یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
کیبه غذای ملی لبنان
كیبه نوعی كوفته لبنانی، و غذای ملی این كشور است. كسی نیست كه به لبنان سفر كند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . كیبه به اشكال و طرق مختلف تهیه و سرو میشود كه در اینجا ، نوع ساده آن را شرح میدهیم.گوشت كیبه، باید خوب نرم شود. در قدیم گوشت این غذا را میكوبیدند. اما امروزه در قصابیها گوشت كوبیده و مخصوص كیبه پیدا میشود، ولی درمنزل هم میتوان این گوشت را تهیه نمود .
مواد لازم
500 گرم ( دو بار چرخ شود) گوشت گوسفند بی چربی
2 لیوان بلغور گندم پخته و آبكش شده
یك عدد پیاز متوسط
به میزان لازم فلفل و نمك
یك قاشق مرباخوری ادویه مخلوط لبنان
ابتدا پیاز را رنده كنید، فلفل را نیز ریز خرد كرده و با گوشت مخلوط كنید ؛ سپس بلغور، نمك، فلفل و ادویه را بیفزایید و با كمیآب یخ یا یخ خرد شده به طور كامل ورز دهید. اضافه كردن یخ باعث میشود، گوشت نرم شود و خنك باقی بماند، هم چنین زیاد چربی پس ندهد.از آن جا كه برای درست كردن این غذا باید گوشت را زیاد ورز دهیم ، میتوانیم گوشت را 2 بار دیگر از چرخ رد كرده ، یا از خرد كنهای برقی استفاده كنیم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد كوفته را چند ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود. بعد، از یخچال درآورده و دوباره چند دقیقه ورز میدهیم
آن گاه دستمان را مرطوب میكنیم و از مایه به اندازه نارنگی كوچك برمیداریم و كف دستمان پهن میكنیم . از مایه وسط كیبه یك قاشق غذاخوری میگذاریم ، اطراف را به هم میرسانیم؛ سپس به شكل دوك به آن فرم میدهیم و در روغن سرخ میكنیم. هم چنین میتوانیم یك ظرف فر را چرب كرده و نیمیاز مواد را بریزیم و با دست پهن كنیم. آن گاه از مایه وسط كیبه بر روی آن پخش كرده و بقیه مواد كیبه را میریزیم و پهن میكنیم . بعد با چاقو به شكل لوزی برش میدهیم و كمی روغن روی آن میریزیم( تا روغن درون آن نفوذ كند).
سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتی گراد میگذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود( میتوانیم ابتدا فویل بكشیم و در آخر برداریم.)
3 قاشق غذاخوری روغن
یك دوم فنجان خلال بادام
2 عدد ( ریز خرد شود) پیاز متوسط
500 گرم گوشت چرخ شده
به اندازه كافی نمك و فلفل
یك دوم قاشق مرباخوری ادویه مخلوط لبنان
یك چهارم قاشق مرباخوری دارچین
روغن را در ماهی تابه گرم میكنیم و بادام را در آن طلایی كرده و كنار میگذاریم.سپس پیازوادویهها را ریخته ، گوشت را اضافه میكنیم و تفت میدهیم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط میكنیم.
یك دوم فنجان یا حدود 80 گرم بادام
400 گرم گوجه فرنگی ( ریز خرد شده)
یك قاشق مرباخوری دارچین
یك فنجان جعفری خرد شده
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات ظریف انتخابات ریاست جمهوری مجلس
پشه آئدس زلزله هواشناسی تهران اربعین وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قتل شهرداری تهران پلیس گرمای هوا گرما
قیمت خودرو واردات خودرو قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم چین برق قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان مسکن
تلویزیون سریال فضای مجازی کربلا سینمای ایران موسیقی سینما امام حسین (ع) امام حسین
اینترنت مایکروسافت فناوری اختلال جهانی فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا دونالد ترامپ یمن روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور المپیک
همستر کامبت فیلترینگ امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل گوگل
مغز افسردگی دیابت کودک ایدز خواب سلامت روان بارداری