سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
كوفته برنجی
مواد لازم
لپه ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
در صورت تمایل آلو - كشمش - زرشك برای داخل كوفته به مقدار لازم
روغن مایع ۲/۱ استكان
گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم
برنج ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب ۲ قاشق غذا خوری
چگونگی تهیه
لپه و برنج را شسته و خیس می كنیم . سبزی را شسته و خرد می كنیم . یك عدد پیاز را خرد كرده سرخ می كنیم یك عدد پیاز دیگر را رنده كرده به همراه گوشت تخم مرغ و نمك و فلفل با یكدیگر مخلوط می كنیم . لپه و برنج و سبزی را اضافه كرده و تمام مواد را با یكدیگر خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند از مواد به اندازه یك نارنگی برداشته در صورت تمایل آلو – كشمش یا زرشك درون آن می گذاریم و كوفته را گرد می كنیم .
پیازی را كه سرخ كرده ایم با كمی زردچوبه و رب هم می زنیم سپس آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد سپس حرارت را كم كرده و كوفته ها را درون آن می اندازیم و با حرارت ملایم می پزیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی