VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جوشاندن آب
جوشاندن آب
۱۴۰۴/۰۶/۳۱
/ خبرگزاری برنا
۷ فایده شگفتانگیز و علمی آب زنجبیل که بعد از نوشیدن نصییب تان می شود+ طرز تهیه
آب زنجبیل، که به آن چای زنجبیل هم گفته میشود، نوشیدنیای است که از جوشاندن ریشه تازه زنجبیل در آب تهیه میشود. راز قدرت این نوشیدنی در ترکیبات فعال بیولوژیکی آن نهفته است.
۱۴۰۴/۰۶/۳۰
/ سایت سرگرمی روز
یه عمر اشتباه برنج درست کردیم! | هیچوقت نباید برنج را بجوشانیم + روش صحیح پخت
پختن برنج یکی از دغدغههای همیشگی در آشپزخانههای ایرانی است. خیلیها فکر میکنند تنها راه آماده کردن برنج، جوشاندن آن در قابلمه و سپس آبکش کردن است.
ترفند
ترفند خانه داری
ترفند
ترفند خانه داری
۱۴۰۴/۰۶/۳۰
/ سایت آفتاب نیوز
آب زنجبیل بنوشید این فواید نصییب تان میشود
آب زنجبیل، که به آن چای زنجبیل هم گفته میشود، نوشیدنیای است که از جوشاندن ریشه تازه زنجبیل در آب تهیه میشود. راز قدرت این نوشیدنی در ترکیبات فعال بیولوژیکی آن نهفته است.
آب زنجبیل
زنجبیل
آب زنجبیل
زنجبیل
۱۴۰۴/۰۶/۳۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
تاثیرات جادویی آب زنجبیل بر سلامتی | اقتصاد24
آب زنجبیل، که به آن چای زنجبیل هم گفته میشود، نوشیدنیای است که از جوشاندن ریشه تازه زنجبیل در آب تهیه میشود. راز قدرت این نوشیدنی در ترکیبات فعال بیولوژیکی آن نهفته است.
خواص خوراکی ها
خواص خوراکی ها
۱۴۰۴/۰۶/۲۸
/ سایت اندیشه معاصر
۷ فایده شگفتانگیز آب زنجبیل
آب زنجبیل، که به آن چای زنجبیل هم گفته میشود، نوشیدنیای است که از جوشاندن ریشه تازه زنجبیل در آب تهیه میشود. راز قدرت این نوشیدنی در ترکیبات فعال بیولوژیکی آن نهفته است.
۱۴۰۴/۰۶/۲۸
/ سایت دلگرم
خرما رو بجوشون ببین چی میشه / مزه واقعی در جوشاندن خرما
خرماها را بحوشانید و از مزه آن لذت ببرید.
خرما
خوشمزه
خرما
خوشمزه
۱۴۰۴/۰۶/۲۸
/ روزنامه هفت صبح
زنجبیل یک گیاه برای لاغری فوری + روش استفاده
آب زنجبیل، که به آن چای زنجبیل هم گفته میشود، نوشیدنیای است که از جوشاندن ریشه تازه زنجبیل در آب تهیه میشود. راز قدرت این نوشیدنی در ترکیبات فعال بیولوژیکی آن نهفته است.
لاغری
رژیم لاغری
لاغری
رژیم لاغری
گیاه
گیاهان دارویی
۱۴۰۴/۰۶/۲۴
/ سایت دیدبان ایران
کمخطرترین گزینه در میان کنسروهای ماهی کدام است؟
به گفته یک پاتولوژیست، نتایج یک آزمایش تخصصی بر روی چند نمونه مختلف کنسرو ماهی موجود در بازار نشان میدهد که برخی از انواع کنسرو ماهی در مقایسه با انواعی دیگر، میزان جیوه کمتری دارند. با این حال همه ماهیهایی که تست شدند میزان جیوه آنها در رنج مجاز و استاندارد قرار دارند و جوشاندن کنسرو تاثیر بسزایی …
استاندارد
جدول
استاندارد
جدول
روغن زیتون
فشار خون
۱۴۰۴/۰۶/۲۳
/ سایت عصرایران
کمخطرترین گزینه در میان کنسروهای ماهی؛ گزارشی از یک آزمایشگاه معتبر/ ماهیهای بزرگتر، خطرناکتر!
به گفته یک پاتولوژیست، نتایج یک آزمایش تخصصی بر روی چند نمونه مختلف کنسرو ماهی موجود در بازار نشان میدهد که برخی از انواع کنسرو ماهی در مقایسه با انواعی دیگر، میزان جیوه کمتری دارند. با این حال همه ماهیهایی که تست شدند میزان جیوه آنها در رنج مجاز و استاندارد قرار دارند و جوشاندن کنسرو تاثیر بسزایی …
کنسروهای ماهی
کمخطرترین
کنسروهای ماهی
کمخطرترین
جیوه
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت نامه نیوز
تحول در فرآیند پخت شیر با دستگاه صنعتی جدید
صنعت لبنیات در سالهای اخیر شاهد تحولات بزرگی بوده است. یکی از مهمترین تغییرات در این حوزه، ورود دستگاههای صنعتی پخت شیر جدید است که توانستهاند بسیاری از چالشهای قدیمی را برطرف کنند. دیگر کمتر کسی از پاتیلهای سنتی یا روشهای قدیمی برای جوشاندن شیر در کارگاهها استفاده میکند، چراکه این دستگاهها …
پخت شیر
پخت شیر
۱۴۰۴/۰۶/۱۹
/ سایت دلگرم
دلایل ضرورت جوشاندن شیر محلی و بهترین روش انجام آن
شیر خام می تواند حاوی باکتری های خطرناکی باشد که سلامت شما را تهدید می کند. در این راهنمای جامع روش های انجام آن و تأثیر این فرآیند بر ارزش غذایی شیر را بررسی می کنیم.
جوشاندن شیر
شیر محلی
جوشاندن شیر
شیر محلی
سلامت شیر
۱۴۰۴/۰۶/۱۷
/ سایت مجله آلامتو
سریعترین روش از بین بردن تلخی زیتون در خانه | گرفتن تلخی زیتون با ....
گرفتن تلخی زیتون با جوش شیرین، نمک، گرفتن تلخی زیتون با جوشاندن، گرفتن تلخی زیتون با سود، پیاز، گرفتن تلخی زیتون با جوهر لیمو
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
/ سایت دلگرم
روش طبیعی برای تهیه رب گوجه سفت و خوشرنگ بدون نیاز به جوشاندن
بدون جوشاندن . دستور پخت رب گوجه فرنگی رسیده در آفتاب #رب_سازی #دستور_پخت #رب_آسان
رب گوجه
رب گوجه
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت سرگرمی روز
این معجون دم دستی را کنار ناهار و شام بخورید؛ کلسترول و فشار خونتان متعادل میشود
بسیاری از ما از رب انار به عنوان چاشنی غذاهای خود استفاده میکنیم و هرساله در فصل انار، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار، رب انار تهیه میکنیم.
خواص رب انار
درمان کلسترول
خواص رب انار
درمان کلسترول
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت دلگرم
ترفند خلاقانه خانگی با جوشاندن نوشابه
نوشابه کوکاکولا را بجوشانید و ببینید چه چیزی رخ میدهد که بیشتر مردم تصورش را هم نمیکنند! یک ایده خلاقانه جدید
ترفند
ترفند
۱۴۰۴/۰۶/۰۹
/ سایت دلگرم
چرا باید شیر گاو خام را بجوشانیم؟
جوشاندن شیر نه تنها میکروارگانیسم های مضر را از بین می برد، بلکه باعث بهبود طعم، افزایش ماندگاری و هضم پذیری بهتر آن می شود. در این مقاله به بررسی کامل دلایل، فواید و روش صحیح جوشاندن شیر می پردازیم.
جوشاندن شیر
شیر پاستوریزه
جوشاندن شیر
شیر پاستوریزه
سلامت شیر
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
شایعات و واقعیتها درباره جوشاندن دوباره آب ذخیرهشده در ظروف چند لیتری
آب سالم و قابل آشامیدن یکی از نیازهای اساسی زندگی است و بسیاری از خانوادهها و مراکز عمومی برای ذخیرهسازی آن از ظروف بزرگ چند لیتری استفاده میکنند. اما این سوال مطرح است که آیا آب ذخیرهشده در این ظروف نیاز به جوشاندن مجدد قبل از مصرف دارد یا خیر؟ بررسیهای علمی و دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت …
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
/ سایت فردا نیوز
روش ساده و خانگی برای حذف میکروپلاستیکها
با جوشاندن آب و عبور آن از یک صافی ساده، میتوان تا ۹۰٪ از میکروپلاستیکها را حذف کرد—بدون نیاز به دستگاههای تصفیه یا فناوریهای پیچیده. این روش در آبهای سخت اثربخشی بیشتری دارد و راهکاری کاربردی برای سلامت روزمره است.
دستگاههای تصفیه
جوشاندن آب
دستگاههای تصفیه
جوشاندن آب
حذف میکروپلاستیکها
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
/ سایت فردا نیوز
تهدید نامرئی در لیوان آب / روش خانگی برای حذف میکروپلاستیکها
با جوشاندن آب و عبور آن از یک صافی ساده، میتوان تا ۹۰٪ از میکروپلاستیکها را حذف کرد—بدون نیاز به دستگاههای تصفیه یا فناوریهای پیچیده. این روش در آبهای سخت اثربخشی بیشتری دارد و راهکاری کاربی آبردی برای سلامت روزمره است.
دستگاههای تصفیه
جوشاندن آب
دستگاههای تصفیه
جوشاندن آب
حذف میکروپلاستیکها
۱۴۰۴/۰۶/۰۴
/ روزنامه هفت صبح
حذف میکروپلاستیک از آب آشامیدنی با جوشاندن
آیا میتوان با یک عادت ساده آشپزخانه، بدنمان را از هجوم پلاستیکها نجات دهیم؟
پلاستیک
آب شرب
پلاستیک
آب شرب
آب معدنی
میکروپلاستیک
۱۴۰۴/۰۶/۰۲
/ سایت دلگرم
برای جوشاندن ذرت، مستقیماً آب اضافه نکنید/ سرآشپز مشهور راز پخت ذرت بی نقص در ۵ دقیقه را فاش می کند!
یک سرآشپز معروف روشی انقلابی برای جوشاندن ذرت بدون اضافه کردن مستقیم آب آشکار کرده است که در کمتر از پنج دقیقه نتیجه ای بی نقص ارائه می دهد.
پخت ذرت
ذرت آب پز
پخت ذرت
ذرت آب پز
ذرت
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت فرارو
همهچیز درباره آب برنج؛ راهی طبیعی برای موهای درخشان و قوی
آب برنج همان مایع نشاستهای است که پس از جوشاندن یا خیساندن برنج باقی میماند. این مایع سرشار از اسیدهای آمینه، ویتامینها و مواد معدنی است و قرنها در فرهنگهای شرق و جنوب شرق آسیا، بهویژه در چین و ژاپن، مورد استفاده قرار گرفته است.
رشد مو
برنج
رشد مو
برنج
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت رکنا
چگونه میکروپلاستیک ها را از آب آشامیدنی حذف کنیم؟
رکنا: پژوهش جدید نشان میدهد که میکروپلاستیکهای موجود در آب آشامیدنی را میتوان تا 90 درصد با جوشاندن و عبور دادن از یک فیلتر ساده خانگی حذف کرد؛ راهحلی کمهزینه برای حفاظت از سلامت بدن در برابر ذرات مضر.
میکروپلاستیکها
جوشاندن آب
میکروپلاستیکها
جوشاندن آب
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت فرتاک
دیابتی به هیچ عنوان این غذا رو نخورند!
یک محقق ایرانی در دانشگاه هاروارد در تحقیقات خود نشان داد که خوردن مکرر چیپس یا سیبزمینی سرخکرده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با پختن، جوشاندن یا له کردن سیبزمینی مرتبط است.
تغذیه
دیابت
تغذیه
دیابت
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت آفتاب نیوز
دیابتیها از این غذای خوشمزه دوری کنند
یک محقق ایرانی در دانشگاه هاروارد در تحقیقات خود نشان داد که خوردن مکرر چیپس یا سیبزمینی سرخکرده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با پختن، جوشاندن یا له کردن سیبزمینی مرتبط است.
دیابت
دیابت
۱۴۰۴/۰۵/۲۲
/ سایت دلگرم
طرز تهیه رب گوجه فقط در ۲۰ دقیقه / بدون نیاز به ساعت ها جوشاندن رب گوجه غلیظی خواهید داشت
رب گوجه فرنگی خانگی در عرض چند دقیقه - یک ترفند هوشمندانه که ساعتها در وقت شما صرفهجویی میکند!
رب گوجه
آشپزی
رب گوجه
آشپزی
۱۴۰۴/۰۵/۲۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
سیبزمینی سرخ کرده خطر ابتلا به دیابت را ۲۰ درصد افزایش میدهد
یک محقق ایرانی در دانشگاه هاروارد در تحقیقات خود نشان داد که خوردن مکرر چیپس یا سیبزمینی سرخکرده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با پختن، جوشاندن یا له کردن سیبزمینی مرتبط است.
آمریکا
آمریکا
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت دلگرم
ترفندی جالب و کاربردی با جوشاندن روغن موتور استفاده شده !
کشف روشی انقلابی برای تبدیل روغن موتور استفاده شده به پول که بسیاری از مردم از آن بی خبرند.
ترفند
روغن موتور
ترفند
روغن موتور
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت تبیان
یک حرکت کوچیک، یک تاثیر بزرگ! جوشاندن آب کتری
جوشاندن آب کتری به اندازهای که نیاز داریم، تا ۵ درصد در هر بار به صرفهجویی در برق کمک میکند.
صرفه جویی برق
مدیریت بحران
صرفه جویی برق
مدیریت بحران
کمبود انرژی
کاهش مصرف برق
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت فرتاک
جوشاندن مجدد آب در کتری: مضر است یا بیخطر؟
آیا جوشاندن دوباره آب در کتری برای سلامتی مضر است؟
جوشاندن مجدد آب
جوشاندن مجدد آب در کتری
جوشاندن مجدد آب
جوشاندن مجدد آب در کتری
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت دلگرم
کسب درآمد با جوشاندن لوله PVC در آب
یک روش خلاقانه و ساده برای کسب درآمد با استفاده از جوشاندن لوله PVC در آب.
ترفند
لوله
ترفند
لوله
pvc
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت روزنامه آگاه
راهکارهای ساده برای جلوگیری از سررفتن شیر
سررفتن شیر یکی از اتفاقات آزاردهنده در آشپزخانه است. گاهی کافی است فقط چند ثانیه از قابلمه غافل شوید تا سطح گاز، ظرفها و حتی کف آشپزخانه با شیر سرریز شده کثیف شود. آیا راهی برای پیشگیری از این مشکل هنگام جوشاندن شیر وجود دارد؟ در این مطلب راهکارهایی ساده، سریع و موثر برای جلوگیری از سررفتن شیر بررسی …
سبک زندگی
سررفتن شیر
سبک زندگی
سررفتن شیر
خانهداری
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت گفتنی
9 راهکار موثر برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره
در این مقاله به بررسی دلایل کپک زدن آبغوره خانگی پرداختهایم و راهکارهایی چون انتخاب غورهی سالم، ضدعفونی دقیق بطریها، جوشاندن یا پاستوریزه کردن، نحوه صحیح پر کردن بطریها و روشهای نگهداری اصولی را ارائه کردهایم.
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت شادمگ
طرز تهیه آبغوره بدون جوشاندن و به ساده ترین روش
طرز تهیه آبغوره بدون جوشاندن و با جوشاندن را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم. تکنیک جلوگیری از کپک زدن آبغوره را یاد بگیرید.
۱۴۰۴/۰۵/۰۴
/ سایت دیجی سرگرمی
فوت و فن تهیه آبغوره خانگی خوشمزه | ترفندهای جلوگیری از کپک زدن آبغوره
تهیه آبغوره خانگی یکی از سنتهای قدیمی است که با رعایت چند نکته ساده میتوان آن را بهشکل کاملا بهداشتی و بدون مواد نگهدارنده در منزل تهیه کرد. در ادامه، با طرز تهیه آبغوره، نکات نگهداری و ترفندهای جلوگیری از کپکزدگی آن آشنا میشوید.
آبغوره
طرز تهیه آبغوره قرمز خانگی
آبغوره
طرز تهیه آبغوره قرمز خانگی
جوشاندن آبغوره در طب سنتی
آبغوره برای چی خوبه
۱۴۰۴/۰۵/۰۴
/ سایت دلگرم
دستور پخت جذاب با جوش شیرین
با جوشاندن جوش شیرین در آب، طعمی بی نظیر به خمیر خود بدهید.
دستور پخت
جوش شیرین
دستور پخت
جوش شیرین
۱۴۰۴/۰۵/۰۳
/ سایت رکنا
جوشاندن آب کتری برای دومین بار مضر است؟
رکنا: جوشاندن آب برای تهیه نوشیدنیها یا رفع نیازهای روزمره، اقدامی رایج است؛ اما آیا جوشاندن دوباره آب میتواند خطراتی برای سلامت ما ایجاد کند؟ در این مطلب، به بررسی تأثیر این اقدام بر کیفیت و ایمنی آب میپردازیم.
آب آشامیدنی
جوشاندن آب
آب آشامیدنی
جوشاندن آب
۱۴۰۴/۰۵/۰۱
/ سایت اقتصادنیوز
آیا جوشاندن دوباره آب در کتری ضرر دارد؟
اقتصادنیوز: همیشه شنیدهایم که آب را برای اطمینان از سلامت و رفع نیازهای مختلف میجوشانیم. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که جوشاندن مکرر آب چه تأثیری بر سلامت ما دارد و چه خطراتی ممکن است ما را تهدید کند؟
جوشاندن آب
آب کتری
جوشاندن آب
آب کتری
۱۴۰۴/۰۴/۳۰
/ سایت فرتاک
آیا آب چندبار جوشانده شده خطرناک است؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است آیا این صحت دارد؟
آب چندبار جوشانده شده
آب چندبار جوشانده شده
۱۴۰۴/۰۴/۲۲
/ سایت باشگاه خبرنگاران
آب را دوبار نگذارید بجوشد!
این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می شوند.
آب جوش
سلامتی
آب جوش
سلامتی
۱۴۰۴/۰۴/۲۱
/ سایت دلگرم
طرز تهیه پنیر خامه ای در آب جوش / کافیه فقط پنیر را بجوشاتید
جوشاندن پنیر واقعاً شگفتانگیز بود همه بعد از این دستور، پنیر درست میکنند
پنیر
پنیر
۱۴۰۴/۰۴/۱۹
/ سایت اندیشه قرن
شایعه یا حقیقت/ ضررهای احتمالیِ جوشاندنِ مجددِ آب برای چای
بازدید:۳ صد آنلاین | ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است آیا این صحت دارد؟ به گزارش صد آنلاین ، مطمئننا همه میدانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم …
۱۴۰۴/۰۴/۱۹
/ سایت طلا
آیا دو بار جوشاندن آب برای درست کردن چای مضر است؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است آیا این صحت دارد؟
آب لوله کشی
دو بار جوشاندن آب
آب لوله کشی
دو بار جوشاندن آب
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت دیجی سرگرمی
طرز تهیه پیازو یا اشکنه زنجانی ؛ قدیمی ترین غذای زنجانی ها برای شام
ماده اصلی پیازو، تورتا است؛ کفی که هنگام جوشاندن روغن زرد، از روی آن میگیرند و در زبان آذری به آن «ساری یاغ» میگویند.
اشکنه زنجانی
طرز تهیه پیازو
اشکنه زنجانی
طرز تهیه پیازو
۱۴۰۴/۰۴/۱۴
/ سایت دیدبان ایران
کشف «کارخانه استخراج چربی» ۱۲۵ هزار ساله؛ نئاندرتالها بسیار پیشرفتهتر از تصور ما بودند
شواهد باستانشناسی جدید از محوطهای در آلمان نشان میدهد که نئاندرتالها حدود ۱۲۵ هزار سال پیش با خردکردن و جوشاندن استخوان حیوانات چربی استخراج میکردند. این کشف تاریخچه فناوری فرآوری غذا را نزدیک به ۱۰۰ هزار سال به عقب میبرد و درک ما را از هوش و تواناییهای این انسانهای باستانی به کلی دگرگون میکند.
آلمان
باستان شناسی
آلمان
باستان شناسی
باستانی
فناوری
۱۴۰۴/۰۴/۰۹
/ سایت اندیشه قرن
معجزه پروبیوتیکها/ قرهقروت، نجاتدهنده سلامتی با طعم ترش
بازدید:۶ صد آنلاین | وقتی پای سلامت روده و استحکام استخوانها در میان باشد، قرهقروت یک اسطوره است! به گزارش صد آنلاین ،وقتی پای سلامت روده و استحکام استخوانها در میان باشد، قرهقروت یک اسطوره است! این فرآورده سنتی که از جوشاندن آب ماست متولد میشود، نهتنها لاکتوز را شکست میدهد (تا برای معدههای …
۱۴۰۴/۰۳/۲۴
/ سایت دلگرم
اهمیت جوشاندن آب برای نوزادان و نکات بهداشتی آن
جوشاندن آب برای نوزادان یک اقدام ضروری برای حفظ سلامت آن هاست. در این مقاله به بررسی دلایل اهمیت این کار و روش های صحیح آن می پردازیم.
جوشاندن آب
سلامت نوزادان
جوشاندن آب
سلامت نوزادان
۱۴۰۴/۰۳/۱۱
/ سایت دلگرم
بهترین راه برای آب پز کردن تخم مرغ / بدون ترک خوردن،بدون زرده خاکستری با پوست گرفتن آسان
میلیاردها نفر نمی دانند! این بهترین راه برای جوشاندن تخم مرغ است
تخم مرغ آب پز
تخم مرغ آب پز
۱۴۰۴/۰۳/۱۱
/ سایت اندیشه قرن
هنگام پخت سیبزمینی هرگز این اشتباه را مرتکب نشوید!
بازدید:۳ صد آنلاین | جالبه بدونید، اگر موقع درست کردن سیبزمینی آبپز بذارید آب جوش بیاد بعد سیبزمینی بندازید داخلش ویتامینهای سیب زمنی حفظ خواهند شد و از بین نمیروند به گزارش صد آنلاین، در واقع، شروع پخت سیبزمینی در آب جوش به جای آب سرد، یکی از روشهای کلیدی برای حفظ مواد مغذی آن است. دلیل علمی …
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ سایت دلگرم
مادربزرگم شانه تخم مرغ را دور نمی انداخت!
امروز یک ایده بازیافتی عالی را با شما به اشتراک گذاشتم که میتوانید با جوشاندن شونه تخم مرغ در آب داغ درست کنید.
شونه تخم مرغ
بازیافت
شونه تخم مرغ
بازیافت
ایده
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ سایت جعبه
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی | پاستا آلفردو
برای تهیه پاستا مرغ و قارچ آلفردو، ابتدا پاستا (فتوچینی یا هر نوع دلخواه) را مطابق دستور پخت روی بسته، در آب نمک بجوشانید. در حین جوشاندن پاستا، سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و با قارچ های خرد شده سرخ کنید. سپس کره، خامه، پنیر پارمزان و ادویه های دلخواه را به سس آلفردو اضافه کرده و هم بزنید تا سس …
آشپزی
پاستا
آشپزی
پاستا
پاستا آلفردو
پاستا مرغ و قارچ
۱۴۰۴/۰۳/۰۶
/ سایت دلگرم
توت سفید رو بجوشون نتیجش شگفت انگیزه!
جوشاندن توت سفید می تواند نتایج شگفت انگیزی برای سلامتی داشته باشد.
توت سفید
شیره توت
توت سفید
شیره توت
۱۴۰۴/۰۳/۰۵
/ سایت رکنا
این کنسروها را کنار بگذارید؛ خطر درون قوطی ها پنهان است!
رکنا: هشدار جدی درباره خطر سم بوتولیسم در مواد غذایی کنسروی! سم کشنده بوتولیسم ممکن است در مایه ماکارونی و کنسروهای پروتئینی وجود داشته باشد که تنها با جوشاندن 20 دقیقه ای از بین می رود؛ مصرف اشتباه و حرارت ناکافی می تواند عواقب مرگبار داشته باشد.
غذاهای کنسروی
سم بوتولیسم
غذاهای کنسروی
سم بوتولیسم
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت نی نی بان
همه کنسروها و سسهای ماکارونی باید جوشانده شود
مصرف بدون جوشاندن کنسروهای پروتئینی مانند تن ماهی و سسهای آماده ماکارونی ممکن است به مسمومیت شدید یا حتی مرگ منجر شود؛ چراکه احتمال وجود سم مرگبار بوتولیسم در این مواد غذایی وجود دارد.
مسمومیت
کنسرو
مسمومیت
کنسرو
سس ماکارانی
جوشاندن کنسرو
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت فرارو
هشدار؛ این کنسروها را اصلا مصرف نکنید
این سم با جوشاندن به مدت ۲۰ دقیقه از بین میرود، اما بسیاری از مصرفکنندگان به اشتباه تصور میکنند حرارت دادن مختصر یا تفت دادن برای از بین بردن آن کافی است. سم بوتولینیوم یکی از کشندهترین سموم شناختهشده است که حتی مصرف ۲ میکروگرم از آن میتواند به مسمومیت شدید یا مرگ منجر شود.
کنسرو
تن ماهی
کنسرو
تن ماهی
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت سلامت نیوز
هشدار جدی درباره سم کشنده بوتولیسم در کنسروها و سسهای ماکارونی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران هشدار داد: مصرف بدون جوشاندن کنسروهای پروتئینی مانند تن ماهی و سسهای آماده ماکارونی ممکن است به مسمومیت شدید یا حتی مرگ منجر شود؛ چراکه احتمال وجود سم مرگبار بوتولیسم در این مواد غذایی وجود دارد.
کنسرو
مسمومیت
کنسرو
مسمومیت
مواد غذایی
۱۴۰۴/۰۳/۰۲
/ سایت اندیشه قرن
یک تجسم ده ثانیه شما دوباره کنترل می کنید
در اینجا یک تکنیک تحت حمایت علمی وجود دارد که به شما کمک می کند احساسات خود را در زمان واقعی تنظیم کنید-خواه چهره به چهره درگیری باشید یا متنی را بخوانید که شما را خاموش کند. هنگامی که شما در یک لحظه استرس زا در حال گرم شدن هستید-آیا کودک فریاد می زند من از شما متنفرم! ، شریکی که دکمه های شما را …
۱۴۰۴/۰۲/۲۷
/ سایت دلگرم
میلیون ها نفر این راز را نمی دانند ! چسب را بجوشانید و پول دربیاورید!
میلیون ها نفر از این روش ساده برای درآمدزایی بی خبرند. با جوشاندن چسب می توانید پول دربیاورید.
درآمدزایی
چسب
درآمدزایی
چسب
۱۴۰۴/۰۲/۲۴
/ سایت آخرین خبر
طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر هالومی
آخرین خبر/ مواد لازم: برای سس آلفردو: قارچ ورقهای: ۵ عدد کره:۲۰ گرم خامه: ½ پیمانه سیر: به دلخواه بازار ارگانو: ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم برای پاستا: پاستا (فتوچینی،پنه یالینگوئینی): ۲ پیمانه آب و نمک برای جوشاندن برای تاپینگ: پنیر هالومی کاله:۱ بسته طرز تهیه: ۱. گریل کردن پنیر هال
غذای فرنگی
پاستا آلفردو
غذای فرنگی
پاستا آلفردو
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
/ سایت دلگرم
بادمجان را بجوشانید نتیجه اش عالیه / با جوشاندن بادمجان شگفت زده می شوید
بامجان را بجوشانید و نتیجه آن ببینید
ترشی
بادمجان
ترشی
بادمجان
ترشی بادمجان
۱۴۰۴/۰۲/۱۲
/ سایت اندیشه قرن
این گیاه ها قویترین داروهای سنگ شکن هستند
بازدید:۳ سنگ کلیه یکی از دردناکترین مشکلات دستگاه ادراری است که با تشکیل رسوبات سخت در کلیهها ایجاد میشود. به گزارش صدآنلاین؛ این عارضه با علائمی مانند درد شدید پهلو، تهوع، سوزش ادرار و گاهی تب همراه است. در کنار روشهای پزشکی، برخی داروهای گیاهی سنگشکن میتوانند به دفع سنگها یا پیشگیری از تشکیل …
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۲ - ۱۸:۰۰:۴۳
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی