قیمت طلا امروز




 مترو امام خمینی

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

اتصال مترو به بیمارستان امام خمینی(ره) تا ۲۲ بهمن/ آغاز عملیات پروژه اورژانس مترویی در دوره ششم مدیریت شهری

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره عملکرد سازمان متبوعش توضیحاتی ارائه داد.
 اتصال مترو به بیمارستان امام خمینی(ره) تا ۲۲ بهمن/ آغاز عملیات پروژه اورژانس مترویی در دوره ششم مدیریت شهری
همشهری آنلاین - نشست خبری علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اصحاب رسانه، عصر امروز - سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵- برگزار شد.

وی در ابتدای این مراسم در خصوص مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران بیان کرد: مجموعا در بوستان های تهران یک میلیون نفر ظرفیت برای اسکان ایجاد شد. همچنین در بخش ظرفیت های محلی در مسجدها، مدرسه ها، سراهای محلات و پایگاه های مدیریت بحران، برای دو میلیون نفر ظرفیت پیش بینی شد. در واقع کاری بزرگ ماندگار، به یادماندنی و واقعی در این مراسم انجام شد. یک واقعه بزرگ تاریخی و یک اتفاق باشکوه با حضور میلیونی مردم رقم خورد و با برگزاری موفقیت آمیز این مراسم، تهران آماده تر از هر زمانی برای هر تجمع انبوه و مراسمات مختلف مانند جشن غدیر و امام رضایی ها شد.

ورود هتل به ادبیات اسکان اضطراری

نصیری در ادامه با بیان اینکه در اسکان اضطراری پیش از این از چادر، مسجد و مدرسه سخن گفته می‌شد، گفت: در این شرایط هتل به ادبیات امدادگری و اسکان اضطراری اضافه شد. ما وظیفه داریم بهترین آنچه داریم در اختیار شهروندان قرار دهیم.

وی افزود: ۱۲ هزار داوطلب و جهادگر در ایام جنگ با سازمان مدیریت بحران همکاری و نسبت به پاکسازی منازل آسیب دیده اقدام می‌کردند. در ایام جنگ ۴۰ هزار و ۱۰۰ واحد دچار آسیب جزئی همچون شکستن شیشه شدند که این گروه‌های داوطلب به نصب شیشه و پاکسازی این منازل را بر عهده گرفتند.

۴۶ هتل پایتخت میزبان آسیب‌دیدگان جنگ رمضان

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ۹ هزار و ۵۴۰ نفر در ۴۶ هتل اسکان یافتند و هفته گذشته اسکان اضطراری در هتل‌ها به طور کامل پایان یافت.

وی اضافه کرد: هزار و ۷۸۷ ودیعه مسکن به آسیب دیدگان جنگ پرداخت شد و مسائل موارد معدودی که با شهرداری به نتیجه نرسیدند، تک به تک در حال بررسی و رفع است.

نصیری با بیان اینکه ۳۰ نفر در ساختمان سازمان مدیریت بحران به طور همزمان پاسخگوی شهروندان بودند، گفت: به ۳۲ هزار پیام در ایام جنگ پاسخ داده شد و موارد را به مناطق ۲۲گانه و سازمان‌ها و شرکت‌ها انتقال می‌دادیم‌.

وی افزود: پرونده ۱۳ هزار و ۶۵۰ خودرو و ۱۰ هزار و ۹۲ موتورسیکلت تشکیل شد و با ورود دولت مسائل مربوط به خسارات خودروها در حال پیگیری است و متولی پرداخت خسارت اسباب و اثاثیه مشخص شد و بیمه ایران در تهران و بنیاد مسکن در استان‌ها این مسئولیت را برعهده گرفتند. در تهران تمام موارد بازسازی جز پرداخت خسارت خودرو و اسباب و اثاثیه بر عهده شهرداری است.

تعداد پناهگاه‌های پایتخت به تفکیک مناطق ۲۲ گانه

نصیری در مورد وضعیت پناهگاه‌ها در پایتخت اظهار کرد: ۳۰ پناهگاه در منطقه یک، ۱۶ پناهگاه در منطقه ۲، ۲۴ پناهگاه در منطقه سه، ۳۶ پایگاه در منطقه چهار، ۲۸ پناهگاه در منطقه پنج، ۱۵ پناهگاه در منطقه ۶، ۱۲ پناهگاه در منطقه هفت، ۲۹ پناهگاه در منطقه هشت، ۱۱ پناهگاه در منطقه ۹، ۲۷ پناهگاه در منطقه ۱۰، ۲۵ پناهگاه در منطقه ۱۱، ۱۹ پناهگاه در منطقه ۱۲، ۹ پناهگاه در منطقه ۱۳، ۳۵ پناهگاه در منطقه ۱۴، ۱۹ پناهگاه در منطقه ۱۵، ۷۳ پناهگاه در منطقه ۱۶، ۵۳ پناهگاه در منطقه ۱۷، ۶ پناهگاه در منطقه ۱۸ و ۱۷ پناهگاه در منطقه ۱۹ وجود دارد و منطقه ۲۲ هیچ پناهگاهی ندارد.

وی ادامه داد: از این تعداد پناهگاه در مناطق دو پناهگاه در منطقه یک، ۱۰ پناهگاه در منطقه ۲، ۶ پناهگاه در منطقه سه، ۱۹ پناهگاه در منطقه چهار، ۱۲ پناهگاه در منطقه پنج، ۱۰ پناهگاه در منطقه ۶، دو پناهگاه در منطقه هفت، ۱۲ پناهگاه در منطقه هشت، هفت پناهگاه در منطقه ۹، سه پناهگاه در منطقه ۱۰، ۱۷ پناهگاه در منطقه ۱۱، هشت پناهگاه در منطقه ۱۲، پنج پناهگاه در منطقه ۱۳، هفت پناهگاه در منطقه ۱۴، ۶ پناهگاه در منطقه ۱۵، ۱۷ پناهگاه در منطقه ۱۶، ۱۹ پناهگاه در منطقه ۱۷، یک پناهگاه در منطقه ۱۸، هفت پناهگاه در منطقه ۱۹، ۶ پناهگاه دز منطقه ۲۰ و پنج پناهگاه در منطقه ۲۱ قابلیت استفاده دارد.

پیشرفت ۶۵ درصدی در حوزه تخریب و نوسازی منازل مسکونی آسیب‌دیده در جنگ رمضان

نصیری در ادامه این نشست گزارشی درخصوص اقدامات شهرداری در حوزه بازسازی آسیب‌های جنگ رمضان ارائه کرد و با بیان اینکه آرزوی آوارگی شهروندان را پس از جنگ رمضان به دل اسراییلی ها گذاشتیم، گفت: در بخش خسارت های واحدهای ساختمانی ۵۱ هزار و ۷۲۴ واحد آسیب دیدند که بازسازی ها در مجموع پیشرفت ۹۶ درصدی داشته است. بخش خسارت های جزیی ۴۰ هزار و ۱۰۰ واحد را شامل می شد که پیشرفت ۹۸ درصدی در آن داریم. درباره ۹۰۸۵ واحدی که در بخش خسارت های متوسط قرار گرفتند پیشرفت ۹۶ درصدی را تاکنون شاهد بودیم. ۴۰۴ واحد شامل مقاوم سازی بودند که پیشرفت ۳۵ درصدی را در این بخش داشتیم و در حوزه تخریب و نوسازی نیز پیشرفت ۶۵ درصدی را درباره ۲۱۳۵ واحد شامل این بخش داشتیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: پس از جنگ ۱۲ روزه یک مجموعه EOC زیرسطحی آماده‌ و قبل از جنگ رمضان آماده افتتاح کردیم.این اتفاقی بود که در جنگ ۱۲ روزه نداشتیم. همچنین در پایگاه ها نیز کسانی که از شهرستان ها برای کمک آمده بودند، اسکان پیدا کردند.

وی تاکید کرد: در خصوص پناهگاه ها، تا سال گذشته قانون و ضابطه نداشیتم اما الان این موضوع ضابطه دارد. برای پناهگاه چیزی با این عنوان می تواند وجود داشته باشد که در طول سال نیز از ان در بخش های دیگر استفاده شود.

۱۸۱ مدرسه، ۸۲ ایستگاه مترو و ۲۵۳ مرکز تجاری قابلیت استفاده به عنوان پناهگاه را دارند

نصیری با بیان اینکه سه نوع فضا داریم که برای پناهگاه می شود مطرح کرد که شامل پناهگاه های ویژه (سطح یک)، راهبردی (سطح دو) و سطح سه شامل پناهگاه های عمومی می شود، افزود: در بحث مدارس در مجموع ۵۱۸ مدرسه برای پناهگاه وجود دارد که ۱۸۱ مورد آن قابل استفاده به عنوان پناهگاه است. همچنین ۸۲ ایستگاه مترو زیرسطحی دارای قابلیت استفاده به عنوان پناهگاه دارد. خطوط جدیدی که ساخته خواهند شد دارای مطالعه پدافند غیرعامل هستند و مساله پناهگاه در آنها دیده خواهد شد. در بحث مجتمع های اداری و تجاری شناسایی شده به عنوان پناهگاه نیز، ۲ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۹۰۰ متر مربع است که ۲۵۳ مرکز تجاری را شامل می شود.

اتصال بیمارستان میلاد به شبکه مترو تا پایان ۱۴۰۶

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عنوان کرد: اتصال بیمارستان امام خمینی (ره) به ایستگاه متروی مدافعان سلامت در حال انجام است که دارای ۵۰ درصد پیشرفت است. همچنین اتصال بیمارستان میلاد به مترو نیز انجام می شود، اما به دلیل اینکه طرح از محل پارکینگ دانشگاه علوم پزشکی می گذشت، طرح عقب افتاده اما تا پایان سال ۱۴۰۶ این کار به اتمام خواهد رسید.

آغاز عملیات پروژه اورژانس مترویی در دوره ششم مدیریت شهری

وی بیان کرد: اورژانس مترویی را تا کنون در کشور نداشتیم اما بحث اورژانس مترویی برای تهران خبر خوبی است که می تواند با سرعت بالا به یکی از بیمارستان‌های مجهز شهر و کشور از طریق مترو متصل شد. پروژه ای که کلنگ آن در این دوره خورد و اولین مورد آن‌ نیز در این دوره افتتاح می شود. بحث اتصال بیمارستان حکیم به مترو نیز همزمان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه برای سه میلیون نفر پناهگاه پیش‌بینی کرده‌ایم، یادآور شد: باتوجه به اینکه تمام شهروندان به پناهگاه مراجعه نمی‌کنند عدد سه میلیون نفر بسیار مطلوب است. باید تمام دستگاه‌ها همکاری کنند که این عدد محقق شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تاکید بر موارد استفاده از پناهگاه‌ها خاطرنشان کرد: ما در برابر اصابت مستقیم پناه نمی‌گیریم بلکه در برابر ترکش‌ها و موج انفجار به پناهگاه می‌رویم.

ضرورت پیگیری اصحاب رسانه درخصوص مبحث ۲۱ مقررات ملی ساختمان

وی با بیان اینکه مبحث ۲۱ مقررات ملی ساختمان توسط رسانه‌ها پیگیری شود، گفت: در این مبحث مالکین و سازنده‌های ساختمان‌ها مکلف به ساخت پناهگاه هستند.

نصیری با اعلام اینکه بر اساس استخراج‌ صورت گرفته ۱۶ هزار ساختمان بلندمرتبه و مهم پایتخت نیازمند ارزیابی برای زلزله بودند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۵ هزار و ۶۲۵ ساختمان مورد ارزیابی قرار گرفتند که شامل ۱۴۸ بیمارستان با ۶۳۳ ساختمان، ۹۷۰ ساختمان مراکز بهداشتی و درمانی، چهار هزار و ۳۳۵ مدرسه، ۷۳۵ مرکز آموزشی، ۹۰۰ مسجد و مکان مذهبی و سه هزار و ۸۴۴ مرکز اداری- تجاری است.

وی همچنین تصریح کرد: به عبارتی می‌توان گفت در فاز اول بیش از ۹۷ درصد ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه و مهم صورت گرفته و امسال این پرونده چهار ساله بسته می‌شود. این ساختمان‌ها در چهار درجه تقسیم بندی شدند که دو گروه C و D ساختمان‌های ناایمن و به عبارتی متروپل‌های تهران هستند و تعداد آنها کم نیست.

نصیری افزود: اسامی این ساختمان‌ها چه اداری، تجاری، چه بیمارستان، هتل و چه نظامی و چه ساختمان‌های مربوط به قوه قضاییه به نهادهای مربوطه جهت ایمن سازی ابلاغ می‌شود.

۱۷ بیمارستان ناایمن تهران

وی با اشاره به روند ایمن سازی ۱۷ بیمارستان ناایمن، گفت: بیمارستان رسول اکرم (ص)، فیاض‌بخش، شهدای یافت‌آباد، بوعلی، لولاگر، فجر، فیروزآبادی، ساسان، صدر، لواسانی، شریعت رضوی، امیرالمومنین، طرفه، کودکان بهرامی، البرز، پارس و سینا از بیمارستان‌های ناایمن بودند.

نصیری اعلام کرد: از این میان تعدادی از بیمارستان‌ها نسبت به ایمن‌سازی اقدام کردند.برای مثال بیمارستان رسول اکرم (ص) نسبت به تخریب و بازسازی اقدام کرد.

نصیری اظهار کرد: مجتمع تجارت جهانی فردوسی به عنوان بازار ارز کشور ایمن سازی شد. اما مساله اصلی علاءالدین مساله حریق است. در مبحث سازه در گروه سوم و مقاوم سازی قرار دارد که باید مقاوم‌سازی شود.

وی ادامه داد: بحث مخازن اضطراری آب شهری که مصوبه شورای شهر بود با حکم دیوان عدالت متوقف شده است. هزینه این مخازن قرار بود از محل قبض آب شهروندان تهرانی برداشته شود. در ابتدای این دوره حدود ۲۷ مورد بود که در این دوره به حدود ۲۱۰ مورد رسیده است. دیوان یک ایراد جدید گرفته به این مصوبه و اعلام کرد که نیاز به مصوبه مجلس دارد. باید به ۵۴۰ مخزن می رسیدیم که تا عدد ۲۱۰ متوقف شدیم.

مقاوم سازی ۴۸ پل در ۵ سال اخیر

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به ۸۱۲ پلی که تهران دارد، تصریح کرد: از اواخر دوره قبلی تصمیم گرفته شد که ۶۶ پل مقاوم سازی شود. در گذشته سالی یک پل مقاوم سازی می شد اما در این دوره ۴۸ پل مقاوم سازی شد و مقاوم سازی ۷ پل در حال انجام است.

ایمن سازی ۱۲۴ گود رهاشده از ادوار پیشین

وی با بیان اینکه تهران ۲۹۸ گود رها شده داشت که در این دوره ۱۲۴ گود ایمن‌سازی شد، خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمار ۴۰ درصد از گودها ایمن شدند که گود فاز دو برج میلاد، پارکینگ طبقاتی فرهنگ، رفیعه المصطفی، پارکینگ طبقاتی بغدادی، تقاطع خیابان حجاب- بلوار کشاورز، کیوان، کوچه مدنی، پیام فضیلت، امامزاده سید ملک خاتون، خیابان انورزاده، معلم، مسجد شهدا، روبه روی هایپرسان، بیمارستان فیروزآبادی، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعاونی مسکن کارکنان منطقه ۲۲ و خیابان دانش از جمله مهمترین گودهای ایمن‌سازی شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران همچنین تصریح کرد: گود بابک زنجانی در شهرک غرب امروز در اختیار وزارت نفت است. شهرداری هزینه ایمن‌سازی گودهای در اختیار خود را می‌پردازد اما گودهای مربوط به دیگر نهادها به صورت اقماری ایمن‌سازی می‌شود.

رشد ۵۷ برابری بودجه شهرداری در حوزه ایمنی و مدیریت بحران در دوره اخیر مدیریت شهری

وی با اشاره به رشد ۵۷ برابری بودجه شهرداری در حوزه ایمنی و مدیریت بحران، یادآور شد: از مجلس و دولت درخواست می‌کنیم که الگوی مثبت شهرداری در اختصاص بودجه ایمنی در بودجه سنواتی را الگو قرار دهند؛ چراکه متاسفانه در بودجه سنواتی دولت چنین بندی وجود ندارد.

نصیری ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ بودجه حوزه ایمنی ۴۰۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ رقم ۱.۱ همت، در سال ۱۴۰۳ رقم هشت همت، در سال ۱۴۰۴ رقم ۱۴.۶ همت و سال ۱۴۰۵ رقم ۲۳ همت اعتبار بوده است که قطعا با ارائه متمم بودجه، اعتبار این حوزه افزایش خواهد یافت. کد خبر 1061496







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

بحران سوختگی و اقتصاد سلامت
روزنامه پیام ما

بحران سوختگی و اقتصاد سلامت

بررسی چالش‌های درمان سوختگی در ایران، نقش آموزش و ایمنی صنعتی در کاهش حوادث و همکاری انجمن ققنوس و جراحان پلاستیک برای حمایت از بیماران.
نقش سمن‌ها در سلامت اجتماعی
روزنامه پیام ما

نقش سمن‌ها در سلامت اجتماعی

سلامت یک مسئله اجتماعی است. سمن‌ها با جلب مشارکت عمومی و توسعه سرمایه اجتماعی، نقشی کلیدی در پیشگیری و حل ساختاری بحران‌های سلامت ایفا می‌کنند.
آیا داروهای تزریقی کاهش وزن برای تمام افراد مناسب است؟
خبرگزاری ایسنا

آیا داروهای تزریقی کاهش وزن برای تمام افراد مناسب است؟

یک فوق‌تخصص غدد با اشاره به پیامدهای چاقی، در عین حال درباره استفاده از داروهای تزریقی کاهش وزن توضیحاتی ارائه داد.
سایت فرارو

جمع‌آوری فوری یک دارو از بازار/ علت چه بود؟

4 آنتی بیوتیک طبیعی
سایت برترینها

4 آنتی بیوتیک طبیعی

سیر حاوی ترکیبات گوگردی مختلف است که یکی از شناخته شده ترین آن ها آلیسین است. این ترکیبات در مطالعات آزمایشگاهی توانسته اند رشد برخی باکتری ها را مهار کنند. بخشی از پژوهش ها نیز اثر عصاره سیر را بر باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) بررسی کرده اند.
همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید
سایت عصرایران

همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...
         
موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.
خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان
روزنامه هفت صبح

خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان

من یک کارمند ساده‌ام. هزینه دارو یک طرف و هزینه بیمارستان یک طرف دیگر. برای اینکه درمان دخترش متوقف نشود، خانه‌شان را فروخته است
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنید
سایت خبرآنلاین

وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد …

وزارت بهداشت با اشاره به قرار گرفتن برخی پیامک‌های سلامت با سرشماره V.behdasht در پوشه اسپم، از مردم خواسته این پیام‌ها را از حالت هرزنامه خارج و به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنند.
خبرگزاری ایرنا

تاب‌آوری در برابر بحران

افسردگی پدر به شیوه‌ ای متفاوت به فرزند منتقل می‌ شود / سلامت روان پدر چگونه می‌ تواند حتی پیش از تولد بر کودک تأثیر بگذارد؟
سایت اندیشه معاصر

افسردگی پدر به شیوه‌ ای متفاوت به فرزند منتقل می‌ شود / سلامت روان پدر چگونه می‌ تواند حتی پیش از تولد بر کودک تأثیر بگذارد؟

وقتی درباره تأثیر سلامت روان والدین بر فرزند صحبت می‌کنیم، معمولاً چیزی رفتاری را تصور می‌کنیم. برای مثال، ممکن است پدری را تصور کنیم که از دیگران فاصله می‌گیرد، برای حضور و همراهی با خانواده مشکل دارد یا الگوی خاصی از برخورد با غم، ناراحتی یا اضطراب را به نمایش می‌گذارد؛ الگویی که فرزندان او در طول …
این علائم در پا‌ها می‌گوید به سکته قلبی یا مغزی نزدیک می‌شوید
سایت آفتاب نیوز

این علائم در پا‌ها می‌گوید به سکته قلبی یا مغزی نزدیک می‌شوید

درد یا سنگینی پا که هنگام راه رفتن شروع و با استراحت برطرف می‌شود، همیشه یک مشکل ساده عضلانی نیست. متخصصان می‌گویند این علامت و نشانه‌هایی مانند سردی یک پا ی...
علائم پاراسومنیا : آیا خواب پریشی درمان پذیر است ؟
سایت دلگرم

علائم پاراسومنیا : آیا خواب پریشی درمان پذیر است ؟

پاراسومنیا یا خواب پریشی : مجموعه ای از اختلالات خواب است که افراد رفتاری غیر معمولی در عالم خواب انجام میدهند. مانند: کابوس شبانه، راه رفتن در خواب، صحبت کردن در خواب، وحشت شبانه، دندان قروچه، فلج
سایت عصرایران

نشانه‌های پنهان در پاها؛ بدن با این علائم چه پیامی می‌دهد؟

مسیر الکلی تخریب کبد| از سوزش سر دل تا خونریزی‌های مرگبار گوارش
روزنامه هفت صبح

مسیر الکلی تخریب کبد| از سوزش سر دل تا خونریزی‌های مرگبار گوارش

کاهش سن شروع مصرف الکل، خطر آسیب به حافظه، یادگیری و سلامت روانی نوجوانان و جوانان را افزایش می‌دهد
         
چطور بفهمیم کم‌خونی داریم؟ نشانه‌های مهمی که باید بشناسید
روزنامه هفت صبح

چطور بفهمیم کم‌خونی داریم؟ نشانه‌های مهمی که باید بشناسید

کم‌خونی همیشه به دلیل کمبود آهن ایجاد نمی‌شود. خونریزی، کمبود ویتامین B12 یا فولات، بیماری‌های مزمن، برخی بیماری‌های ارثی و مشکلات مربوط به تولید یا تخریب گلبول‌های قرمز نیز می‌توانند از علت‌های آن باشند.
         
سایت تابناک

آیا رفت‌وآمد طولانی روزانه به محل کار به سلامت شما آسیب می‌زند؟

چربی‌هایی که باید از سفره حذف شود
سایت تابناک

چربی‌هایی که باید از سفره حذف شود

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...
         
پزشک ایرانی نسخۀ جدید درمان سرطان در جهان را نوشت
سایت سلامت نیوز

پزشک ایرانی نسخۀ جدید درمان سرطان در جهان را نوشت

پروفسور محمداسماعیل اکبری پس از پنج دهه فعالیت در جراحی سرطان، از روزهای کودکی در تویسرکان تا حضور در جانز هاپکینز و بازگشت به ایران روایت می‌کند؛ پزشکی که می‌گوید درمان بیمار نباید فقط به اتاق عمل و دارو محدود شود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عوارض سنگین خدمات زیبایی غیرمجاز؛ آدرس‌های مراکز زیبایی را ملاک اعتماد قرار ندهید

او پولدار است؛ «چُرتکه» بیمار در مطب!
خبرگزاری مهر

او پولدار است؛ «چُرتکه» بیمار در مطب!

نظام سلامت را نمی توان بدون واژه «پزشک» توصیف و تعریف کرد. زیرا، حلقه مهمی از خدمات بهداشتی و درمانی را جامعه پزشکی ارائه می دهند.
وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»
خبرگزاری مهر

وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»

سامانه باروری سالم با وجود تکالیف قانونی، هنوز نتوانسته مسیر سلامت باروری زنان و زوجین را به‌صورت یکپارچه رصد کند.
انسان‌ها می‌توانند تا ۱۹۴ سال بدون بیماری‌های سخت عمر کنند
خبرگزاری مهر

انسان‌ها می‌توانند تا ۱۹۴ سال بدون بیماری‌های سخت عمر کنند

مقاله‌ای جدید بررسی می‌کند که چگونه تجمع آهسته جهش‌های خاص در DNA بر طول عمر انسان تأثیر می‌گذارد. این جهش‌ها که جهش‌های سوماتیک نامیده می‌شوند، از بدو تولد در سلول‌ها شروع به تجمع می‌کنند.
مزایای مصرف پروتئین برای طول عمر
سایت سلامت نیوز

مزایای مصرف پروتئین برای طول عمر

تحقیقات نشان می‌دهد افزایش مصرف پروتئین نه تنها از ریکاوری عضلات پشتیبانی می‌کند، بلکه به افزایش قدرت و کاهش چربی نیز کمک می‌کند و در حفظ سلامت استخوان‌ها نیز مؤثر است.
دو عامل افزایش خطر مرگ در میانسالی شناسایی شد
سایت شهرآرانیوز

دو عامل افزایش خطر مرگ در میانسالی شناسایی شد

یک مطالعه جدید می‌گوید دو عامل به طور چشمگیری خطر مرگ زودرس را برای افراد میانسال و سالمندان افزایش می‌دهد.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدن با نوشیدنی‌های «دتاکس» سم زدایی می‌شود؟

قرصی که رنگ پوست افراد مبتلا به پیسی را برمی‌گرداند
سایت سلامت نیوز

قرصی که رنگ پوست افراد مبتلا به پیسی را برمی‌گرداند

پژوهشگران می‌گویند یک قرص که باید روزی یک بار مصرف شود، به پوست افراد مبتلا به پیسی کمک می‌کند تا رنگ خود را بازیابند.
پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها
خبرگزاری ایرنا

پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها

اصفهان - ایرنا - یکم شهریورماه بهانه‌ای است برای پاسداشت مقام سپیدپوشانی که هستی خود را وقف سلامت جامعه کرده‌اند؛ اما در پس لبخندهای نجیب و دستان شفابخش این ناجیان بی‌ادعا، رنج‌هایی از جنس بی‌مهری، تعرفه‌های ناعادلانه، موج نگران کننده ورودی‌ها و مهاجرت پزشکان نهفته است، روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت …
ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری
سایت سلامت نیوز

ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری

 اول شهریور روز پزشک است، کسی که در دنیای مدرن، درمانگر درد و رنج انسان شناخته شده است. آنچه اکثر ما از پزشک در ذهن داریم، مربوط به پزشکان بالینی است، کسانی که بعد از بیماری به مطبشان می‌رویم و از آن‌ها طلب درمان می‌کنیم، غافل از این‎که بسیاری از بیماری‌ها، پیش از آن‌که تبدیل به درد و مرض شوند توسط توسط …
به مناسبت روز پزشک؛ ۱۰ توصیه پزشک واشنگتن پست برای سالم‌تر ماندن
سایت رویداد‌ ۲۴

به مناسبت روز پزشک؛ ۱۰ توصیه پزشک واشنگتن پست برای سالم‌تر ماندن

روتین‌های جدید یک‌شبه ایجاد نمی‌شوند. یک پزشک متخصص در مقاله ای در واشنگتن پست می گوید باید هر بار فقط یک عادت را انتخاب کنید و تا جای ممکن انجام آن را آسان کنید.
پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران
سایت رویداد‌ ۲۴

پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران

گزارش‌های علمی از بحرانی پنهان در نظام سلامت ایران خبر می‌دهند؛ کرسی های تخصص خالی است و سالانه حدود ۱۳ رزیدنت پزشکی خودکشی می‌کنند.
چای شیرین یا نوشابه؛ کدام‌یک قند خون را بیشتر بالا می‌برد؟
سایت عصرایران

چای شیرین یا نوشابه؛ کدام‌یک قند خون را بیشتر بالا می‌برد؟

چای شیرین یا نوشابه؟ شاید فکر کنید چای انتخاب سالم‌تری است، اما وقتی پای قند خون وسط باشد، هر دو می‌توانند دردسرساز شوند. جالب‌تر اینکه یک لیوان چای شیرین مم...
هوش مصنوعی جای پزشک؛ خطر تازه نظام سلامت
روزنامه عصر اقتصاد

هوش مصنوعی جای پزشک؛ خطر تازه نظام سلامت

مریم غدیرپور روز پزشک تنها فرصتی برای تبریک گفتن به جامعه پزشکی نیست، بلکه زمانی برای دیدن دشواری هایی است که این قشر پرتلاش هر روز با آن روبه رو می شود. پزشک در اتاق معاینه، پیش از آنکه به علائم ظاهری بیماری توجه کند، به سابقه بیمار، شرایط جسمی، داروهای مصرفی، وضعیت روحی و
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عوارض آمپول‌های لاغری؛ چه چیزهایی را باید بدانیم؟ | ویدئو

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ از پزشکان بدون بیمه تا حقوق‌های ۳۰ میلیونی؛ روایتی متفاوت از طبابت در ایران

خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار
روزنامه هفت صبح

خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار

‌چه بر سر حرفه پرستاری آمده که فردی سال‌ها برای رسیدن به آن درس خوانده، مهارت و تجربه اندوخته و در نهایت تصمیم می‌گیرد دیگر پرستار نباشد؟
مسکنی برای آرامش قیمت دارو تجویز کنید
سایت روزنو

مسکنی برای آرامش قیمت دارو تجویز کنید

برای مثال قرص ۲۰ میلی‌گرمی «تادالافیل» که احتمالا برای درمان پرفشاری خون شریانی ریوی و اختلالات عروقی کاربرد دارد، با رشد ۷۰۸ درصدی رکورددار است. پس از آن، د...
    
با افزایش سن سطح ویتامین D تغییر می کند؟
سایت عصرایران

با افزایش سن سطح ویتامین D تغییر می کند؟

ویتامین D نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها، سیستم ایمنی و عملکرد عمومی بدن دارد، اما تحقیقات نشان می‌دهد سطح این ویتامین ممکن است با افزایش سن کاهش پیدا کند.
از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد/ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند
سایت فرارو

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد/ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه اصلی جامعه پزشکی را «احترام» عنوان می‌کند؛ احترامی که به باور او این روزها در رابطه پزشک و بیمار، در سیاست‌گذاری‌های سلامت و بویژه در بازنمایی جامعه پزشکی در رسانه‌ها کمرنگ شده و هشدار می‌دهد که ادامه چالش‌های امروز می‌تواند انگیزه طبابت را کاهش داده …
سایت تابناک

دهکده زوال عقل؛ محله‌ای برای زندگی عادی بیماران دمانس

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. …
آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!
خبرگزاری مهر

آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!

سخنان اخیر وزیر بهداشت درباره تحولات سیاسی و ضرورت تغییر مسیر کشور در دوره پساجنگ، در حالی مطرح می‌شود که مردم و همچنان با مجموعه‌ای از مشکلات قدیمی و انباشته دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی
خبرگزاری مهر

اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی

نظام سلامت را با کادر بهداشت و درمان می شناسیم و در این بین، «جامعه پزشکی»، یکی از حلقه‌های مهم زنجیره بهداشت و درمان را تشکیل می‌دهند.
مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها
خبرگزاری مهر

مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به سلامت مهاجران و پناهندگان، گفت: بیماریابی فعال برای بیماری‌های هدف، باید به‌ صورت جدی دنبال شود.
ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها
خبرگزاری ایسنا

ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها

تعداد دندان‌های طبیعی بیمار مبتلا به سرطان پانکراس ممکن است سرنخی غیرمنتظره درباره شانس بقای طولانی‌مدت وی پس از جراحی ارائه دهد.
«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
چرا شام دیرهنگام مضر است؟
سایت عصرایران

چرا شام دیرهنگام مضر است؟

وقتی دیروقت غذا می‌خوریم، بدن که خود را برای خواب آماده کرده است، نمی‌تواند قندخون را به‌خوبی پردازش کند. به همین دلیل، قندخون برای ساعات بیشتری در سطح بالا...
         
علائم فشار خون بالا چیست؟ راه‌های کنترل و پیشگیری از فشار خون
سایت آفتاب نیوز

علائم فشار خون بالا چیست؟ راه‌های کنترل و پیشگیری از فشار خون

فشار خون بالا یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در جهان است که گاهی بدون نشانه مشخص پیشرفت می‌کند. آگاهی از علائم فشار خون بالا، عوامل خطر و روش‌های کنترل آن...
سایت آوش

دستور جمع‌آوری فوری کپسول گیاهی قاچاق و غیرمجاز «چیستون» صادر شد

چه کسی باید پاسخگوی گرانی دارو باشد؟
سایت سلامت نیوز

چه کسی باید پاسخگوی گرانی دارو باشد؟

یک استاد اقتصاد و مدیریت دارو با تأکید بر ضرورت تفکیک مسئولیت دستگاه‌ها در موضوع گرانی دارو گفت: سازمان غذا و دارو مسئول تنظیم‌گری، نظارت و قیمت‌گذاری دارو در چارچوب سیاست‌های مصوب است، اما نه بودجه‌گذار کشور است، نه خزانه‌دار و نه تصمیم‌گیر نهایی درباره منابع بیمه‌ای؛ بنابراین پاسخ به افزایش پرداخت …
گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!
سایت سلامت نیوز

گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!

افزایش قیمت دارو و مواد غذایی دیگر صرفاً یک مسئله اقتصادی نیست؛ نشانه‌هایی نگران‌کننده از تبدیل شدن گرانی به یک تهدید مستقیم برای سلامت مردم دیده می‌شود. روایت‌های منتشرشده از افزایش قیمت داروها، کاهش مصرف مواد غذایی و ناتوانی برخی شهروندان در پرداخت هزینه اقلام ضروری، تصویری نگران‌کننده از شرایط معیشتی …
         
قدر پزشکان را بدانید
سایت سلامت نیوز

قدر پزشکان را بدانید

رشته پزشکی، مشکلات و سختی‌هایی دارد که به جهت گستردگی و پیچیدگیشان، کمتر کسی از آن‌ها باخبر می‌شود  اول شهریورماه در ایران، به مناسبت زادروز ابوعلی سینا، پزشک و دانشمند بزرگ ایرانی و به پاس خدمات ارزشمند او به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است. 
پزشک خانواده؛ دروازه ورود بیمار به نظام سلامت / انگیزه ماندگاری پزشکان عمومی فراهم شود
سایت سلامت نیوز

پزشک خانواده؛ دروازه ورود بیمار به نظام سلامت / انگیزه ماندگاری پزشکان عمومی فراهم شود

اگرچه اجرای برنامه پزشکی خانواده، آغاز مسیر نو برای نظام سلامت ایران به حساب می‌آید اما برخی پزشکان معتقدند بی‌توجهی به چند مولفه و اهمیت جایگاه پزشکان عمومی می‌تواند موجب شود این برنامه به اهداف خود نرسد.
ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است/صندلی خالی در رشته‌های حیاتی
خبرگزاری ایسنا

ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است/صندلی خالی در رشته‌های حیاتی

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر ضرورت بازنگری در ظرفیت پذیرش رشته پزشکی، گفت: استمرار پذیرش دانشجوی پزشکی حتی در میزان ظرفیت سال ۱۴۰۴، به دلیل محدودیت زیرساخت‌ها، امکانات آموزشی و تعداد اعضای هیئت علمی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کیفیت آموزش و شرایط روانی و اجتماعی دانشجویان …
درمان طاسی سکه‌ای با داروی روماتیسم مفصلی
سایت سلامت نیوز

درمان طاسی سکه‌ای با داروی روماتیسم مفصلی

نتایج دو کارآزمایی بالینی گسترده نشان داده است که داروی «اوپاداسیتینیب» (Upadacitinib) که برای درمان آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) استفاده می‌شود، می‌تواند در بیش از نیمی از بیماران مبتلا به نوعی بیماری خودایمنی به نام «آلوپسی آره‌آتا» (طاسی سکه‌ای)، باعث رویش مجدد مو شود و کیفیت زندگی آن‌ها را به‌طور …
زوال عقل یک شبه نمی‌آید
سایت سلامت نیوز

زوال عقل یک شبه نمی‌آید

دانشمندان معتقدند که زوال عقل نه‌تنها توسط تغییرات در مغز در حال پیر شدن، بلکه توسط سال‌ها استرس متابولیک، التهاب و آسیب عروقی که در سراسر بدن تجمع می‌یابد، رخ می‌دهد.