پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه و دستور پخت باقلوا ترکی با خمیر فیلو
برای تهیه باقلوا ترکی با خمیر فیلو از انواع مغزها بسته به ذائقه میتوانید بهره ببرید. میزان طبقات باقلوا نیز کاملا سلیقهای میباشد.
جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فیلو به بخش نانها در آشپزی وب مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه باقلوا ترکی با خمیر فیلو
خمیر فیلو |
10تا 18 ورق |
بادام خام پوستکنده |
400 گرم |
پسته |
200 گرم |
پودر قند |
120 گرم |
دارچین |
2 قاشق چایخوری |
کره ذوبشده |
1 پیمانه |
طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر فیلو
- بادام و پسته را به نوبت به کمک میکسر پودر کنید. برای این منظور از 70 گرم پودر قند برای آسیاب کردن بادام و 50 گرم پودر قند برای آسیاب کردن پسته استفاده نمایید. سپس هرکدام را به طور جداگانه با یک قاشق چایخوری مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
- در این مرحله کره را بر روی بخار کتری ذوب نمایید و کنار بگذارید تا کمی از داغی بیفتد.
- کف قالب 30 در 40 را به خوبی با کره چرب کنید. سپس خمیر فیلو مخصوص شیرینیپزی را که مطابق دستور پیشین تهیه کردهاید و یا به صورت آماده تهیه نمودهاید آماده کنید. 8 لایه خمیر را به کمک قلممو کاملا کره بمالید و روی هم قرار دهید.
- در این مرحله نیمی از بادام پودرشده را روی لایه 8 خمیر بریزید و کاملا صاف کنید. به خوبی مغزها را پرس کنید.
- مجددا یک لایه خمیر باز کنید و به کره آغشته کنید. سپس یک لایه پسته پودرشده بریزید و به خوبی فشار دهید تا کاملا پرس شوند.
- لایه دیگری خمیر باز کنید و با قلممو کره روی آن بمالید. مابقی بادام آسیابشده را بریزید و فشار دهید. سپس 8 لایه دیگر خمیر باز کنید و هر لایه را به کره آغشته کنید.
- باقلوا را به اندازههای دلخواه و شکل دلخواه برش دهید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه پخت کنید. تا زمانی که به رنگ طلایی درآِیند.
مواد لازم جهت تهیه شربت باقلوا ترکی
شکر |
200 گرم |
آب |
1/4 پیمانه |
گلاب |
1/4 پیمانه |
گلوکز |
1 قاشق سوپخوری |
جوهرلیمو |
1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه شربت باقلوا ترکی
- شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که ذرات شکر کاملا در آب حل شود.
- گلاب و گلوکز را به مخلوط شکر و آب اضافه کنید.
- پس از چند جوش جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید از چوب دارچین، دانه هل و یا زعفران در ساختار این شربت استفاده نمایید.
- اگر شربت بیش از حد بجوشد، باعث شکرک زدن شربت خواهد شد.
تزیین باقلوا ترکی
- در این مرحله پس از اینکه باقلوا از داغی افتاد شربت ولرم را به آرامی در چند مرحله به خورد باقلوا دهید و در نهایت با خلال پسته تزیین نمایید.
- در صورت تمایل میتوانید به جای برشهای لوز شکل، هر لایه خمیر را پس از آغشته کردن به کره و پوشاندن با مقداری مغز به صورت لولهای رول کنید و در نهایت با مغز گردو تزیین نمایید.
- همچنین میتوانید پس از رول کردن به صورت مدور به شکل گل بپیچید و در نهایت با پودر پسته تزیین نمایید.
- در صورت تمایل میتوانید خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و به شکل مثلثی به روش پیچیدن سمبوسه بپیچید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست