پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کیک یزدی - طرز تهیه کیک یزدی خانگی عالی | ایران کوک
مواد لازم
- آرد 1 و 1/2 لیوان
- شکر 2/3 لیوان
- روغن مایع 2/3 لیوان
- ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- پودر هل مقداری
کیک یزدی
طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.
ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).
- برای: 12 نفر
- حاضر است در : 35 دقیقه
- وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, روغن, شکر, گلاب, ماست, هل