چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

مطبل ( متبل )، پيش غذايی ساده و خوشمزه با بادمجان!


بادمجان در آشپزخانه هر ايرانی پيدا می شود ، ما امروز پيش غذايی ساده وخوشمزه با اين دوست بنفش ترتيب داده ايم!!

مواد لازم برای مطبل ( متبل ) لبنانی:

بادمجان=4 عدد متوسط
جعفری ریز شده=2/1 لیوان
پیازچه ریز شده=2/1 لیوان
کشک=1 لیوان
مایونز=1 قاشق غذاخوری
ارده=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق مرباخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده=2 عدد
روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
2. بادمجان ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
3. مطبل ( متبل ) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
4. روی مطبل ( متبل ) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.

گردآوری:گروه سبك زندگی سيمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع:ashpazonline.com