پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
کیک عسل - طرز تهیه کیک عسل و گردو | ایران کوک
![کیک عسل - طرز تهیه کیک عسل و گردو | ایران کوک](/web/imgs/29/16/fm3k91.jpeg)
- آرد 2 لیوان
- شکر 1 لیوان
- تخم مرغ 6 عدد
- عسل 5 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
- خامه ترش 2 لیوان
- خامه فرم گرفته 1/2 لیوان
- پودر قند 1 لیوان
- گردو یا مربای آلبالو یا گیلاس مقداری
کیک عسلی
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ شود سپس جوش شیرین را به عسل اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی شود.
عسل را از روی حرارت بردارید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا رنگ طلایی خوشرنگی از مایه کیک بدست بیاید ( سرعت عمل بالا داشته باشید تا مایه کیک رنگ بهتری بگیرد ).
پس از اضافه کردن عسل و رنگ گرفتن مایه کیک باید آرد را اضافه کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ( میتوانید از 2 قالب استفاده کنید یا مواد را نصف کنید و در 2 مرحله کیک را آماده نمایید ) ، کیک را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
پس از پخت کیک را از فر خارج کنید ، پس از چند دقیقه از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس از وسط کیک را به دو قسمت برش بزنید ( در مجموع از 2 کیک 4 لایه کیک بدست میاید ).
برای تهیه کرم میان کیک ابتدا خامه ترش را با پودر قند مخلوط کنید سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
پس از اینکه لایه های کیک خوب سرد شدند کرم را میان لایه های کیک بریزید و پخش کنید سپس مقداری مربای آلبالو ، گیلاس ، گردو ، موز یا هر چیز دیگری که دوست دارید روی آن بریزید و به همین صورت لایه های کیک را روی هم قرار دهید.
در پایان کیک را با باقی مانده کرم تزیین کنید و در صورت تمایل مقداری شکلات روی آن رنده کنید ، کیک را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, پودر قند, تخم مرغ, خامه, خامه ترش, شکر, عسل, گردو
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت ترور ترامپ علیرضا زاکانی علی باقری رهبر انقلاب انتخابات رئیس جمهور
هواشناسی پلیس پلیس فتا تهران آلودگی هوا پلیس راهور قتل شهرداری تهران گرما تیراندازی زلزله حوادث
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان اربعین واردات خودرو دلار قیمت سکه
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی بازیگر وزارت ارشاد
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال مهدی طارمی باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا روزنامه
گرمازدگی کاهش وزن خیار سرطان لاغری بارداری افسردگی صبحانه استرس