سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

كوفته برنجی


● مواد لازم
▪ لپه ۱۰۰ گرم
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ در صورت تمایل آلو - كشمش - زرشك برای داخل كوفته به مقدار لازم
▪ روغن مایع ۲/۱ استكان …

مواد لازم

لپه ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

نمك و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری

در صورت تمایل آلو - كشمش - زرشك برای داخل كوفته به مقدار لازم

روغن مایع ۲/۱ استكان

گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم

برنج ۱۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد

رب ۲ قاشق غذا خوری

چگونگی تهیه

لپه و برنج را شسته و خیس می كنیم . سبزی را شسته و خرد می كنیم . یك عدد پیاز را خرد كرده سرخ می كنیم یك عدد پیاز دیگر را رنده كرده به همراه گوشت تخم مرغ و نمك و فلفل با یكدیگر مخلوط می كنیم . لپه و برنج و سبزی را اضافه كرده و تمام مواد را با یكدیگر خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند از مواد به اندازه یك نارنگی برداشته در صورت تمایل آلو – كشمش یا زرشك درون آن می گذاریم و كوفته را گرد می كنیم .

پیازی را كه سرخ كرده ایم با كمی زردچوبه و رب هم می زنیم سپس آب ریخته و می گذاریم تا بجوشد سپس حرارت را كم كرده و كوفته ها را درون آن می اندازیم و با حرارت ملایم می پزیم.