شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی با ماهی | طرز تهیه اسپاگتی با ماهی


مواد لازم اسپاگتی با ماهی



اسپاگتی  400 گرم

ماهی سالمون  350 گرم

ماهی کولی  300 گرم

گوجه فرنگی  250 گرم

زیتون سیاه بدون دانه  20 عدد

فلفل قرمز تند 1 عدد

سیر 1 حبه

جعفری خرد شده  4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون بکر  4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم


اسپاگتی با ماهی | طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی



    ابتدا در یک قابلمه مناسب تا نیمه بالایی آب بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.
    گوجه های کنسروی یا گوجه فیله شده را به صورت مربع های متوسط خرد کنید.
    ماهی کولی و فیله های سالمون را خرد کنید.
    روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و سیر را بدون اینکه ریز کنید، داخل آن بیندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا سیر کامل طلایی رنگ شود و بوی آن بلند شود. در این حالت روغن زیتون بوی سیر را گرفته، پس دیگر به سیر احتیاجی نیست، آن را از تابه خارج کرده و دور بیندازید.
    ماهی های کولی خرد شده را داخل تابه بریزید تا حسابی سرخ شوند، سپس فیله ماهی های سالمون خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید.
    در این مرحله گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. فلفل قرمز را کامل خرد کرده و پس از اینکه گوجه ها کمی آب انداختند، آن ها را به تابه اضافه کنید. جعفری خرد شده و زیتون های سیاه دو نیم شده را نیز به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید.
    حالا آب داخل قابلمه جوش آمده است؛ اسپاگتی و به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید و  اجازه دهید طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده، بپزد. سپس اسپاگتی را آبکش کنید.
    اسپاگتی را به تابه سس اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
    بگذارید حدود 10 دقیقه اسپاگتی با سس مزه دار شود. سپس نوش جان کنید.


اسپاگتی با ماهی | طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی با ماهی

اسپاگتی با ماهی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسپاگتی با ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

اسپاگتی با ماهی ، طرز تهیه اسپاگتی با ماهی