جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پنه آلفردو رستورانی
پاستا از زمان امپراتوری رم باستان در اشکال گوناگون وجود داشته است که همچنان یکی از مواد مورد نیاز در آشپزی به حساب میآید. این ماده غذایی را میتوان با بسیاری از مواد غذایی شامل آنواع گوشتها سبزیجات و میوهها و سس های لذیذ ترکیب کرد و طعمی جادویی آفرید. پاستا در 200 شکل متفاوت با اسامی گوناگون تولید میشود که هر روز بر انها افزوده میشود. پنه یکی از انواع پاستا است که به شکل لولهای میباشد که در اینجا به طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ میپردازیم که امیدواریم از طعم لذیذ آن لذت بینهایت را ببرید.
دستور پخت پنه دارای دو مدل سس (سس آلفردو و سس خامه) است که بایستی جداگانه تهیه و به غذای اصلی اضافه نمود. برای راحتی کار در ابتدا روش آماده سازی پنه آلفردو بیان خواهد شد و در پایان طرز تهیه دو نوع سس ذکر میگردد.
این دستور پخت برای تعداد 5 تا 6 نفر مناسب است.
مواد لازم جهت تهیه پنه آلفردو با مرغ
سینه مرغ | 600 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پیاز | 3 عدد |
سرکه بالزامیک | به میزان دلخواه |
پنیر پارمیژان | به میزان دلخواه |
کره | 200 گرم |
پاستا | 500 گرمی |
ادویه | به میزان دلخواه |
جعفری | جهت تزیین به میزان دلخواه |
طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ
- ابتدا پیاز را به شکل حلقهای با ضخامت کم خرد کنید.
- در ظرفی نسوز، کره را بر روی شعله آب کرده و قارچ خرد شده را بدان اضافه نمایید.
- در ادامه در ظرف جداگانه پیازهای حلقه حلقه شده را سرخ کنید و مرغ با تکه های نسبتا کوچک (متناسب با ابعاد پاستا) را داخل پیازهای سرخ شده بریزید و سرکه بالزامیک را به آنها اضافه کنید.
- درب ظرف را بسته و نیم ساعت به آنها فرصت پخت دهید تا طعم آنها به خوبی باهم ترکیب شود.
- پس از نیم ساعت سس آلفردو را به مواد اضافه کنید و مجددا نیم ساعت دیگر فرصت پخت بدهید.
- در پایان سس خامه و پنیر پارمیژان را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه مواد شما آماده است.
- پاستا را نیز مانند ماکارونی پخته و آبکش کنید و با مواد آماده خود مخلوط و با جعفری تزیین نمایید.
- پنه آلفردو آماده سرو است نوش جان
نکات
- هنگام افزودن قارچ به کره بایستی شعله بسیار زیاد باشد.
- میزان افزودن سرکه بالزامیک مطابق سلیقه غذایی تنظیم میگردد (اگر از آنهایی هستید که غذاهای ترش دوست دارید سرکه بیشتری اضافه نمایید)
- اگر تکههای بزرگ پیاز را در غذا دوست ندارید میتوانید آنها را ریز خرد کنید.
همانگونه که ذکر شد پس از دستور پخت پنه آلفردو، طرز تهیه سسها بیان میگردد که در ادامه به آنها می پردازیم:
سس آلفردو
موادلازم جهت تهیه سس آلفردو
آرد | 3/4 لیوان |
کره | 200 گرم |
شیر | 2 لیوان |
خامه | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سس آلفردو
- آرد را داخل ظرف نسوز ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی به سرعت هم بزنید تا زمانیکه آرد به خوبی تفت داده شود.
- کره را به آرد اضافه کرده تا به خوبی آب شود و با هم زدن ترکیبی یکنواختی از آرد و کره درست کنید.
- نصف شیر را به آرد و کره افزوده و یک قاشق خامه به آن اضافه نمایید، اگر کمی فرصت دهید خامه حل شده و در این مرحله شیر سفت میشود. شیر و خامه باقی مانده را در پایان اضافه کنید و سس شما آمادست.
سس خامه
مواد لازم جهت تهیه سس خامه
مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
خامه | 3 قاشق غذا خوری |
خیارشور | 300 گرم |
طرز تهیه سس خامه
- مایونز و خامه را باهم مخلوط کرده و خیارشور را درون آن خرد کنید سس خامه به همین سادگی آماده است.
این غذای بسیار خوشمزه رستورانی تقدیم شما سروران گرامی امیدواریم مورد توجه شما واقع گردد.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست