پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
پلو مرغ و قارچ | ایران کوک
![پلو مرغ و قارچ | ایران کوک](/web/imgs/29/79/g1v1o1.jpeg)
- ران مرغ تکه تکه شده 900 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ 1 عدد
- آویشن به مقدار کافی
- نمک به مقدار کافی
- فلفل به مقدار کافی
- برنج دانه بلند 2 پیمانه
- قارچ خرد شده 200 گرم
- عصاره مرغ 4 پیمانه
- کره 3 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی 1 پیمانه
- سیر 2 حبه کوچک
- جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پلو مرغ و قارچ
پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید. این پلو خوشمزه و رنگی همچنین انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی های کوچک است.
طرز تهیه: تکه های مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و طبق سلیقه خود مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید. سینی مرغ را کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و روی شعله نسبتاً زیاد گاز قرار دهید. پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها به رنگ قهوه ای روشن درآیند (۸ تا ۱۰ دقیقه)، سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید. مرغ ها را به پیاز اضافه کنید. کمی آویشن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا نیمی از آب بخار شود.
برنج و مشتی از قارچ را اضافه کنید و هم بزنید (بیشتر قارچ را برای تزیین نگه دارید). سپس عصاره مرغ را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مایع شروع به قل زدن کند. طعم مایع را بچشید و اگر نیاز دارد کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید. در آخر قابلمه را از روی گاز بردارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن قابلمه از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پلو مرغ و قارچ کمی خنک شود.
در طول مدتی که پلو در فر قرار دارد، قارچ های باقی مانده را تفت بدهید: تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ ها را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که قارچ نرم و قهوه ای رنگ شود. این کار حدوداً ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد. اگر مایل هستید در پلو از نخودفرنگی استفاده کنید، در این مرحله نخودها را اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. آویشن، سیر له شده و جعفری را روی پلو مرغ و قارچ تهیه شده بپاشید.
پلو مرغ و قارچ را با چنگال از هم باز کنید، در ظرف سرو بریزید و سطح آن را با قارچ های تفت داده شده تزیین کنید.
نکته: از نخودفرنگی فریز شده استفاده کنید وقبل از مصرف آن را به مدت ۲ دقیقه در آب و نمک بپزید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 80 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
- مواد لازم : برنج, قارچ, مرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست