چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
خمیر پای - طرز تهیه خمیر پای ترد و عالی | ایران کوک
خمیر مخصوص پای
آرد 3 و نیم لیوان . کره 220 گرم . آب سرد 5 قاشق غذاخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . شکر 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید ، کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.
آب سرد ، آبلیمو و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.
در ادامه خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند ( این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند ).
خمیر پای را پس از اماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود ( پیشنهاد میشود خمیر 1 شب داخل یخچال بماند ).
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی مناظره انتخاباتی مناظره قالیباف علیرضا زاکانی ایران پزشکیان
قتل شهرداری تهران محیط زیست هواشناسی فضای مجازی سازمان هواشناسی آلودگی هوا آتش سوزی سلامت قوه قضاییه وزارت بهداشت آموزش و پرورش
حقوق بازنشستگان مسکن بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو دولت سیزدهم بانک مرکزی ایران خودرو خودرو قیمت سکه بازار خودرو
تهران سریال پایتخت میدان آزادی دزدان دریایی کارائیب تلویزیون رسانه ملی تئاتر سینمای ایران سینما فیلم
موبایل فضا
روسیه رژیم صهیونیستی اوکراین غزه آمریکا جنگ غزه فلسطین لبنان اتحادیه اروپا حزب الله لبنان چین حماس
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری اپل عیسی زارع پور ناسا فیبرنوری
ویتامین خواب سنگ کلیه سبزیجات دیابت افسردگی