جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

گولاش | طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری


مواد لازم برای گــــــولاش، تاس کباب مجاری
 
 روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط:2 عدد، ساطوری
مغز ران گوساله:800 گرم، خرد کرده
سیر:2 حبه، نصف کرده
دانه زیره سیاه:یک قاشق چای خوری
پاپریکا:2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت:یک عدد، نگینی
آب جوش یا آب گوشت:2 لیتر
فلفل دلمه ای سبز:یک عدد، خلالی درشت
نصف فلفل دلمه ای قرمز:خلالی درشت
سیب زمینی:400 گرم، خرد کرده
نمک:به میزان لازم
 

گولاش | طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری
 
 
طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری
 
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
 
گوشت را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش کشیده شود. زیره، پاپریکا و گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه، آب جوش یا آب گوشت را اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد، شعله را کم کنید. در قابلمه را بسته و حداقل 2 ساعت غذا را بپزید تا گوشت نرم شود.
 
فلفل دلمه ای و سیب زمینی را اضافه کنید و 25 دقیقه دیگر غذا را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سیاه یا برنج سرو کنید.
 
 
 
نکات
 
 
1. بهتر است گوشت را در اندازه هایی دوبرابر گوشت قیمه ای خرد کنید.
 
2. اندازه سیب زمینی باید با گوشت یکی باشد.
 
3. در زمان اضافه کردن سیب زمینی، از قارچ و لوبیاسبز هم می توانید استفاده کنید.
 
4. گولاش با مرغ و ماهی هم تهیه می شود. روش پخت کاملا مشابه است، فقط در زمان کوتاه تری آماده می شود.
 

گولاش | طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری
نکات تکمیلی در مورد گولاش

گولاش جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گولاش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

گولاش ، طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری


همچنین مشاهده کنید