سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
مربا پوست هندوانه
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنيد و قسمت سفيد آن را قالب بزنيد
مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهك : به مقدار لازم
شكر : سه و نيم پيمانه 700 گرم
آب : 2 پيمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر ليمو : 1 تا يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنيد و قسمت سفيد آن را قالب بزنيد سپس آنها را يك شب در آب آهك قرار دهيد بعد حدود 4 الي 5 ساعت در آب معمولی قرار دهيد سپس آنها را حدود 5 تا 10 دقيقه در آب بجوشانيد.شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهيد، صبر كنيد تا شيره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و هل را به شيره اضافه كرده و صبر كنيد تا 5 دقيقه در شيره بجوشد حال جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.
طرز تهيه آب آهك :
1 پيمانه آهك را با 1 ليتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنيد.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : hashpazi.ir
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مربا کیوی
طرز تهیه مربا لبو
طرز تهیه مربا خیار
طرز تهیه مربا گیلاس
ریزه کاری های پخت مربا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست