دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه
خرمالو یکی از میوههای خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشمنواز دارد. درباره خواص خرمالو زیاد گفته شده اما با این حال برخی افراد به دلیل ته مزه گس این میوه، تمایلی به خوردن آن ندارند. به این افراد توصیه میشود برای بهره بردن از مزایا و فواید خرمالو، از این میوه در تهیه انواع مربای خرمالو، کیک خرمالو، دسر خرمالو، ترشی خرمالو، سرکه خرمالو و ... استفاده کنند.
در ادامه شما را با طرز تهیه مربای خرمالوی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو:
خرمالوی رسیده | به اندازه دلخواه |
شکر | هموزن خرمالو |
آبلیمو | 1 ق غذاخوری |
چوب دارچین | 2-1 تکه |
طرز تهیه مربای خرمالو:
- برای تهیه مربای خرمالو ابتدا گوشت خرمالوی کاملا رسیده را با قاشق جدا کرده، داخل ظرفی بریزید.
- اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، میتوانید حدود یکی، دو روز آنها را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند و بعد از آنها استفاده کنید.
- بعد از جداکردن همه خرمالوها از پوست، آنها را توسط ترازو وزن کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
- هموزن خرمالوها، شکر برداشته و روی خرمالوها بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید تا کمی آب بیندازند.
- فردای آن شب؛ بدون اینکه قطرهای آب به میوهها اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- دمای گاز نباید زیاد باشد و مربا اصلا نباید جوشیده شود.
- خرمالوها را به مدت یک ساعت بپزید.
- در 5 دقیقه نهایی پخت مربا و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن ابلیمو اضافه کنید.
- مربای خرمالوی شما آماده است. مثل بقیه انواع مرباها باید آن را بعد از خنکشدن، داخل ظرف تمیز، خشک و در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکاتی درباره طرز تهیه مربای خرمالو:
- برای داشتن عطر و طعم بهتر، میتوانید یکی، دو تکه چوب دارچین نیز هنگام پخت مربا داخل قابلمه بیندازید و بعد از اتمام پخت، آنها را از ظرف خارج کنید.
- این مربا هنگام پخت خیلی آب میاندازد که قابل استفاده نیست و باید دور ریخته شود.
- ممکن است با وجود جداکردن پوست خرمالو، باز هم ته مزه مربا کمی گس بشود. در این صورت، باید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید و اجازه دهید حدود بیست دقیقه دیگر مربا بجوشد.
- مربای خرمالو هرچه بیشتر بجوشد، تیرهتر میشود.
- میتوانید از مقداری خلال بادام نیز در تهیه این مربا استفاده کنید.
- اگر با در نظر گرفتن همه نکات بالا، باز هم احساس کردید که طعم مربا گس و غیر قابل خوردن است، از آن داخل کیک خرمالو استفاده کنید. به این ترتیب اصلا طعم گس خرمالو در کیک حس نمیشود و بسیار خوشمزه نیز هست.
همانطور که دیدید، طرز تهیه مربای خرمالو بسیار ساده است و به مواد متنوع و زمان زیادی نیاز ندارد. امیدواریم که این مربای خوشرنگ و خوشمزه را تهیه کرده و از خودن آن لذت ببرید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست