یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه


خرمالو یکی از میوه‌های خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشم‌نواز دارد. درباره خواص خرمالو زیاد گفته شده اما با این حال برخی افراد به دلیل ته مزه گس این میوه، تمایلی به خوردن آن ندارند. به این افراد توصیه می‌شود برای بهره بردن از مزایا و فواید خرمالو، از این میوه در تهیه انواع مربای خرمالو، کیک خرمالو، دسر خرمالو، ترشی خرمالو، سرکه خرمالو  و ... استفاده کنند. 
در ادامه شما را با طرز تهیه مربای خرمالوی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو:

خرمالوی رسیدهبه اندازه دل‌خواه
شکرهم‌وزن خرمالو
آبلیمو1 ق غذاخوری
چوب دارچین2-1 تکه



	طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه | وب



طرز تهیه مربای خرمالو:

  1. برای تهیه مربای خرمالو ابتدا گوشت خرمالوی کاملا رسیده را با قاشق جدا کرده، داخل ظرفی بریزید.
  2. اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، می‌توانید حدود یکی، دو روز آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند و بعد از آن‌ها استفاده کنید.
  3. بعد از جدا‌کردن همه خرمالو‌ها از پوست، آن‌ها را  توسط ترازو وزن کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
  4. هم‌وزن خرمالو‌ها، شکر برداشته و روی خرمالو‌ها بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید تا کمی آب بیندازند.
  5. فردای آن شب؛ بدون اینکه قطر‌ه‌ای آب به میوه‌ها اضافه کنید، قابلمه  را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. دمای گاز نباید زیاد باشد و مربا اصلا نباید جوشیده شود.
  7. خرمالوها را به مدت یک ساعت بپزید. 
  8. در 5 دقیقه نهایی پخت مربا و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن ابلیمو اضافه کنید.
  9. مربای خرمالوی شما آماده است. مثل بقیه انواع مرباها باید آن را بعد از خنک‌شدن، داخل ظرف تمیز، خشک و در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.


نکاتی درباره طرز تهیه مربای خرمالو:

  • برای داشتن عطر و طعم بهتر، می‌توانید یکی، دو تکه چوب دارچین نیز هنگام پخت مربا داخل قابلمه بیندازید و بعد از اتمام پخت، آن‌ها را از ظرف خارج کنید.
  • این مربا هنگام پخت خیلی آب می‌اندازد که قابل استفاده نیست و باید دور ریخته شود.
  • ممکن است با وجود جداکردن پوست خرمالو، باز هم ته مزه مربا کمی گس بشود. در این صورت، باید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید و اجازه دهید حدود بیست دقیقه دیگر مربا بجوشد.
  • مربای خرمالو هرچه بیشتر بجوشد، تیره‌تر می‌شود.
  • می‌توانید از مقداری خلال بادام نیز در تهیه این مربا استفاده کنید.
  • اگر با در نظر گرفتن همه نکات بالا، باز هم احساس کردید که طعم مربا گس و غیر قابل خوردن است، از آن داخل کیک خرمالو استفاده کنید. به این ترتیب اصلا طعم گس خرمالو در کیک حس نمی‌شود و بسیار خوشمزه نیز هست.
همان‌طور که دیدید، طرز تهیه مربای خرمالو بسیار ساده است و به مواد متنوع و زمان زیادی نیاز ندارد. امیدواریم که این مربای خوش‌رنگ و خوشمزه را تهیه کرده و از خودن آن لذت ببرید. 


 گروه آشپزی وب