پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان | ایران کوک
![ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان | ایران کوک](/web/imgs/29/67/d93b51.jpeg)
مواد لازم
- پنیر پارمزان 200 گرم
- ماهی تیلاپیا 6 فیله
- سس مایونز 3 قاشق
- آبلیمو 2 قاشق
- ریحان خورد شده 1 قاشق
- فلفل سیاه، نمک، پودر سیر به میزان دلخواه
ماهی تیلاپیا کبابی با پنیر پارمزان
طرز تهیه: سینی فر را با فویل آلو مینیومی بپوشانید و کمی کره روی فویل بمالید.
در یک کاسه ی کوچک پنیر پارمزان، کره، مایونز و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. ریحان تازه خرد شده را همراه با نمک، فلفل و پودر سیر به سس اضافه کنید. سس را خوب مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید.
فیله ها را در کف سینی پوشیده شده با فویل بچینید و به مدت 5 دقیقه در داخل فر قرار دهید. سپس ماهی ها را به روی دیگر بخوابانید و 3 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
حالا ماهی ها را کاملا بیرون بیاورید و سس را با دقت روی فیله ها بریزید. ماهی ها را در فر قرار داده و 5 دقیقه صبر کنید تا ماهی ها کباب شوند و سس روی آنها برشته شود.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 25 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : آبلیمو, پنیر پارمزان, ریحان, ماهی
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست ریاست جمهوری
هواشناسی شهرداری تهران اربعین تهران قتل سازمان هواشناسی سلامت فضای مجازی پلیس وزارت بهداشت حوادث آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار مسکن قیمت سکه بازار خودرو تورم اقتصاد بازار سرمایه
ماه محرم محرم الناز شاکردوست تلویزیون زنان فیلم سینمایی بازیگر سینما سینمای ایران رسانه ملی کتاب تئاتر
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جو بایدن آمریکا جنگ غزه ترکیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی پرتغال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل ژاپن اپل نمایشگاه الکامپ اینستاگرام عیسی زارع پور
خواب دیابت پارکینسون افسردگی مو قهوه سرطان فشار خون