جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ترشی طبیعی


ترشی طبیعی

سرکه مالت از تخمیر مالت به دست آمده و یکی از نمونه‌های سرکه با منبع غلات است. برای تهیه این سرکه ابتدا دانه گندم را در آب خیس می‌کنند تا جوانه بزند. جوانه‌زدن باعث می‌شود تا آنزیم‌های …

سرکه مالت از تخمیر مالت به دست آمده و یکی از نمونه‌های سرکه با منبع غلات است. برای تهیه این سرکه ابتدا دانه گندم را در آب خیس می‌کنند تا جوانه بزند. جوانه‌زدن باعث می‌شود تا آنزیم‌های طبیعی موجود در گندم فعال شده و به هضم نشاسته موجود در گندم کمک کند.

این نشاسته قبل از تخمیر به قند تبدیل می‌شود. سرکه مالت طعم مخصوصی دارد.

سرکه مالت در تهیه شور و ترشی خصوصاً ترشی گردو کاربرد دارد و معمولاً همراه ماهی و سیب‌زمینی مصرف می‌شود.