پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه سر دیگچه مشهدی
طرز تهیه سر دیگچه مشهدی مشابه با تهیه شیر برنج بوده با این تفاوت که این دسر به لطف وجود هل و زعفران و گلاب لذیذتر، خوشعطر و به لحاظ ارزش غذایی مغذیتر خواهد بود.
مواد لازم جهت تهیه دیگچه مشهدی
برنج نیمدانه |
2 پیمانه |
شیر |
1.5 لیتر |
شکر |
4 پیمانه |
هل |
1 قاشق چایخوری |
گلاب |
1/2 پیمانه |
کره |
30 گرم |
زعفران |
به میزان لازم |
خلال پسته |
برای تزیین |
طرز تهیه سر دیگچه مشهدی
- برنج را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس کنید. سپس آب آن را خالی کنید و با مقدار کمی آب روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا کاملا له شود.
- پس از جمع شدن آب برنج، شیر را به آرامی به برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به خوبی به خورد برنج برود.
- در این مرحله شکر را اضافه کنید. با فاصله تقریبی 5 دقیقه هل ساییده شده را نیز به دسر اضافه کنید. مقدار استفاده از هل بسته به ذائقه شما از یک قاشق چایخوری تا یک قاشق غذاخوری میتواند متفاوت باشد.
- دیگچه باید با حرارت خیلی ملایم به آرامی و مدت زمان طولانی پخته شود و اصطلاحا جا بیفتد. در این مرحله گلاب را بیفزایید و پس از ترکیب مواد کره را به مخلوط اضافه نمایید.
- در این مرحله دیگچه آماده دم کردن است. برای این منظور میبایست دیگچه مشهدی را به مدت 30 دقیقه دم کنید. (دیگچه هنگامی آماده برای دم کردن میشود که وقتی مقداری از آن را با ملاقه بر میدارید و میریزید مواد روی هم انباشته شود و تا چند لحظهای محو نگردد.) توجه داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد برای این منظور بهتر است از شعله پخشکن استفاده نمایید.
- در صورت تمایل میتوانید قبل از دم کردن دیگچه زعفران را اضافه نمایید. و یا مواد را به 2 نیم تقسیم کنید و در نهایت دسر دو رنگ داشته باشید.
- در نهایت درب قابلمه را برداشته و روی آن را یک پارچه تمیز بیندازید و اجازه دهید خوب خنک شود و سپس به ظرف مورد نظر منتقل نمایید و در صورت تمایل قالب زده و با خلال پسته و گل سرخ تزیین نمایید.
نکاتی که برای پخت دیگچه مشهدی لازم است:
- برای سهولت در برگرداندن دیگچه، قابلمه مورد استفاده برای پخت دیگچه را باید از جنس تفلون انتخاب نمایید.
- اگر می خواهید از قالب استفاده کنید باید ته قالب را به مقدار خیلی کم با کره چرب کنید و بعد از خنک شدن مواد، آن را دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
- زعفران را خیلی رقیق نکنید و سعی کنید با هم زدن بیشتر آن قسمتی را که میخواهید زرد کنید. میتوانید بعد از ریختن زعفران مواد را به صورت مار پیچ اما یکنواخت هم بزنید تا به همین شکل رنگ بگیرد.
- مقدار شیر و شکر بسته به ذائقه شما میتواند کم یا زیاد باشد. اگر شیر بیشتر باشد بهتر است چون در آخرکمی به صورت ژلهای و لرزان در میآید .
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری خلیج فارس دولت حجاب
تهران هواشناسی پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
تلویزیون سینما رادیو سریال رضا عطاران فیلم سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا وزیر ارتباطات گوگل پهپاد
خودکشی کبد چرب میوه کاهش وزن دیابت بیمه داروخانه ویتامین طول عمر بارداری