پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
بادام بو داده - طرز تهیه بادام بو داده عسلی | ایران کوک
بادام بو داده عسلی
بادام شیرین 3 لیوان . عسل 1/4 لیوان . شکر 3 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ عسل را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس بادام ها را اضافه کنید ، روی بادام ها فلفل بپاشید و مخلوط کنید ، پس از اینکه بادام ها و عسل خوب به هم آغشته شدند ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بادام های آغشته به عسل را روی کاغذ پخش کنید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادام ها برشته شوند.
بادام های برشته را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با شکر و نمک مخلوط کنید ، مجدد داخل سینی قرار دهید و کناری بگذارید تا خوب خنک و اماده مصرف شوند.
- دسته بندی دستور آشپزی : تنقلات و شکلات و لواشک
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست