یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
نیکوتین در کدام مواد غذایی وجود دارد؟
در سال 1993 یک گروه تحقیقاتی سه نفره از پزشکان دانشگاه میشیگان طی تحقیقات علمی خود به نتایج جالبی درباره وجود ماده نیکوتین در بعضی مواد غذایی از جمله سبزیجات دست یافتند. در واقع این محققان بر اساس شنیده های قبلی خود و با فرض وجود نیکوتین در بعضی غذاها شروع به انجام این تحقیقات نمودند.
بر اساس این تحقیقات هر 10 گرم بادمجان حاوی 1 میکروگرم نیکوتین است که این مقدار معادل سه ساعت قرارگرفتن در یک اتاق پر از دود سیگار است! یک نخ سیگار حاوی 1 میلیگرم نیکوتین است و این بدان معناست که یک فرد با خوردن 10 کیلوگرم بادمجان میتواند تاثیر یک نخ سیگار را احساس کند.
برای این که بدانید نیکوتین در چه مواد غذایی دیگری وجود دارد ادامه این مطلب را دنبال کنید.
سبزیجات حاوی نیکوتین:
گلکلم
طبق تحقیقات انجام شده در سال 1993 در یک گلکلم حدود 3.8 نانوگرم نیکوتین وجود دارد. این بدان معناست که مصرف 264 گرم گلکلم، معادل سه ساعت قرارگرفتن در یک اتاق به همراه فردی است که در دحال سیگارکشیدن است. محققان قبلی اما بر این باور بودند که این مقدار گلکلم حاوی 16.8 نانوگرم نیکوتین است.
بادمجان
شاید جالبترین نکته در این تحقیقات این باشد که خوردن 10 گرم بادمجان معادل تاثیری است که یک نفر در اثر قرار گرفتن در معرض دود سیگار دریافت میکند. یک بادمجان حاوی 100 نانوگرم نیکوتین است. اما نگران نباشید؛ هنوز راه زیادی باقی مانده است چون یک نخ سیگار معادل خوردن 10 کیلوگرم بادمجان است و مسلما کسی این مقدار بادمجان را یکجا مصرف نمیکند.
خمیر سیبزمینی
پالپ یا خمیر سیبزمینی نسبت به یک سیبزمینی کامل حاوی مقدار بیشتری نیکوتین است. خمیر سیبزمینی دارای 15.3 نانوگرم نیکوتین است و خوردن 65.5 گرم سیبزمینی معادل قرارگرفتن در معرض دود سیگار است. یک سیبزمینی کامل اما حاوی 7.1 نانوگرم نیکوتین است و برای رسیدن به مقدار گفته شده باید حدود 140 گرم سیبزمینی مصرف شود.
پوست سیبزمینی
پوست سیبزمینی حدود 4.8 نانوگرم نیکوتین دارد و این یعنی خوردن 208 گرم سیبزمینی تاثیری مشابه قرارگرفتن در معرض دود سیگار یک فرد سیگاری دارد.
گوجهفرنگی کال
طبق تحقیقات ذکر شده، گوجهفرنگی سبز حاوی 42.8 نانوگرم نیکوتین است. یعنی 24 گرم گوجهفرنگی سبز یا نرسیده همان تاثیر گفته شده را خواهد داشت.
گوجهفرنگی رسیده
تحقیقات سال 1993 مدعی هستند که در یک گوجهفرنگی رسیده چیزی حدود 4 نانوگرم نیکوتین وجود دارد و خوردن 244 گرم گوجهفرنگی رسیده معادل قرارگرفتن در معرض دود سیگار است.
آب گوجهفرنگی
آب گوجهفرنگی نسبت به گوجهفرنگی کال و گوجهفرنگی رسیده نیکوتین خیلی بیشتری دارد. یک لیوان آب گوجهفرنگی حدود 52 نانوگرم نیکوتین دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست