سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
آشنایی با روش تهیه سوپ عدس؛ غذای مجارستانی
مواد لازم برای هشت نفر:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 2 عدد، نگینی خرد شود.
سیر خرد شده: یک قاشق چایخوری
هویج: 3 عدد، رنده شود.
ساقه کرفس: 2 عدد، خرد شود
گوجه فرنگی رنده شده: سه و نیم پیمانه
عدس خیس خورده: یک و نیم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب: سه چهارم پیمانه
برگ بو: 2 عدد
آب سوپ: 7 پیمانه
جعفری خرد شده: کمی
پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را تاحدی که تغییر رنگ دهند سرخ کرده، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و هویج را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آنها را تفت دهید.
• گوجه فرنگی، آب مرغ، عدس؛ برگ بو، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• سرکه سیب را به مخلوط اضافه کرده و شعله را از کم به متوسط تغییر داده تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که عدسهای آن نرم شوند بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست