سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
نودل - طرز تهیه نودل مرغ و بادام زمینی | ایران کوک
مواد لازم
- نودل 2 بسته
- سینه مرغ 2 عدد
- بادام زمینی 1/2 لیوان
- سیر 2 حبه
- سس سویا 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه مقداری برای تزیین
- نمک و فلفل مقدار لازم
نودل مرغ و بادام زمینی
طرز تهیه : ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.
سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ؛ سیر خرد شده و تکه های مرغ را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. سپس سس سویا ، بادام زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا زمانی که آب غذا کشیده شود.
پس از اینکه آب غذا کشیده شد نودل آبکشی شده را اضافه کنید و کمی روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و بهمراه پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 15 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : بادام زمینی, پیازچه, سس سویا, سیر, مرغ, نودل چینی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست