قیمت طلا امروز




 تفویض اختیار به استان‌ها

 سایت ایران آنلاین / ۲ ساعت قبل

تفویض اختیار به استان‌ها مسیر توسعه را هموار کرده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم بهره‌برداری از تصفیه‌خانه سبزآب شیراز با تاکید بر اهمیت تفویض اختیار به استان‌ها گفت: املاک وزارت تعاون در استان فارس باید مولدسازی شود تا خدمات به مردم ملموس باشد و آمادگی داریم با طرح مسئولان استانی در اراضی تحت تملک وزارت برای مسکن‌سازی و بیمارستان‌سازی اقدام کنیم.
 تفویض اختیار به استان‌ها مسیر توسعه را هموار کرده است
ایران آنلاین:

احمد میدری شنبه در مراسم بهره‌برداری از پروژه تصفیه‌خانه سبزآب شیراز با تبریک هفته دولت با تاکید بر ضرورت تمرکززدایی در اداره کشور افزود: توسعه دولت‌های محلی، تفویض اختیار به استانداران و شهرداران و تقویت مشارکت بخش خصوصی و دولت، از سیاست‌های راهبردی دولت چهاردهم برای بهبود شرایط اقتصادی و تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای است.

به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: راه توسعه کشور از مشارکت دولت و بخش خصوصی می‌گذرد و باید شرایطی فراهم شود که بخش خصوصی بتواند در کنار دولت، خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

 

تفویض اختیار به استانداران، رویکردی راهبردی

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از سیاست‌های راهبردی دولت چهاردهم را توسعه دولت‌های محلی و تفویض اختیار به استانداران و شهرداری‌ها عنوان کرد و افزود: این رویکرد از ویژگی‌های مورد تاکید رئیس‌جمهور است و اگرچه هنگام مطرح شدن موضوع تفویض اختیار به استانداران مخالفت‌هایی وجود داشت، اما واقعیت این است که کشور را نمی‌توان به شکل متمرکز اداره کرد.

میدری ادامه داد: ظرفیت اجرایی وزارتخانه‌ها در تهران با ظرفیت‌هایی که در استان‌ها وجود دارد، قابل مقایسه نیست و نمی‌توان برای همه اقداماتی که قرار است در استان‌ها انجام شود، از تهران تصمیم‌گیری و اجرا کرد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی به معنای حفظ برخی امور در سطح ملی و واگذاری اختیارات اجرایی به استانداران و شهرداران است، تصریح کرد: تفویض اختیار به استان‌ها یکی از نقاط استراتژیک برای پیشبرد امور کشور است.

 

انسجام و وحدت، پیش‌شرط پیشرفت کشور

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با تاکید بر اهمیت انسجام و وحدت در اداره کشور گفت: همان‌گونه که وفاق در عرصه سیاسی معادلات بین‌المللی را تغییر داد، انسجام و وحدت نیز می‌تواند کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهد.

میدری افزود: امام راحل، امام شهید و رهبر معظم انقلاب همواره بر انسجام و وحدت تاکید داشته‌اند، اما در بدنه اجرا در دوره‌های مختلف نتوانسته‌ایم این انسجام را به‌خوبی حفظ کنیم و کشور در مقاطع مختلف با تلاطم‌هایی مواجه شده، با این حال، وحدت همچنان اصل اساسی برای پیشبرد کشور است.

 

پیگیری طرح‌های عمرانی در شیراز

 

وی با اشاره به پیشنهادهای مطرح‌شده برای اجرای برخی طرح‌ها در شیراز گفت: نمایندگان مجلس و استاندار فارس می‌توانند اجرای چند طرح را دنبال کنند که یکی از آنها ساخت بیمارستان است و تأکید ما این است که اگر وعده‌ای داده می‌شود، قابلیت اجرا داشته باشد.

 

مولدسازی املاک وزارتخانه با همکاری شهرداری

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تفاهم‌نامه میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیریت استان و شهر شیراز اظهار کرد: املاک این وزارتخانه در شیراز باید با همکاری استاندار و شهردار و با بالاترین بازده، مولدسازی شود چراکه این اموال متعلق به کارگران و بازنشستگان است.

میدری، درمان و مسکن را دو مساله مهم کارگران و بازنشستگان دانست و گفت: بخشی از اراضی موجود می‌تواند با انتخاب شهرداری و ارائه طرح اجرایی، برای ساخت مسکن اقتصادی و ارزان‌قیمت اختصاص یابد.

 

عقد تفاهم‌نامه برای ساخت بیمارستان جدید

 

وی، در خصوص توسعه زیرساخت‌های درمانی نیز بیان کرد: در زمینه ساخت بیمارستان، تفاهم‌نامه‌ای منعقد خواهد شد تا روند اجرای این طرح سرعت بگیرد و بیمارستان جایگزین ایجاد شود.

 

واگذاری مدیریت واحدهای صنعتی به بخش خصوصی

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از برنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای واگذاری مدیریت واحدهای صنعتی به بخش خصوصی خبر داد و افزود: به استاندار فارس پیشنهاد داده‌ام واحدهای صنعتی این وزارتخانه در استان با مشارکت بخش خصوصی از مدیریت دولتی خارج شوند.

میدری با اشاره به شرکت دام و طیور فارس به عنوان یکی از این واحدها گفت: این شرکت برای فروش عرضه شده، اما تاکنون مشتری نداشته، بنابراین در مرحله بعد افزایش سرمایه انجام خواهد شد و هر شرکت خصوصی که به هر میزان تامین مالی کند، مدیریت نیز به همان میزان به بخش خصوصی منتقل می‌شود.

وی، هدف از این رویکرد را حفظ مالکیت عمومی در کنار استفاده از توان مدیریتی بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: با این روش هم مالکیت عمومی باقی می‌ماند و هم مدیریت بخش خصوصی می‌تواند جایگزین مدیریت دولتی شود.

 

افتتاح تصفیه‌خانه سبزآب شیراز با سرمایه‌گذاری ۳۱ هزار میلیارد تومانی

 

تصفیه‌خانه سبزآب شیراز در حاشیه بوستان سلامت شیراز و باغات قصرالدشت به منظور تبدیل فاضلاب شهری به پساب آبیاری فضای سبز افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

این تصفیه‌خانه با ظرفیت تصفیه ۱۰ هزار مترمکعب آب در روز، در فاز نخست خود ظرفیت تصفیه آب ۱۰۰ لیتر در ثانیه و در فاز آخر خود با ظرفیت تصفیه ۲۰۰ لیتر آب بر ثانیه برای تصفیه فاضلاب و بازگشت آب به چرخه مصرف با تلاش شهرداری و آبفای استان فارس و سازمان همیاری‌ها و سایر دستگاه‌ها احداث شد.

این پروژه با سرمایه‌گذاری ۳۱ هزار میلیارد تومان توسط شهرداری شیراز تامین مالی شده بود. اکثر تجهیزات نصب‌شده در این تصفیه‌خانه از کشور آلمان وارد شده و توسط شرکت‌های پیمانکار بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش ایرنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان برنامه‌های هفته دولت ۱۴۰۵ عصر پنجشنبه پنجم شهریورماه به عنوان نماینده هیات دولت وارد استان فارس شد.

وی در بدو ورود به استان از کارخانه قند ممسنی واقع در شهرستان رستم بازدید کرد و راهکارهای احیای این کارخانه را با همراهی دو بانک زیرمجموعه وزارت کار تشریح کرد.

میدری در ادامه سفر خود به شهرستان ممسنی رفت و از سیاه چادر و نمایشگاه عشایری صنایع‌دستی و مشاغل خانگی بازدید کرد و سلام دکتر پزشکیان را به عشایر منطقه ممسنی ابلاغ کرد.

همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمعه ۶ شهریور در دومین روز از سفر توسعه منطقه‌ای خود به استان فارس، دفتر نمایندگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کوه‌چنار را افتتاح کرد.

میدری در ادامه این سفر در آیین کلنگ‌زنی مرکز توانبخشی شبانه‌روزی «باب‌الحوائج» شهرستان کازرون نیز حضور یافت و پس از آن از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای کازرون بازدید کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در آیین آغاز عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی فیروزآباد حضور یافت و بر حمایت دولت از بخش خصوصی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر تاکید کرد.

میدری در ادامه سفر خود به شهرستان فسا رفت و از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای این شهرستان بازدید کرد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، وزیر تعاون در ادامه این سفر در آیین افتتاح مرکز آموزش‌های تخصصی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شیراز، افتتاح مجتمع مسکونی تعاونی‌های کارکنان پالایشگاه نفت پارسیان و پتروشیمی مرودشت، آیین افتتاح چند واحد صنعتی در شهرک صنعتی شیراز، افتتاح کارخانه قند سپید در مرودشت، افتتاح مجتمع آبرسانی پانعل در فسا، کلنگ‌زنی واحد تولیدی فولاد سروستان، افتتاح فاز دوم یک مجتمع بین‌راهی در سروستان و آغاز عملیات اجرایی حفاری مکانیزه خط چهار مترو شیراز حضور خواهد یافت.

انتهای پیام/







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!
سایت فرارو

ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!

کافی است صدای بلندی بیاید؛ صدای هواپیما، هلیکوپتر، ترقه، ماشین حمل زباله یا حتی صدایی که فقط کمی شبیه آن روزها باشد چشم‌هایش درشت می‌شوندو بدون فکر کردن، خودش را در آغوشم می‌اندازد.
         
ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟
سایت اکوایران

ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟

اکوایران: پیامدهای ناخواسته این جنگ بسیار فراتر از خاورمیانه گسترش یافته و بر امنیت جهانی تأثیر گذاشته است.
چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟
سایت عصرایران

چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟

نظام سیاسی چین، برخلاف ایالات متحده - که نهادهای آن آلوده به تأثیر اسرائیل و شبکه‌های مخوف لابی‌های وابسته به آن قرار گرفته‌اند - کارآمد، منضبط و بسیار کمتر...
         
سایت تابناک

قتل با اسلحه وینچستر بر سر معامله یک خودرو

سایت خبرآنلاین

ببینید | هیجان به قیمت جان؛ اسکیت‌سواری مرگبار در چالوس

چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟
روزنامه هفت صبح

چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟

یک کارشناس اقتصاد دیجیتال معتقد است که محدودیت نقدشوندگی و تعداد صرافی‌های بزرگ در جهان اجازه نمی‌دهد رمزارز در مقیاس ده‌ها میلیارد دلار جایگزین شبکه بانکی در تجارت خارجی ایران شود.
تاناکورا در موبایل | قیمت انواع لباس دست‌دوم
روزنامه هفت صبح

تاناکورا در موبایل | قیمت انواع لباس دست‌دوم

بازار لباس دست‌دوم از مغازه‌های تاناکورا به ‌صفحات اینستاگرامی و پلتفرم‌های آنلاین منتقل شده است
تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / در چنین فضایی، «ثبات قیمت» برای تجار دیگر یک مطالبه معمولی نیست؛ به یک آرزو تبدیل شده است. فعال اقتصادی بیش از آنکه به دنبال سودهای بزرگ و غیرعادی باشد، به دنبال بازاری است که بتواند در آن برای چند ماه آینده برنامه‌ریزی کند. تاجری که نمی‌داند قیمت کالایی که امروز می‌خرد [ ]
مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / با این حال، شکل‌گیری صف‌های طولانی در برخی جایگاه‌ها و افزایش مراجعه شهروندان نشان می‌دهد که بازار سوخت تنها با واقعیت عرضه و تقاضا اداره نمی‌شود؛ انتظارات مردم نیز نقش مهمی در آن دارد. هنگامی که شایعه‌ای درباره احتمال کمبود یک کالای ضروری منتشر می‌شود، بخشی از جامعه به‌صورت احتیاطی اقدام …
هشدارهایی که جدی گرفته نشد
سایت هم میهن

هشدارهایی که جدی گرفته نشد

تجاوز، تجاوز است و خون هر ایرانی که بر زمین ریخته، مسئولیت مستقیم متجاوزان را سنگین‌تر می‌کند. اما دفاع از منافع ملی فقط نامیدن دشمن نیست؛ هنر سیاست، کاستن از هزینه‌هایی است که ملت برای خطاهای خودی و دشمنی بیگانه می‌پردازد.
بزرگ‌ترین معامله نفتی تاریخ جهان؛ نقشه ترامپ برای ایجاد یک بلوک انرژی در نیم‌کره غربی امپراتوری اوپک را به زیر می‌کشد؟
سایت اکوایران

بزرگ‌ترین معامله نفتی تاریخ جهان؛ نقشه ترامپ برای ایجاد یک بلوک انرژی در نیم‌کره غربی امپراتوری اوپک را به زیر می‌کشد؟

اکوایران: ترامپ مدعی شد ایالات متحده به تازگی با کشور ونزوئلا در مورد بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان به توافق رسیده است.
برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته است
سایت اقتصادنیوز

برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته …

اقتصادنیوز: بر اساس داده‌های بلومبرگ‌ان‌ای‌اف، چین از زمان آغاز درگیری، پنج ماه متوالی رکورد صادرات فناوری‌های پاک را از نظر ارزش دلاری ثبت کرده است.
سقوط تولید ناخالص داخلی ایران به یک‌چهارم ترکیه و عربستان از آغاز تحریم‌ها/ اندازه دلاری اقتصاد ایران در حال سقوط به یک‌سوم سال ۱۳۹۰
سایت اقتصاد ۲۴

سقوط تولید ناخالص داخلی ایران به یک‌چهارم ترکیه و عربستان از آغاز تحریم‌ها/ اندازه دلاری اقتصاد ایران در حال سقوط به یک‌سوم …

پیمان مولوی، اقتصاددان گفت: «اگر به سال ۲۰۱۲ یعنی ۱۳۹۰ نگاه کنیم، تولید ناخالص داخلی یا GDP ایران تقریباً هم‌اندازه اقتصاد ترکیه و حتی اندکی بیشتر از عربستان سعودی بود. اما امروز با گذشت بیش از یک دهه تحریم و درجا زدن، اندازه اقتصاد ما به حدود یک‌چهارم این دو کشور تنزل پیدا کرده است.»
چرا ناترازی خارجی کشورها از داخل اقتصادشان می‌آید؟
سایت اکوایران

چرا ناترازی خارجی کشورها از داخل اقتصادشان می‌آید؟

اکوایران: کسری حساب جاری آمریکا بار دیگر به یکی از نشانه‌های ناترازی اقتصاد جهانی تبدیل شده است؛ اما آیا ریشه این کسری را باید در تجارت با چین و سایر کشورها جست‌وجو کرد؟ تازه‌ترین تحلیل صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد پاسخ را باید بیشتر در داخل اقتصادها، از کسری بودجه و سطح پس‌انداز گرفته تا میزان سرمایه‌گذاری …
اعتبار فوری در پلتفرم‌های وام آنلاین؛ محاسبه‌ای که پشت تبلیغات پنهان می‌ماند
سایت اکوایران

اعتبار فوری در پلتفرم‌های وام آنلاین؛ محاسبه‌ای که پشت تبلیغات پنهان می‌ماند

اکوایران: در ماه‌های اخیر طرح‌هایی با عنوان‌هایی نظیر «کیف پول درآمد ثابت» در میان برخی پلتفرم‌های وام و پرداخت آنلاین رواج یافته و به‌ویژه از طریق تبلیغات اینفلوئنسرها به‌شدت دیده شده است: کاربر مبلغی را در کیف پول سپرده‌گذاری می‌کند، سود روزشمار دریافت می‌کند، و همزمان امکان دریافت «اعتباری فوری» تا …
قفلِ گواهینامه بر پای نیمی از جامعه؛ بیمه در برابر موتورسواری زنان چه مسئولیتی دارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قفلِ گواهینامه بر پای نیمی از جامعه؛ بیمه در برابر موتورسواری زنان چه مسئولیتی دارد؟

بلاتکلیفی چندساله درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان، حالا علاوه بر یک مطالبه اجتماعی، به مسئله‌ای حقوقی و بیمه‌ای تبدیل شده است؛ چراکه به گفته یک کارشناس بیمه، نداشتن گواهینامه اصل تعهد بیمه‌گر در قبال خسارت را از بین نمی‌برد و نمی‌تواند بهانه‌ای برای محروم کردن زنان از حقوق قانونی‌شان باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ادعای کوچک‌زاده درباره سربازی رفتن ظریف

قیمت بنزین دو برابر می‌شود؛ قدم بعدی دولت چیست؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

قیمت بنزین دو برابر می‌شود؛ قدم بعدی دولت چیست؟ - مردم سالاری آنلاین

اعلام افزایش نرخ سوم بنزین از ۵ هزار به ۱۰ هزار تومان، بار دیگر پرونده قیمت سوخت را به یکی از بحث‌های اصلی اقتصاد ایران تبدیل کرده است؛ تصمیمی که هنوز زمان اجرای آن مشخص نیست، اما در شرایطی مطرح شده که دولت هم‌زمان با کسری سوخت، فشار تورمی و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم روبه‌روست.
چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ / کالبد شکافی یک شایعه جنجالی
سایت اقتصاد ۲۴

چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ / کالبد شکافی یک شایعه جنجالی

آیا واقعاً بسته‌های اینترنت کمتر از حجم خریداری شده در اختیار کاربران قرار می‌گیرند یا بخش مهمی از این تصور ناشی از تفاوت میان حجم واقعی ترافیک، نحوه تعرفه‌گذاری و الگوی مصرف داده در گوشی‌های هوشمنداست؟
اختلال درک موفقیت؛ ۱۰ نشانه موفقیت واقعی در زندگی
سایت عصرایران

اختلال درک موفقیت؛ ۱۰ نشانه موفقیت واقعی در زندگی

شاید برخلاف تصورمان، در زندگی بهتر از چیزی باشیم که احساس می‌کنیم؛ برای تشخیص موفقیت تنها کافی است نشانه‌های رشد، انعطاف‌پذیری و تعادل را در رفتار خود ببینیم.
سایت عصرایران

منتقد سینما: مریلا زارعی بدترین بازی خود را در سریال کوری انجام داد

سایت عصرایران

محسن نامجو: «شارلوت، من رفتم ایران؛ درکم کن!»

نبض تجاری دبی هنوز می زند
سایت عصرایران

نبض تجاری دبی هنوز می زند

اما بسیاری معتقدند که روابط تجاری ایران با دبی بسیار عمیق‌تر از آن است که بتوان آن را به طور کامل ریشه‌کن کرد. جاستین الکساندر ، مدیر مشاوره خلیج اکونومیکس...
         
روزنامه مردم سالاری

پزشکیان در باره تحریم ها: عقل هم خوب چیزیه! - مردم سالاری آنلاین

پاسکاری نظارت در بازار طلای آنلاین؛ از سامانه‌ای که نرسید تا پلتفرم‌هایی که سقوط کردند
سایت صدای بورس

پاسکاری نظارت در بازار طلای آنلاین؛ از سامانه‌ای که نرسید تا پلتفرم‌هایی که سقوط کردند

وقتی طلای آنلاین فروخته می‌شود، دقیقاً چه نهادی مسئول تایید وجود طلای فیزیکی در خزانه است؟ این روزها این پرسش بی‌پاسخ، تردیدهای زیادی درباره روند نظارت بر پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا ایجاد کرده است.
سایت تابناک

تکرار سخنرانی آیت الله مطهری توسط داریوش اقبالی را ببینید

سایت تابناک

ماهی ترسناکی که پیام‌آور زلزله و سونامی است

سایت فرارو

سفارت ایران در زیمبابوه: پپسی و کوکاکولا فرقی ندارند!

سایت فرارو

این سکانس کارآگاه علوی از چشم سانسورچی دور ماند!

جنگ اخیر نفوذ استراتژیک هند بر بندر چابهار را به شدت کاهش داد/ آینده اوراسیا در دستان چین، پاکستان و ایران است
سایت تابناک

جنگ اخیر نفوذ استراتژیک هند بر بندر چابهار را به شدت کاهش داد/ آینده اوراسیا در دستان چین، پاکستان و ایران است

چین، پاکستان و ایران به دلیل موقعیت‌های استراتژیک خود، نقشی محوری در شکل‌دهی به آینده اتصال اوراسیا ایفا می‌کنند.
مشارکت نوظهور ترکیه و عراق در نظم جدید منطقه؛ نفوذ ایران کم می‌شود؟
سایت تابناک

مشارکت نوظهور ترکیه و عراق در نظم جدید منطقه؛ نفوذ ایران کم می‌شود؟

دولتی در بغداد که قادر به کنترل گروه‌های مسلح، تأمین امنیت کریدور‌های حمل‌ونقل و اجرای توافقات بلندمدت باشد، عراق را به شریکی قابل‌اطمینان‌تر برای ترکیه در ز...
         
بازی آمریکا با کارت سوخته تحریم
روزنامه چارسوق

بازی آمریکا با کارت سوخته تحریم

تحریم‌های آمریکا سال‌هاست آزموده شده و نتوانسته ایران را به تسلیم وادارد؛ حالا «تهاجم اقتصادی» تازه بیش از آنکه برگ برنده‌ای جدید باشد، تلاشی تبلیغاتی برای پوشاندن شکست نظامی و بازسازی تصویر واشنگتن است. «این یک ضربه دوگانه است؛ ما محاصره را داریم و سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را نیز اعمال خواهیم کرد». …
پزشکیان اول شد، رئیسی آخر
روزنامه چارسوق

پزشکیان اول شد، رئیسی آخر

مقایسه رشد نقدینگی در طول فعالیت دولت‌های پس از انقلاب نشان می‌دهد بیشترین افزایش نقدینگی در دولت مسعود پـزشکیان رخ داده است. در ابتدای دولت پـزشکیان رشد نقدینگی 26.8 درصد بود اما در خرداد امسال به 56 درصد افزایش یافته و درواقع 29.2 واحد درصد رشد نقدینگی ز‌یادتر شده است. به عبارت دیگر رشد نقدینگی در …
کولبری از فعالیت سنتی تا تجارت رسمی/ سهم مرزنشینان چه شد؟
خبرگزاری ایسنا

کولبری از فعالیت سنتی تا تجارت رسمی/ سهم مرزنشینان چه شد؟

با اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، کولبری از یک فعالیت سنتی به رویه‌ای رسمی، سهمیه‌بندی‌شده و قابل رهگیری تبدیل شده است؛ با این حال، پرسش اصلی این است که این تغییر تا چه اندازه توانسته سهم واقعی مرزنشینان از منافع تجارت، بهبود معیشت و ایجاد اشتغال پایدار را افزایش دهد و نقش واسطه‌ها را در …
مردودی آموزش و پرورش در کارنامه دانش آموزان!/ نمونه کارنامه تقدیم به رئیس شوخ‌طبع ارزشیابی وزارتخانه
سایت تابناک

مردودی آموزش و پرورش در کارنامه دانش آموزان!/ نمونه کارنامه تقدیم به رئیس شوخ‌طبع ارزشیابی وزارتخانه

کارنامه‌هایی که آمدند و رفتند؛ چرا آموزش‌وپرورش هر روز بر استرس دوازدهمی‌ها اضافه می‌کند؟ آیا مسئولان در جریان هستند که تاثیر این کارنامه‌ها در رتبه کنکور دا...
سایت فرارو

چرا گریه و زاری در سریال «کوری» زیاد است؟

مسیر بازگشت
سایت هم میهن

مسیر بازگشت

به هر هنرمند یا هر اهل فکر و اندیشه‌ای که مغلوب این فضا نشود و راه بازگشت به کشور خود را در پیش گیرد، باید تبریک و خوش‌آمد گفت.
خودروسازان مقصر اصلی ناترازی بنزین
روزنامه چارسوق

خودروسازان مقصر اصلی ناترازی بنزین

نماینده مردم شهرضا در مجلس گفت: دولت به جای سیاست‌های محدودکننده، باید با ارائه مشوق به صاحبان خودرو فرسوده نظیر وام، امکان جایگزینی خودرو را به آنها بدهد؛ مسئله بنزین فقط با افزایش قیمت حل نمی‌شود، باید مجموعه‌ای از سیاست‌ها شامل اصلاح الگوی مصرف، ارتقای کیفیت خودروها، توسعه سوخت‌های جایگزین، مدیریت …
از بازارهای مرزی تا زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی
روزنامه چارسوق

از بازارهای مرزی تا زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران گفت: کاهش اثر تحریم‌ها با توسعه بازارهای مرزی و زیرساخت‌های مالی غیرآمریکایی امکان‌پذیر است. در پی شکست واشنگتن در میدان جنگ نظامی علیه ایران، اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا دوم شهریور با تکرار لفاظی …
انرژی در ایران؛ از ناترازی تا حکم رانی هوشمند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

انرژی در ایران؛ از ناترازی تا حکم رانی هوشمند - مردم سالاری آنلاین

سیاست‌گذار می‌بایست با اصلاح هوشمندانه و هدفمند ساختار و تعرفه‌ها، کاهش مداخله در جزئیات غیرضروری، ایجاد چارچوب قانونی پایدار و اطمینان‌بخشی در حمایت از ذی‌نفعان، فضای کسب‌وکار را شفاف نماید و با ایجاد قوانین و مقررات مناسب، زمینه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مدیریت انرژی را فراهم نماید.
کاش شجاع بودی آقای قلعه‌نویی!
سایت فرارو

کاش شجاع بودی آقای قلعه‌نویی!

کسری طاهری یکی دیگر از جوانانی است که این روزها می‌درخشد ولی در فهرست خط خورده‌های قلعه‌نویی حضور داشت.
سایت فرارو

ببینید؛ پاسخ نه چندان قانع کننده به داستان سربازی علیرضا بیرانوند

خیابان فروشی در پایتخت به نرخ روز/ قانون درباره تصرف معابر عمومی چه می‌گوید؟
سایت آوش

خیابان فروشی در پایتخت به نرخ روز/ قانون درباره تصرف معابر عمومی چه می‌گوید؟

تحریریه آوش/ گشت ‌زدن‌های طولانی ‌مدت، چرخیدن‌های بی‌هدف و کلافه‌ کننده در خیابان‌های فرعی و اصلی، و طی ‌کردن مسافت‌های گاه چند کیلومتری تنها برای پیدا کردن یک فضای خالی پارک، به یکی از پرتکرارترین، طاقت‌فرساترین و پراسترس‌ترین تجربیات روزمره رانندگان در تهران و سایر کلان ‌شهرهای ایران تبدیل شده است.
آینه نپال در برابر ایران؛ وقتی ساخت‌وساز در حریم رودخانه، فاجعه می‌آفریند
سایت عصرایران

آینه نپال در برابر ایران؛ وقتی ساخت‌وساز در حریم رودخانه، فاجعه می‌آفریند

چینی‌ها می‌گویند، سنسورهای تشخیص سیلاب آن‌ها، «هشدار سریع» را به دولت نپال مخابره کرده بود، اما مقامات این کشور آن را رد می‌کنند. «سیلاب ناگهانی» در برخی است...
سایت رویداد‌ ۲۴

دعا و طلسم هم قسطی شد + عکس

پیامد تفکر التقاطی در اقتصاد | اقتصادِ مختلط جمع محاسن است یا ترکیب تناقض‌ها؟ | «اقتصادِ سالادی» ترکیب ناممکن بازار و دولت است
سایت اقتصادنیوز

پیامد تفکر التقاطی در اقتصاد | اقتصادِ مختلط جمع محاسن است یا ترکیب تناقض‌ها؟ | «اقتصادِ سالادی» ترکیب ناممکن بازار و دولت …

اقتصادنیوز: مکاتب اقتصادی که میراث علم و دانش و تجربه بشری هستند، دست‌کم آن‌هایی که تاریخ را شکل داده‌اند و به صورت نظام‌های فکری درآمده‌اند، ساختارهایی اندام‌وار، منسجم و مبتنی بر منطق‌های درونی سخت‌گیرانه‌ای هستند که اجزایشان لازم و ملزوم یکدیگرند.
سایت خبرآنلاین

ببینید | انتقاد تند از صداوسیما: خجالت کشیدیم اسامی کارشناسانی که به تلویریون رفته اند منتشر کنیم/ برخی لحاف و تشک خود را …

صلح، پایان بحران اقتصادی نیست؛ آغاز بازسازی است - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

صلح، پایان بحران اقتصادی نیست؛ آغاز بازسازی است - سایت خبری اقتصاد پویا

اقتصاد پس از یک دوره طولانی فشار، شبیه بنگاهی نیست که فقط چند روز تعطیل بوده و با باز شدن درها به شرایط قبلی برگردد. خانوارها پس‌انداز مصرف کرده‌اند، شرکت‌ها سرمایه‌گذاری را عقب انداخته‌اند، برخی بدهی بیشتری ساخته‌اند، بازارها تغییر کرده‌اند و انتظارات مردم نسبت به آینده نیز آسیب دیده است. بنابراین حتی …
نان آوران میان گرانی و بدهی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نان آوران میان گرانی و بدهی - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / مسئله از جایی آغاز می‌شود که درآمد خانوار با سرعت افزایش هزینه‌ها همراه نیست. حقوق و دستمزد ممکن است در ابتدای سال افزایش پیدا کند، اما موج افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن، خوراک، درمان، آموزش، حمل‌ونقل و سایر خدمات، خیلی زود فاصله میان درآمد و هزینه را بیشتر می‌کند. خانواده‌ای که پیش [ ]
تاکسی‌های اینترنتی آخرین راه تامین معیشت - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

تاکسی‌های اینترنتی آخرین راه تامین معیشت - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین جلیلی بال / اما اکنون این بخش از اقتصاد شهری با یک چالش تازه روبه‌روست؛ افزایش هزینه سوخت و احتمال رشد هزینه‌های مرتبط با آن. بنزین برای راننده تاکسی اینترنتی صرفاً یک کالای مصرفی نیست، بلکه یکی از اصلی‌ترین نهاده‌های تولید خدمت حمل‌ونقل محسوب می‌شود. هر بار افزایش هزینه سوخت، مستقیماً هزینه تمام‌شده …
بمب اتم روی میز پنتاگون؟ | کارلسون: استفاده هسته‌ای علیه ایران رسماً بررسی شده| جو کنت: اگر هدف تسلیم کامل باشد، مسیر به بمب اتم می‌رسد
سایت رویداد‌ ۲۴

بمب اتم روی میز پنتاگون؟ | کارلسون: استفاده هسته‌ای علیه ایران رسماً بررسی شده| جو کنت: اگر هدف تسلیم کامل باشد، مسیر به …

تاکر کارلسون در گفت‌وگویی با جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مقابله با تروریسم آمریکا، مدعی شد استفاده از سلاح هسته‌ای تاکتیکی علیه اهدافی در ایران نه‌تنها در پنتاگون مطرح شده، بلکه در قالب اسلایدهای رسمی نیز مورد بررسی قرار گرفته است. جو کنت نیز هشدار داد اگر واشنگتن همچنان «تسلیم کامل» یا فروپاشی حکومت …
غنی‌سازی ناموسی نیست؛ اما چرا با تهدید دشمن واگذار شود؟ / مسئله حق و استقلال ایران است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

غنی‌سازی ناموسی نیست؛ اما چرا با تهدید دشمن واگذار شود؟ / مسئله حق و استقلال ایران است - مردم سالاری آنلاین

دفاع یوسف پزشکیان از اظهارات قائم‌پناه درباره غنی‌سازی، بار دیگر این پرسش را پیش کشیده است که آیا می‌توان یکی از مؤلفه‌های قدرت و حقوق هسته‌ای ایران را صرفاً با یک محاسبه کوتاه‌مدت هزینه و فایده کنار گذاشت؟
روابط عاشقانه با هوش مصنوعی!/ مجنون‌‌های عاشق در جستجوی لیلایی که نیست
سایت تابناک

روابط عاشقانه با هوش مصنوعی!/ مجنون‌‌های عاشق در جستجوی لیلایی که نیست

روابط عاشقانه با هوش مصنوعی، به معنای وابستگی عاطفی، یکی از جدیدترین عرصه‌های قابل تامل و قابل مطالعه درباره بشر امروز است.
جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟/ کشور‌های منطقه طرح ایران را پذیرا هستند
سایت تابناک

جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟/ کشور‌های منطقه طرح ایران را پذیرا هستند

یکپارچگی منطقه‌ای ایران به این بستگی دارد که همسایگان تا چه حد روابط امنیتی و اقتصادی خود را عمیق‌تر کنند و چقدر از نفوذ تهران را بپذیرند.
از فشار حداکثری تا محدودیت حداکثری؛ چرا تحریم‌ها شکست می‌خورند؟
خبرگزاری مهر

از فشار حداکثری تا محدودیت حداکثری؛ چرا تحریم‌ها شکست می‌خورند؟

مسئله اصلی تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران فقط یک پرونده اقتصادی نیست؛ بلکه بخشی از رقابت بزرگ‌تر بر سر آینده نظم جهانی است.
چرا سازمان ملل در مدیریت بحران‌های جهانی ناتوان است؟
خبرگزاری مهر

چرا سازمان ملل در مدیریت بحران‌های جهانی ناتوان است؟

با گذشت نزدیک به هشت دهه از فعالیت این نهاد، شکاف عمیقی میان اهداف والای منشور و واقعیت‌های عینی جهان معاصر پدید آمده است.
خبرگزاری مهر

آیا خوردن شیر در هوای آلوده مفید است+فیلم

مهار اضطراب و نشخوار فکری شبانه با تکنیک‌های شناختی - رفتاری
خبرگزاری مهر

مهار اضطراب و نشخوار فکری شبانه با تکنیک‌های شناختی - رفتاری

یک‌روانشناس بالینی گفت: تفکیک تختخواب از اتاق فکر، دوری از تلفن همراه پیش از خواب و تکنیک پارک‌کردن افکار، از مهم‌ترین راهکارهای مهار بی‌خوابی و بهبود سلامت روان به شمار می‌رود.
رژیم کتوژنیک؛ نکاتی که پیش از شروع باید بدانید
خبرگزاری ایرنا

رژیم کتوژنیک؛ نکاتی که پیش از شروع باید بدانید

تهران- ایرنا- این روزها رژیم‌های غذایی مختلفی برای کاهش وزن و بهبود سبک زندگی پیشنهاد می‌شوند. در میان این روش‌ها رژیم کتوژنیک به دلیل کاهش شدید مصرف کربوهیدرات و افزایش سهم چربی در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مسکن استیجاری؛ از قانون ۲۸ ساله تا وعده‌های امروز