چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

خوراک میگو با گوجه فرنگی


●مواد لازم:
پیاز متوسط=۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
میگوی …

مواد لازم:

پیاز متوسط=۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد

زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری

سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری

آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

میگوی یخزده=۳۵۰ گرم

روغن=۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم

گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه:

۱. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.

۲. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.

۳. میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.

۴. روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.

۵. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.

۶. گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.

۷. میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.