یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
دسر انبه پرتقالی، یک دسر تابستانی خوشمزه
انبه یکی از مقوی ترین میوه های تابستانی است که وقتی طعم آن با ژله پرتقال مخلوط شود یک طعم فوق العاده و به یاد ماندنی خواهد بود.
مواد لازم برای دسر انبه پرتقالی
انبه : 1 عدد بزرگ
خامه صبحانه : 1 پیمانه
شکر : نصف پیمانه
پودر ژلاتین : 1 قاشق مربا خوری
پودر ژله پرتقال : 1 بسته
طرز تهیه دسر انبه پرتقالی
انبه را پوست و رنده کنید. سپس روی گاز با شعله کم پوره کنید.
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را اضافه کنید. برای اضافه کردن پودر ژلاتین می توانید زمانی که انبه در حال جوشیدن و آبدار است اضافه کنید. یا می توانید ژلاتین را با یک لیوان آب جوش مخلوط و سپس به پوره انبه اضافه کنید.
مخلوط را درون قالب ژله ریخته و برای دو ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
ژله پرتقال را ساده درست کرده و درون قالب روی انبه بریزید.
بگذارید 2 ساعت دیگر درون یخچال بماند.
بعد از 2 ساعت از یخچال خارج کرده و درون ظرف سروتان برگردانید.
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست