چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کرم مخصوص برای تزیین بیسکوییت - آموزش تزیین بیسکوییت با کرم رنگی | ایران کوک
مواد لازم
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 250 گرم
- آبلیمو 2 قاشق چایخوری
- آب برای رقیق کردن
کرم مخصوص تزیین بیسکوییت
سفیده های تخم مرغ و ابلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. پودر قند را نیز کم کم به مواد درون کاسه اضافه نمایید و همچنان با همزن بزنید.
چنانچه برای تزئین بیسکوییت ها کرم غلیظ تری میخواهید باید پودر قند بیشتری اضافه کنید. پیش از تزیین بیسکوییت بهتر است کرم را 30 دقیقه استراحت دهید تا حباب و هوای اضافی خارج شود.
اگر می خواهید کرم رقیق تری داشته باشید مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید. میتوانید کرم را با رنگ های خوراکی رنگ آمیزی کنید، این کرم 1 تا 2 ساعت پس از تزیین خشک می شود.
- حاضر است در : 10 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : کرم | رومال
- مواد لازم : آبلیمو, پودر قند, سفیده تخم مرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست