پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ طالبی با توت فرنگی


ورق های ژلاتین در این حرارت حل می شوند ، خوب هم می زنیم تا سر نرود و ورق های ژلاتین به کف ظرف نچسبد .
مواد تشکیل دهنده :
طالبی : 300 گرم
ورقه ژلاتین : 6 عدد
توت فرنگی : 10 الی 15 عدد
خامه : برای تزئین
دنت طالبی : 1 لیتر

طرز تهیه :
_ اول پوست طالبی را گرفته و سپس آن را با قسمت درشت رنده ، رنده می کنیم .

_ بعد 1 لیتر نوشیدنی شیر طالبی دنت را داخل ظرفی ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم .

_ ورقه های ژلاتین را به ظرف روی حرارت اضافه می کنیم .

_ سپس طالبی رنده شده را نیز داخل ظرف ریخته و آرام آن را هم می زنیم و صبر می کنیم که مایع ما بجوشد .

_ ورق های ژلاتین در این حرارت حل می شوند ، خوب هم می زنیم تا سر نرود و ورق های ژلاتین به کف ظرف نچسبد .

_ وقتی خوب حل شد و جوشید ، آن را از روی حرارت برمی داریم و مایع را داخل ظرف مورد نظرمان که از قبل آماده کرده ایم ( ترجیحاً شیشه ای باشد ) می ریزیم .

_ حالا سطح مایع درون ظرف را صاف می کنیم و 30 دقیقه صبر می کنیم تا بخار آن برود و بعد آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و یا به اصطلاح خودش را بگیرد .

_ اکنون توت فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و آن را با سلیقه روی دسر قرار می دهیم .

_ و در آخر نیز با خامه روی توت فرنگی ها و دسر را تزئین می کنیم .

گــــــــوارای وجــــــــــــودتــــــــــــــــــــان



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : danette-ir.com



مطالب پیشنهادی :
ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک
دسر هندوانه مخصوص شب یلدا
دسر کدو حلوایی، دسری پاییزی
دسر یخی هلو
طرز تهیه بستنی یخی پرتقالی