شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
چای زنجبیل
با آمدن زنجبیل تازه توصیه ما به شما این است حتما این نوشیدنی گوارا را امتحان کنید و معده خود را تقویت کنید...
مواد لازم:
آب=4 فنجان
آب=4 فنجان
ریشه تازه زنجبیل=5 سانتیمتر
در صورت تمایل می توانید از عسل و لیمو هم استفاده كنید.
طرز تهیه:
پوست زنجبیل را كنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شكل ورقه های بسیار نازك برش دهید، آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب ورقه های زنجبیل را به آن اضافه كنید. در آن را بپوشانید ،آن را كم كرده و اجازه بدهید 15 تا 20دقیقه بماند ، سپس چای حاصله را صاف كنید برای طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیموترش هم اضافه كنید. البته بهتر است این نكته را یاد آور شویم كه اگر این چای را برای خواص درمانی آن در زمینه سرماخوردگی و آنفولانزا می نوشید ، انواع شیرین آن توصیه نمی شود.
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:ircook.com
مطالب پیشنهادی:
بستنی ماستی ریواس و زنجبیل
فالوده های میوه ای بسیار خوشمزه
دستورالعمل های راحت و سالم آبميوه ای
خمیر مارسیپان
انواع تزیینات روی کیک با خمیر مارسیپان(2)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست