VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سبزیجات خام
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
این گیاه محبوب چگونه خطر ابتلا به سرطان را تا حد چشمگیری کاهش میدهد؟ / معجزه گیاهی برای مبارزه با سرطان؛ کشف قدرت شگفتانگیز این داروی طبیعی / راز سلامت و جوانی: گیاهی که قاتل سلولهای سرطانی است
هویج از محبوبترین سبزیجات ریشهای در سراسر جهان است که به دلیل طعم شیرین و تطبیقپذیری در پخت و پز یا خام خوردن، مورد توجه قرار میگیرد. هویج اما نه تنها یک خوراکی مورد توجه که یک سبزی بسیار مفید برای سلامت کلی است.
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت اقتصادنیوز
این گیاه محبوب خطر سرطان را کاهش میدهد
اقتصادنیوز: هویج از محبوبترین سبزیجات ریشهای در سراسر جهان است که به دلیل طعم شیرین و تطبیقپذیری در پخت و پز یا خام خوردن، مورد توجه قرار میگیرد. هویج اما نه تنها یک خوراکی مورد توجه که یک سبزی بسیار مفید برای سلامت کلی است.
سرطان
سلامت بدن
سرطان
سلامت بدن
هویج
۱۴۰۴/۰۶/۰۸
/ سایت عصرایران
آیا مصرف سبزیجات سبب ایجاد زخم معده میشود؟
سبزیجات عاملی برای ایجاد زخم معده نیستند، اما افرادی که دارای زخم های معده یا دوازدهه هستند، باید سبزیجات با بافت فیبری کمتر یا قابل هضم تر مانند سبزیجات پخته استفاده کنند.
مصرف سبزیجات
زخم معده
مصرف سبزیجات
زخم معده
سبزیجات خام
۱۴۰۴/۰۶/۰۷
/ سایت فرتاک
غذای خوشمزه ژاپنی ها یا بمب میکروبی خام؟ / واقعیت سوشی هایی که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده
سوشی، غذای سنتی ژاپنی شامل برنج با سرکه و ماهی خام است که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا ترکیبی مغذی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامینها دارد و جلبک و زنجبیل همراه آن خواص ضدسرطانی و ضدالتهابی دارند. با این حال، ماهی خام به دلیل فسادپذیری بالا و احتمال آلودگی به باکتریها و انگلها، میتواند …
سبزیجات
مواد غذایی
سبزیجات
مواد غذایی
سوشی
۱۴۰۴/۰۶/۰۷
/ سایت آخرین خبر
واقعیتهای خطرناک ماهیهای خامی که همه عاشقشان هستند!
خبرآنلاین/ سوشی یکی از معروفترین فینگر فودهای سنتی ژاپنی است که چندی است برخی از ایرانی ها با الگوبرداری از سبک غذای ژاپنی ها از طرفداران پروپاقرص این غذا شده اند. سوشی از ترکیب برنج پختهشده ژاپنی با طعم سرکه، ماهی خام، سبزیجات و… تهیه شده و درون یک لایه جلبک پیچیده و بهصورت سرد سرو میشود. ماهی
سوشی
ماهی خام
سوشی
ماهی خام
۱۴۰۴/۰۶/۰۳
/ سایت اندیشه معاصر
برای رفع یبوست این روشها را امتحان کنید
یکی از بزرگترین عوامل ایجاد یبوست، رژیم غذایی ناسالم است. در مقابل، خوردن غذاهای پر فیبر، مانند میوهها و سبزیجات خام و غلات کامل، به منظم نگه داشتن حرکات روده کمک میکند.
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت عصرایران
آموزش بلانچ کردن لوبیا سبز با حفظ طعم و ویتامین ها
لوبیا سبز از سبزیجات پرطرفدار و خوشطعم است که هم در غذاهای روزمره و هم در خورشها و سالادها کاربرد زیادی دارد. اما اگر آن را به صورت خام یا نادرست فریز کنید، طعم و حتی ویتامینهایش را از دست میدهد. یکی از بهترین راهها برای حفظ تازگی و ارزش غذایی لوبیا سبز، روش بلانچ کردن است.
بلانچ کردن
لوبیا سبز
بلانچ کردن
لوبیا سبز
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
/ سایت تابناک
زیادهروی در خوردن سبزیجات خام به روده آسیب میزند؟
سبزیجات خام منبعی سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند. این ترکیبات، تغذیهی باکتریهای مفید روده را برعهده دارند و به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و پیشگیری از یبوست کمک میکنند. از خیار و کاهو گرفته تا فلفل دلمهای، هر کدام نقشی کلیدی در سلامت گوارش دارند.
سلامت
روده
سلامت
روده
سبزیجات
میوه جات
۱۴۰۴/۰۵/۱۰
/ سایت برترینها
تغذیه به سبک ژاپنی از ابتلا به افسردگی جلوگیری می کند.
لیدیا اسپنسر الیوت: بر اساس این مطالعه، افرادی که از نسخه مدرن این رژیم غذایی پیروی میکردندــ که در آن سبزیجات و میوههای خام اضافه شده و مصرف نمک کاهش یافته استــ حتی فایده بیشتری نیز مشاهده کردند یک بررسی جدید دانشمندان موسسه امنیت سلامت ژاپن نشان داده است که رژیم غذایی رایج ژاپنیــ سرشار
۱۴۰۴/۰۵/۱۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
عوارض خوردن زیاد سبزیجات خام | اقتصاد24
سبزیجات خام سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند و یک گزینه محبوب و طبیعی برای حفظ سلامت بدن شناخته میشوند.
سبزیجات
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۵/۰۹
/ سایت آفتاب نیوز
سبزیجات را خام مصرف کنیم یا پخته؟
سبزیجات خام سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند و یک گزینه محبوب و طبیعی برای حفظ سلامت بدن شناخته میشوند.
سبزیجات
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۵/۰۹
/ سایت رکنا
زیاده روی در مصرف سبزیجات خام؛ آیا ضرری برای سلامت دارد؟
سبزیجات خام با داشتن فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها، انتخابی طبیعی و پرطرفدار برای حفظ سلامت بدن هستند، اما مصرف بیش از حد آنها میتواند در برخی شرایط مشکلاتی ایجاد کند.
یبوست
سبزیجات خام
یبوست
سبزیجات خام
۱۴۰۴/۰۵/۰۹
/ روزنامه هفت صبح
خوردن زیاد سبزیجات خام برای سلامتی ضرر دارد؟
سبزیجات خام سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند و یک گزینه محبوب و طبیعی برای حفظ سلامت بدن شناخته می شوند.
سبزیجات
ویتامین
سبزیجات
ویتامین
فیبر
سبزی
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت فرتاک
سبزیجات خام یا پخته: کدام برای سلامتی بهتر است؟
سبزیجات را خام بخوریم یا پخته؟ بهترین انتخاب چیست؟
سبزیجات پخته
سبزیجات خام
سبزیجات پخته
سبزیجات خام
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت آخرین خبر
سبزیجات را چطور بخوریم؛ خام یا پخته؟
همشهری آنلاین/ سبزیجات خام منبعی سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند. این ترکیبات، تغذیهی باکتریهای مفید روده را برعهده دارند و به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و پیشگیری از یبوست کمک میکنند. از خیار و کاهو گرفته تا فلفل دلمهای، هر کدام نقشی کلیدی در سلامت گوارش دارند. در دنیا
تغذیه
سبزیجات
تغذیه
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت اندیشه معاصر
بهترین شیوه خوردن سبزیجات/ سبزیجات را چطور بخوریم؛ خام یا پخته؟
سبزیجات خام سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند و یک گزینه محبوب و طبیعی برای حفظ سلامت بدن شناخته می شوند.
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت سلام نو
خطر سبزیجات خام برای روده
سبزیجات خام منبعی سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند.
تغذیه
سبزیجات
تغذیه
سبزیجات
سلامت
ویتامین
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت فرتاک
سبزیجات خام/ دو روی سکه سلامتی!
سبزیجات خام منبعی طبیعی و سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند، اما زیادهروی در مصرف آنها بهویژه برای برخی افراد ممکن است به مشکلات گوارشی منجر شود. راهکار؟ تعادل، تنوع و انتخاب روش درست مصرف.
رژیم غذایی
آنتیاکسیدانها
رژیم غذایی
آنتیاکسیدانها
سبزیجات خام
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
سبزیجات خام؛ همیشه مفید یا گاهی دردسرساز؟
سبزیجات خام منبعی طبیعی و سرشار از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند، اما زیادهروی در مصرف آنها بهویژه برای برخی افراد ممکن است به مشکلات گوارشی منجر شود. راهکار؟ تعادل، تنوع و انتخاب روش درست مصرف.
سبزیجات
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
نحوه صحیح مصرف سبزیجات
برای برخی افراد، بهویژه کسانی که از سندروم روده تحریکپذیر (IBS) یا اختلالات گوارشی رنج میبرند، خوردن حجم زیاد سبزیجات خام میتواند منجر به نفخ، درد شکم یا گاز معده شود
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت رکنا
سبزیجاتی که خام خوردن شان مفیدتر از پخته است
رکنا: آلیسین موجود در سیر که خواص ضدالتهابی دارد و تقویت کننده قلب است به شدت به حرارت حساس است.
سبزیجات
کلم بروکلی
سبزیجات
کلم بروکلی
سبزیجات خام
۱۴۰۴/۰۴/۰۶
/ خبرگزاری ایلنا
چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟
اگر شما هم بادمجان دوست داشته باشید، احتمالا سوالات زیادی درباره بادمجان دارید. یکی از این سوالات هم این است که آیا میتوان بادمجان را فریز کرد یا نه.
پوست
پوشش
پوست
پوشش
سبزیجات
قهوه
۱۴۰۴/۰۳/۲۸
/ سایت روزنو
هر آنچه باید از خواص چغندر دانست؟
روزنو – هدی کاشانیان: چغندر (یا لبو) یکی از سبزیجات ریشهای فوقالعاده مفیده است که بهصورت پخته، آبگیری و هم بهصورت خام در سالاد استفاده میشود. خواص آن برای سلامتی واقعاً چشمگیر است و خیلی از افراد آن رو «ابرخوراکی» میدانند. لبو سرشار از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، …
۱۴۰۴/۰۳/۲۴
/ سایت اندیشه قرن
این۶ خوراکی دوست روده هستند!
بازدید:۱۳۳ صد آنلاین | آیا تا به حال فکر کردهاید خوراکیهایی که تصور میکنیم ناسالماند، ممکن است کلید سلامت روده ما باشند؟ متخصصان تغذیه این ۶ غذای بدنام را دوست دارند، چون در واقع برای روده و سلامت کلی مفیدند. به گزارش صد آنلاین، روده ما فقط محل گوارش غذا نیست؛ یک اکوسیستم زنده از میلیاردها میکروب …
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت اندیشه قرن
چگونه از نفخ شکم رهایی یابیم؟/ راهکارهای کاربردی را بشناسید!
بازدید:۳ نفخ یکی از مشکلات شایعی است که بزرگسالان را درگیر میکند و موجب آزار فرد میشود؛ نفخ معده این روزها آنقدر رایج است که به آن اپیدمی میگویند. اما چگونه میتوان از شر آن خلاص شد. به گزارش صد آنلاین؛ با توجه به رژیم غذایی نامناسب اکثر افراد، سطوح بالای استرس، نیاز به داروهای روزانه و قرار …
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اقتصادآنلاین
سبزی را چگونه فریز کنیم ؛ خام یا سرخ شده ؟ + آموزش روش صحیح فریز کردن سبزیجات
ریز کردن سبزیجات اصول خاصی دارد و سرخ کردن سبزی قبل از فریز کردن، یک اشتباه رایج و مضر است. در این مطلب، روشهای صحیح فریز کردن سبزی را آموزش میدهیم.
میوه و سبزیجات
میوه و سبزیجات
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اندیشه قرن
از این مواد غذایی غافل نشوید/ اصلیترین عوامل مسمومیت غذایی
بازدید:۹۴ مسمومیت های غذایی یکی از اصلی ترین عوامل ایجاد مشکلات گوارشی محسوب می شوند که با بی توجهی برخی اوقات موجب مشکلات جدی سلامت می شوند. به گزارش صد آنلاین، مسمومیت غذایی زمانی رخ می دهد که فرد، غذایی که به باکتری های مضر انگلی، ویروسی یا سموم آلوده است را مصرف کند. مسمومیت غذایی که تحت عنوان بیماری …
۱۴۰۴/۰۳/۱۶
/ سایت اندیشه قرن
مواد مضر سرطان در این روش سبزی نگه داشتن در فریزر/ خانم ها این هشدار را جدی بگیرید
بازدید:۳ صد آنلاین | نگهداری سبزیها به صورت پخته در فریزر از نظر سلامت مواد غذایی به هیچ وجه تایید نمیشود، چون فرآیند سرخ کردن و فریز کردن باعث اکسیداسیون اسیدهای چرب خواهد شد و مواد مضر سرطانزا در سبزیجات تولید میشوند. به گزارش صد آنلاین، اگر سبزیجات با روغن سرخ یا تفت داده شده باشند، چربیها در …
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت عصرایران
آیا خوردن بیش از حد سبزیجات میتواند برای سلامتی مضر باشد؟
رایجترین مشکل در اثر افزایش ناگهانی یا بیش از حد سبزیجات، بهویژه بهصورت خام، ناراحتیهای گوارشی است. فیبر بالا هرچند برای سلامت روده و عملکرد دستگاه گوارش مفید است، اما در صورت آمادگی نداشتن سیستم گوارشی، میتواند باعث نفخ، گاز معده و درد شکم شود.
سبزیجات
سلامتی
سبزیجات
سلامتی
فیبر
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ سایت اندیشه قرن
مواد غذایی ک حتی ۱ روز پس از تاریخ انقضا نباید مصرف کرد!
بازدید:۳ صد آنلاین | برخی مواد غذایی به دلیل ماهیت فسادپذیر و خطر رشد سریع باکتریهای بیماریزا، حتی یک روز پس از تاریخ انقضا نباید مصرف شوند. به گزارش صد آنلاین، دلیل خطرات هر کدام را به تفکیک توضیح میدهم: ۱. سبزیجات آماده و شسته شده (سالادهای بستهبندی) خطر اصلی: رشد باکتریهایی مانند لیستریا مونوسیتوژنز یا ای.کولی در …
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ سایت آخرین خبر
این سبزی هم ویتامین A دارد هم سبب کاهش فشار خون میشود
خبرآنلاین/ اسفناج سرشار از ویتامین آ است. اسفناج سبزی برگداری است که به عنوان یکی از مغذیترین سبزیجات معرفی میشود؛ به این دلیل که هر ۳۰ گرم اسفناج خام، نیاز روزانه بدن به ویتامین A و K را تا حد قابل توجهی فراهم میکند. اسفناج همچنین دارای آنتی اکسیدانهایی است که خطر ابتلا به انواع بیماریها را
اسفناج
ویتامین A
اسفناج
ویتامین A
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت جعبه
عکس/ در این رستوارن ناجور از بدن برهنه دختران به عنوان میز سرو غذا استفاده می شود
صاحبان فرصت طلب رستوران کانادایی که این نوع غذا خوردن را به رسومات سامورایی نسبت می دهند، با وضع مقررات مضحکی مدعی شدهاند کارشان مصداق بهرهکشی جنسی از دختران نیست. سوشی یک غذای سنتی ژاپنی است که در آن برنج پخته با طعم سرکه، خوراکیهای دریایی خام، سبزیجات و تخم مرغ وجود دارد و به
۱۴۰۴/۰۲/۳۰
/ سایت اندیشه قرن
میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟
تریبون اقتصاد_ در رابطه با اینکه خوردن بیشتر میوه و سبزیجات چقدر میتواند مفید باشد هیچ بحثی وجود ندارد. کاملا واضح است که مصرف میوه و سبزیجات برای سلامتی بسیار کارایی دارد.اما اینکه این میوه ها و سبزیجات بهتر است با پوست یا بدون پوست مصرف شوند، اغلب مورد بحث است. به گزارش ایرنا، پوستها اغلب به دلیل …
۱۴۰۴/۰۲/۲۵
/ سایت اندیشه قرن
برکلی قاتل این پنج بیماری خطرناک است!
تریبون اقتصاد_بروکلی یکی از سبزیجات کلمی است. این سبزیجات به خاطر تأثیرات سلامتی مفید خود مشهور هستند و گاهی اوقات به عنوان «سوپر سبزیجات» یاد میشوند. به گزارش مهر، بروکلی غنی از مواد مغذی زیادی است، از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم. بروکلی نیز حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر سبزیجات …
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
/ سایت اندیشه قرن
بشنوید| خام گیاهخواری؛ شاهکلید سلامتی یا تهدیدی برای بدن؟
بازدید:۳ پادکست صدآنلاین| ازترکیب گیاه خواری و خام خواری به رژیم خام گیاه خواری میرسیم. خام گیاه خواران مانند رژیم وگان هیچ محصول حیوانی را مصرف نمیکنند و فقط مواد غذایی به صورت خام ویا با حرارت ۴۰ تا ۴۸ درجه نیمه پخته و استفاده میشود. از رژیم خان گیاه خواری با عنوان رژیم پیشگیری از بیماری یاد میکنند …
۱۴۰۴/۰۲/۱۶
/ سایت نی نی بان
یک معمای همیشگی، سبزیجات خام یا پخته؟
همیشه این سوال مطرح بوده که بالاخره سبزیجات خام مصرف کنیم یا پخته؟
سبزیجات
سبزیجات
۱۴۰۴/۰۲/۱۲
/ سایت اندیشه قرن
شکم تخت می خواهید بخوانید/ رازهای گیاهی برای ذوب کردن چربی شکم؛ ۵ سبزی قدرتمند که نتیجه میدهند
به گزارش صد آنلاین، اما آیا میدانید برخی سبزیجات میتوانند به طور طبیعی فرآیند چربیسوزی را تسریع کنند؟ در اینجا ۵ سبزی شگفتانگیز معرفی میشوند که با خواص منحصر به فردشان، چربیهای احشایی را هدف قرار داده و شکمی صافتر را رقم میزنند. ۱. بروکلی: سپر ضد چربیهای احشایی بروکلی با محتوای بالای فیبر، …
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۲ - ۱۳:۵۱:۱۴
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی