شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
خنک شدن : 10 دقیقه
مواد لازم:
• 1 و 1/2 فنجان دوغ
• 3/4 فنجان روغن کانولا
• 1/2 پیمانه آب
• 2 پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
• 2 تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری.بیکینگ پودر
• 1 و 1/2 قاشق چایخوری. دارچین زمینی
• 1/2 قاشق چایخوری. جوش شیرین
• 1/2 قاشق چایخوری. نمک
• 2 قاشق چایخوری. وانیل
• 2 و 1/2 فنجان آرد همه منظوره
• 2 عدد سیب بزرگ ، خرد شده در تکه های 0.5 inch
• پوره میوه
پخت : 40 دقیقه
خنک شدن : 10 دقیقه
مواد لازم:
• 1 و 1/2 فنجان دوغ
• 3/4 فنجان روغن کانولا
• 1/2 پیمانه آب
• 2 پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
• 2 تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری.بیکینگ پودر
• 1 و 1/2 قاشق چایخوری. دارچین زمینی
• 1/2 قاشق چایخوری. جوش شیرین
• 1/2 قاشق چایخوری. نمک
• 2 قاشق چایخوری. وانیل
• 2 و 1/2 فنجان آرد همه منظوره
• 2 عدد سیب بزرگ ، خرد شده در تکه های 0.5 inch
• پوره میوه
دستورالعمل
1. فر راتا 350 درجه فارنهایت گرم شده باشد.2قالب کیک پزی به ابعاد 8*8*2 اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده وکنار بگذار ید .
2. در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.
3. 40 دقیقه در فر پخت شود یا لااقل تا زمانیکه خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و دراورید تمیز باشد سپس اجازه بدهید 10 دقیقه بیرون بماند تا خنک شود. کیک را از تابه بر روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شود .
4.پوره میوه را آماده کنید.و بین دو لایه وروی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید
![کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب](/web/imgs/7/76/ib1ra1.jpeg)
• کیک آماده سرو شدن میاشد و برای 10 نفر کافی است.
پوره میوه : در کتری 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید 4 سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده وخرد کرده اید را به آن لضافه کنید،1/4 فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنیید و8 دقیقه روی حرارت طبخ شود تا زمانیکه میوه ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.
•
ارزش غذایی
• 532 کالری ،
• تعداد چربی (گرم) 20 ،
• چربی اشباع شده(گرم) 3 ،
• چربی اشباع (گرم) 11 ،
• چربی اشباع نشده (گرم) 5 ،
• کلسترول (میلی گرم) 50 ،
• سدیم (میلی گرم) 319 ،
• کربوهیدرات (گرم) 84 ،
• قند کل (گرم) 57 ،
• فیبر (گرم) 3 ،
• پروتئین (گرم) 6 ،
• ویتامین ث (دی وی ٪) 6 ،
• کلسیم (دی وی ٪) 17 ،
• آهن (دی وی ٪) 12 ،
• درصد ارزش غذایی روزانه بر اساس رژیم غذایی 2،000 کالری
تهیه و ترجمه :گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم شادی بخشی زاده
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک!
کیک پنیرکلاسیک
طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست