پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
ناگت مرغ - طرز تهیه ناگت مرغ مخصوص | ایران کوک
مواد لازم
- سینه مرغ 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
- جعفری خرد شده مقداری
- سير 5 حبه
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
ناگت مرغ
طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن خرد کنید. سپس با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید و 1 ساعت داخل ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.
پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست. بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 90 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو | کتلت
- مواد لازم : آرد سوخاری, پنیر پیتزا, پیاز, جعفری, سیر, مرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست