جمعه, ۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 21 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پولنتای تاپناد | ایران کوک

مواد لازم
- آب سبزیجات 700 میلی لیتر
- پولنتا آماده (آرد ذرت) 140 گرم
- ریحان خرد شده تازه 2 قاشق
- روغن زیتون 2 قاشق
- سس تاپناد زیتون 9 قاشق
- گوجه گیلاسی (ترجیحا خشک) 9 عدد
- کاهو 100 گرم
پولنتای تاپناد
طرز تهیه: ابتدا آب سبزیجات را در یک تابه متوسط بریزید و آن را بجوشانید. آب را به آرامی هم بزنید، پولنتا یا آرد ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید.
سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در همین حالت باقی بماند. پولنتا را هر شکلی که دوست داشتید، برش دهید. با تابه های نسوز یا روی گریل پولنتا را کباب کنید.
روی هر کدام سس تاپناد زیتون و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با کاهو سرو نمایید.
- برای: 10 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
- مواد لازم : آب سبزیجات, آرد ذرت, روغن زیتون, سس تاپناد, کاهو, گوجه فرنگی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست