دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

سوپ تایلندی | طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه


 مواد لازم برای سوپ تایلندی مارچوبه
 
یک عدد پیاز درشت خرد شده
3  قاشق غذاخری کره یا روغن گیاهی
1350 گرم مارچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1.5 پیمانه شیر نارگیل
4 تا 5 پیمانه آب سبزیجات
یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
سه قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
نصف قاشق چایخوری آب لیموترش
 
 

سوپ تایلندی | طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه
 
 
طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه
 
مارچوبه ها را به اندازه های کوچک برش دهید. 
 
پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. حدود 10 دقیقه کافی است. 
 
پوست رنده شده لیموترش و زنجبیل را حدود سه دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
 
مارچوبه های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. 
 
شیر نارگیل و 5 پیمانه آب سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه نیم جوش شود. 
 
سوپ را در مخلوط ‍کن پوره کنید تا کاملا نرم شوند. دوباره آن را درون قابلمه بازگردانید و حرارت دهید تا غلیظ شود. در صورت نیاز می توانید مقداری آب مرغ یا آب سبزیجات به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. 
 
آب لیموترش را اضافه کنید و با گشنیز و پیازکوهی خرد شده سرو کنید. 
 

سوپ تایلندی | طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه
نکات تکمیلی در مورد سوپ تایلندی

سوپ تایلندی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ تایلندی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ تایلندی ، طرز تهیه سوپ تایلندی مارچوبه