پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه تاگلیاتله با پستو گشنیز | ایران کوک
![طرز تهیه تاگلیاتله با پستو گشنیز | ایران کوک](/web/imgs/29/101/ft2f41.jpeg)
مواد لازم
- گشنیز تازه خرد شده 1 دسته
- گردو 6 قاشق
- آب لیمو 1 قاشق چایخوری
- پنیر فتا خرد شده 1/3 فنجان
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- روغن زیتون 1/2 فنجان
- پاستا فتوچینی 1 بسته
اطلاعات مواد مغذی
-
663 کالری
-
34.9 گرم چربی
-
64.8 گرم کربوهیدرات
-
16.5 گرم پروتئین
تاگلیاتله با پستو گشنیز
طرز تهیه: گشنیز، گردو، آب لیمو، پنیر فتا، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و با چند پالس آنها را خرد کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط کنید تا سس پستو مورد نظر درست شود.
آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگامیکه جوشید، پاستا فتوچینی را در آن بریزید و بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید و روی آن را کمی آب سرد بگیرید.
پاستا را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس پستو را روی آن خالی و سپس مخلوط کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 25 دقیقه
- وعده: شام
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : آبلیمو, پاستا, پنیر فتا, روغن زیتون, سبزیجات, گردو, نمک و فلفل
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی سیاست دولت
هواشناسی شهرداری تهران گرما قتل سلامت پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی محیط زیست وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث
قیمت دلار قیمت طلا خودرو مسکن حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه تورم دولت سیزدهم دلار بازار سرمایه
محرم تلویزیون سینما بازیگر سینمای ایران سارا بهرامی تئاتر تخت جمشید علیرضا قربانی رسانه ملی
دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳ آیفون کهکشان
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ ترکیه جو بایدن حزب الله لبنان آمریکا فرانسه اوکراین
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس سپاهان کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر نقل و انتقالات
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ موبایل نمایشگاه الکامپ اینستاگرام عیسی زارع پور ایرانسل اپل وزیر ارتباطات
دیابت تب دنگی خواب قهوه کاهش وزن سبک زندگی مغز فشار خون مو