VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
طعم دار کردن
۴ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ / سایت برترینها
ادویه پول بیبر برای چه غذایی مناسب است؟
یکی از چاشنیهای خوشمزه برای طعمدار کردن غذاها، پول بیبر است. پول بیبر نوعی فلفل قرمز پرک شده نیمه خشک است که به عنوان ادویه ترکی در دنیا نیز شناخته می شود.
فلفل قرمز
ادویه
فلفل قرمز
ادویه
پول بیبر
ادویه پول بیبر
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت رکنا
۴ روش خوشمزه مزهدار کردن جوجه + فیلم
۴ روش مزه دار کردن جوجه، مجموعه ای از تکنیک ها و چاشنی های خوش طعم است که با ترکیب ادویه ها، سس ها و مواد طبیعی،
جوجه
جوجه کباب
جوجه
جوجه کباب
جوجه طعم دار
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت فرتاک
طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه خانگی!
در این دستور قرار است دستور پخت پیراشکی کرم دار خوشمزه خانگی را برای شما همراهان گرامی آموزش دهیم و نکات لازم برای پف کردن و خوش طعم شدن پیراشکی را برایتان شرح دهیم.
شیرینی
دسر
شیرینی
دسر
۱۴۰۴/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
بهترین ترکیب ادویه برای پخت و مزهدار کردن مرغ + راز خوشمزه شدن مرغ
با بهترین ترکیب ادویه برای مرغ، طعم و بوی غذایتان را متحول کنید. این مقاله رازهای پخت یک مرغ را به زبان ساده آموزش میدهد.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت مجله آلامتو
بهترین روش طعم دار و مزه دار کردن ماهی + چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد و له نشود؟
بهترین روش طعم دار و مزه دار کردن ماهی + چگونه ماهی را سرخ کنیم که نچسبد و له نشود؟:روش طعم دار ماهی ماهی یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین منابع پروتئینی است، اما بسیاری از افراد در طعم دار کردن و سرخ کردن آن دچار مشکل میشوند. طعم ماهی باید
۱۴۰۴/۰۶/۰۴
/ سایت عصرایران
طرز تهیه کمپوت خربزه برای نگهداری طولانی مدت
درست کردن کمپوت خربزه، یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری این میوه پرخاصیت است. با این روش میتوانید در تمام فصول سال از طعم خربزه لذت ببرید و از آن برای مزه دار کردن دسر یا به عنوان میان وعده استفاده کنید.
طرز تهیه
کمپوت خربزه
طرز تهیه
کمپوت خربزه
نگهداری طولانی
۱۴۰۴/۰۵/۲۳
/ سایت آخرین خبر
خوشمزه ترین و کم کالری ترین وعده ی غذایی در کاهش وزن
آخرین خبر/ سس قارچ: یدونه پیاز ۱۰ تا دونه قارچ بازار یک لیوان شیر کم چرب و یک قاشق جو دوسر پرک پنیر ابنه ۱ قاشق فلفل و نمک آویشن و پودر سیر طعم دار کردن مرغ: فیله یا سینه مرغ یکم روغن زیتون نمک و فلفل و پاپریکا و زردچوبه بره تو تابه گریل یا ایرفرایر اینم بعد ۱۰ مین آماده اس 🔹 آخرین خبر در روبیکا
رژیم غذایی
وعده
رژیم غذایی
وعده
۱۴۰۴/۰۵/۲۰
/ سایت برترینها
بهترین ادویهها برای طعمدار کردن مرغ
بهترین ادویه برای مرغ به ذائقه شما و نوع غذایی که میخواهید بپزید بستگی دارد. با این حال، تعدادی از ادویهها هستند که به طور کلی برای طعم دادن به مرغ توصیه میشوند و به عنوان ادویههای محبوب برای مرغ شناخته میشوند.
مرغ
مرغ
۱۴۰۴/۰۵/۲۰
/ سایت شادمگ
دسر خرمالو با ژله ؛ یک تجربه جدید از شیرینیهای فصل !
اگر تهیه این دسر خرمالو با ژله را آموزش ببینید قطعا دیگر سراغ ژله های طعم دار بازاری نخواهید رفت ؛ مخصوصا که آماده کردن این دسر ساده است.
۱۴۰۴/۰۵/۱۷
/ سایت رکنا
غذاهای خیابانی در ژاپن؛ مهارت برش مارماهی و طعم دار کردن آن در توکیو
رکنا: تماشا کنید: پخت غذاهای خیابانی ژاپن با مارماهی در توکیو.
مارماهی
غذاهای خیابانی
مارماهی
غذاهای خیابانی
غذای ژاپنی
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت شادمگ
طرز تهیه سس انار خوشمزه برای طعم دار کردن مرغ و گوشت + آموزش کامل 11 مدل سس انار
طرز تهیه سس انار که یکی از سس های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است، بسیار ساده است. این سس در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود.
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت آخرین خبر
زرشک پلوی خوشمزه با مرغ قرتی
آخرین خبر/ «برای طعم دار کردن مرغ زعفران دم کرده نمک فلفل سیاه برای زرشک بازار ۱ قاشق چایخوری شکر کمی گلاب و مقداری هم زعفران دم کرده یا اسپری زعفران 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
مرغ
زرشک پلو
مرغ
زرشک پلو
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت عصرایران
طرز تهیه ۴ مدل جوجه کباب خوشمزه و متفاوت با فوت و فن رستورانی (فیلم)
در این ویدئو با چهار مدل جوجه کباب خوشمزه و رازهای مزهدار کردن هرکدام آشنا میشوید؛ از جوجه ترش تا جوجه مکزیکی، کرهای و تندوری، همه با مواد اولیه ساده و در دسترس. اگر به دنبال طعمهای متفاوت و دستورپختهای ساده هستید، تماشای این ویدئو را از دست ندهید.
جوجه کباب
آشپز
جوجه کباب
آشپز
رستورانی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت آخرین خبر
متفاوت ترین روش طبخ ماهی
آخرین خبر/ نکته برای طعم دار کردن هر ماهی زردچوبه، پودر دارچین، حریره سیر و نمک بزن. نکته اگه ماهی چند ساعت استراحت کنه با این ترکیب عالیه. بازار مواد داخل شکم ماهی: گشنیز جعفری وکمی شنبلیله پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه گردو ۱۰۰ گرم لواشک ۱ عدد رب انار ۵ ق غ زرد چوبه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل سیا
غذای دریایی
ماهی
غذای دریایی
ماهی
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
/ سایت تابناک
طرز تهیه سیر کبابی در فر
سیر کبابی در فر، یک غذای ساده ولی فوقالعاده خوش طعم است که میتوانید آن را در کنار انواع غذاهای دیگر مثل پوره سیب زمینی یا برای مزه دار کردن انواع سالاد و سس استفاده کنید.
سیر کبابی
آشپزی
سیر کبابی
آشپزی
تابناک باتو
فویل
۱۴۰۴/۰۵/۱۱
/ سایت عصرایران
طرز تهیه کباب بال مرغ دودی و طعم دار در استانبول (فیلم)
این ویدئو که در خیابانهای استانبول ترکیه ضبط شده است، نحوع کباب کردن بال مرغ را توسط آشپزهای ماهر نشان میدهد./فرادید
طرز تهیه
بال مرغ
طرز تهیه
بال مرغ
استانبول
۱۴۰۴/۰۵/۰۹
/ سایت اکالا
طرز تهیه گراتن بامیه خوشمزه با نکات کلیدی
گراتن بامیه با ترکیب بامیه، گوشت، سسهای طعمدار و پنیر آماده میشود و پخت آن نسبتا آسان است. برای درست کردن این غذا پیاز و سیر را خرد...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۵/۰۲
/ سایت آخرین خبر
طعمدار کردن مرغ به یک روش متفاوت و لذیذ
برترین ها/ مرغ تنوری نوعی روش پخت مرغ داخل فر است که با موادی مانند سیر، کره و رزماری مزه دار میشود. مرغ در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، سوپها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده
مرغ
مرغ
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت سرگرمی روز
۱۳ روش طعم دار کردن جوجه/ از مزه سنتی تا بین المللی برای هر ذائقه
با فرا رسیدن روز سیزدهبدر، یکی از محبوبترین غذاهایی که خانوادههای ایرانی برای پخت در دل طبیعت انتخاب میکنند، جوجهکباب است.
غذا چی بپزم
غذا چی بپزم
۱۴۰۴/۰۴/۲۷
/ سایت عصرایران
طرز تهیه کباب کردن مرغ طعم دار شده به روشی متفاوت (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز اوکراینی ساکن یکی از روستاهای کشور آذربایجان را می بینید که با تعدادی مرغ کباب خوشمزه ای تدارک می بیند.
طرز تهیه
کباب
طرز تهیه
کباب
مرغ
۱۴۰۴/۰۴/۲۶
/ سایت سرگرمی روز
روش مزهدار کردن جوجه/ چگونه جوجه را طعم دار کنیم؟
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” خوشمزه در خانه را آموزش دهیم.
جوجه
جوجه
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت شادمگ
فوت و فن تهیه پفیلا پاپ کورن طعم دار خانگی
با دستور تهیه پاپ کورن خانگی و اضافه کردن برخی فوت وفن هایی که به شما آموزش دادیم می توانید پفیلا طعم دار درست کنید.
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت شادمگ
مزه دار کردن فیله مرغ با ماست ؛ ترکیبی از طعمهای بینظیر و رژیمی
مزه دار کردن فیله مرغ با ماست یکی از بهترین و سالم ترین روش ها برای طعم دار کردن مرغ مخصوص ورزشکاران و طرفداران غذای رژیمی است.
۱۴۰۴/۰۴/۱۹
/ سایت رکنا
طعم دار کردن قارچ کبابی + فیلم
قارچ مرینیت شده و کبابی، نوازشی گرم از زمین با بوی سیر و لیموی تازه؛ هر سیخش داستانی از صداقت طبیعت و گرمای دورهمی شام های دوستانه را روایت می کن
قارچ
کبابی
قارچ
کبابی
قارچ کبابی
۱۴۰۴/۰۴/۱۸
/ سایت شادمگ
طعم دار کردن بال مرغ کبابی به روش رستورانی
طعم دار کردن بال مرغ می تواند تجربه ای لذت بخش و جذاب باشد که به شما این امکان را می دهد تا طعم های متنوع و منحصر به فرد تهیه کنید.
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت دلگرم
۴ روش طلایی برای مزه دار کردن قارچ کبابی / از طعم معمولی تا شاهکار کبابی!
طرز مزه دار کردن قارچ برای کباب کردن
قارچ کبابی
طرز تهیه
قارچ کبابی
طرز تهیه
مزه دار کردن
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت فرتاک
دیگر طعم بینمک را تجربه نکنید/ دنیایی از ادویهها و چاشنیهای جایگزین نمک!
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
فشار خون
غذا
فشار خون
غذا
نمک
ادویهها
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت آخرین خبر
این پنیر خوشمزه رو در خونه درست کن!
آخرین خبر/ ماست ۳٪ چربی نمک زیره و پیازچه برای مزه دار کردن بازار حتماً شیشهها رو قبل از استفاده خوب استریل کنید تا طعم پنیرتون خراب نشه هر چی چربی ماست بیشتر باشه، پنیر نرمتر و خوشخوراکتری میگیرید. حتماً اجازه بدید ۴۰ دقیقه کامل بجوشه تا بافت پنیر خوب شکل بگیره برای گرفتن آب اضافی، بعد از ری
پنیر
خونه
پنیر
خونه
۱۴۰۴/۰۴/۰۵
/ سایت آخرین خبر
نحوه آماده کردن شربت زعفران
برترین ها/ شربت زعفران یکی از نوشیدنیهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خواص فراوان، طعم بینظیری دارد. این شربت یک نوشیدنی ایدهآل و پرطرفدار در فصل تابستان، در مهمانیها و ماه رمضان است. نوشیدن یک لیوان شربت زعفران در روزهای گرم، از گرمازدگی جلوگیری کرده و شما را شاداب و سرحال نگه میدارد. نحوه درس
شربت
شربت زعفران
شربت
شربت زعفران
۱۴۰۴/۰۴/۰۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی بامیه+ نکات کپک نزدن
ترشی بامیه یکی از خاصترین چاشنیهای ایرانی است که در کنار ظاهر زیبا، طعم متفاوتی دارد و برای مزه دار کردن آن معمولا از مقداری سیر و...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۲۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه روغن سیر خانگی برای پخت و پز و انواع سالادها
روغن سیر خانگی، ترکیبی جادویی از عطر سیر و روغن زیتون برای طعم بخشیدن به غذاهای مختلف است که میتوانید از آن برای مزه دار کردن سس و همچنین درست کردن نان سیر استفاده کنید.
طرز تهیه
روغن سیر
طرز تهیه
روغن سیر
انواع سالادها
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه پودر موسیر طبیعی و ارگانیک
پودر موسیر یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که به خاطر عطر و طعم خاصی که دارد از آن برای مزه دار کردن غذا، ماست، ترشی و انواع سس استفاده میشود.
طرز تهیه
پودر موسیر
طرز تهیه
پودر موسیر
طبیعی و ارگانیک
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
/ سایت عصرایران
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای، به روش خانگی
رب فلفل دلمه یکی از انواع ربهای خوشمزه و لذیذ است که از این رب خوش رنگ و لعاب برای طعمدار کردن انواع غذاهای فست فودی میتوان استفاده کرد، رب فلفل دلمه که خیلی راحت به روشهای مختلف درست میشود طعمی فوق العاده دارد.
طرز تهیه
رب فلفل دلمه
طرز تهیه
رب فلفل دلمه
روش خانگی
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
/ سایت عصرایران
طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی؛ با سس مخصوص
سالاد بادمجان رژیمی یکی از خوشمزهترین انواع سالادهای بین المللی است که برای درست کردن آن از ترکیب سبزیجات و چاشنیهای مختلف استفاده میشود. برای مزه دار کردن این سالاد از سس مخصوص استفاده میشود و از همین رو طعم آن بسیار متفاوت و خوشمزه است.
طرز تهیه
سالاد بادمجان
طرز تهیه
سالاد بادمجان
سس مخصوص
۱۴۰۴/۰۳/۰۵
/ سایت اقتصادآنلاین
آموزش پخت حرفهای گوشت با طعم و بافت رستورانی + فیلم
گوشت خوشطعم و نرم فقط در رستورانها نیست! با رعایت چند نکته ساده میتوانید در خانه هم مثل حرفهایها گوشت بپزید. این ویدیو به شما تمام مراحل را نشان میدهد، از طعمدار کردن تا پخت بینقص.
آشپزی
گوشت
آشپزی
گوشت
گوشت گوساله
۱۴۰۴/۰۳/۰۵
/ سایت آخرین خبر
ترکیب طلایی برای مزهدار کردن ماهی
خراسان/ مزه دار کردن ماهی، از آن دسته کارهایی است که اگر بهدرستی و با صبر و حوصله انجامش دهید میتوانید از نتیجه کار غرق لذت شوید و به قولی انگشتهای خودتان را هم با ماهیها بخورید. البته که طعم دار کردن ماهی فقط به یک روش خلاصه نمیشود و برای هر ماهی یک روش بهتر جواب میدهد. دو روش آسان مزهدار کر
غذای دریایی
ماهی
غذای دریایی
ماهی
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت اکالا
آموزش ۴ طعم جوجه(جوجه ترش، مکزیکی، سیر و کره، تندوری)
در این مقاله دستور طعم دار کردن ۴ مدل جوجههای ترش، مکزیکی ،سیر و کره و تندوری و همچنین روش پخت آنها برای شما تهیه شده.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت عصرایران
خشک کردن موسیر؛ نگهداری طولانی مدت
موسیر (Allium hirtifolium) یکی از چاشنیهای محبوب و پرخاصیت است که به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد، از آن برای مزه دار کردن ماست، ترشی و انواع غذا استفاده میشود. خشک کردن موسیر بهترین روش نگهداری آن برای مدت زمان طولانی است.
خشک کردن
موسیر
خشک کردن
موسیر
نگهداری
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت اندیشه قرن
در داخل مغز جمع کننده: چگونه خلاقیت آرزو می کند
اگر تا به حال به یک کابینت کوریو پر از بطری های عتیقه عتی بله ، این زیبایی شناسی من است ، شما موتور خلاقیت مغز را در محل کار تجربه کرده اید. این که آیا شما یک جمع کننده نفیس هستید یا عجیب و غریب و یا چیز رایج تر ، جرقه روانی در مورد این که چرا این اشیاء را معنی دار می دانید با طراحی ساختاری مغز برای …
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت آخرین خبر
با این روش متفاوت ترین ماهی رو میخوری!
آخرین خبر/برای طعم دار کردن هر ماهی زردچوبه پودر دارچین حریره سیر و نمک بزن نکته:اگه ماهی چند ساعت استراحت کنه با این ترکیب عالیه مواد داخل شکم ماهی: گشنیز جعفری وکمی شنبلیله،پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری،سیر ۲ حبه،گردو ۱۰۰ گرم،لواشک ۱ عدد،رب انار ۵ ق غ،زرد چوبه ۱ ق چ،نمک ۱ ق چ،فلفل سیاه نصف ق چ،روغن زیت
ماهی
شکم پر
ماهی
شکم پر
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت اندیشه قرن
این خوراکیها شما را زودتر پیر میکنند!
بازدید:۴ صد آنلاین | نتایج یک مطالعه بزرگ نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده، نه تنها بر سلامت تغذیهای تأثیر منفی دارد، بلکه ساعت درونی بدن را جلو میاندازد و روند پیری بیولوژیکی را تسریع میکند. به گزارش صد آنلاین،براساس یک تحقیق جدید و گسترده که بر روی بیش از ۲۲ هزار نفر انجام شده، افرادی …
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
/ سایت الف
ترفندها و روشهای رفع شوری غذا
اگر غذای شما شور شده، نگران نباشید! با چند روش کاربردی میتوانید شوری غذا را کاهش دهید و طعم اصیل آن را حفظ کنید. از مهم ترین روش هایی که برای رفع شوری غذا می توانیم به کار ببریم می توان به اضافه کردن مواد نشاسته دار، اضافه کردن مقداری آب، اضافه کردن ترکیبات اسیدی، اضافه کردن مواد شیرین، سرو غذا به …
ترفند آشپزی
ترفند خانه داری
ترفند آشپزی
ترفند خانه داری
رفع شوری غذا
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
/ سایت تابناک
راز طعم دلپذیر جوجه کباب به ۲ روش
روشهای مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را میتوانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
طعم دار کردن غذا
کباب
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
/ سایت اندیشه قرن
تغییرات دهان و دندان در دوران بارداری و راهکارهای مراقبتی
بازدید:۳ بارداری با تغییرات قابل توجهی در سلامت دهان و دندان همراه است که عمدتاً شامل التهاب لثه، تورم لثهها (از خفیف تا شدید) و گاهی ظهور تومورهای دهانی میشود. به گزارش صدآنلاین، این تغییرات به دلیل نوسانات هورمونی رخ میدهند که بر تشکیل پلاکهای دندانی تأثیر میگذارند. پلاک دندانی لایهای از جرم …
۱۴۰۴/۰۲/۱۵
/ سایت عصرایران
طرز تهیه رب گوجه سبز
رب گوجه سبز که به عنوان رب آلوچه نیز شناخته میشود، یکی از چاشنیهای ترش و خوشمزه ایرانی است که میتوانید از آن برای مزه دار کردن انواع خورش، آش و غذاهای مختلف استفاده کنید. این رب با طعم خاص و عطر طبیعیاش، جایگاه ویژهای در آشپزخانههای ایرانی دارد.
طرز تهیه
رب
طرز تهیه
رب
گوجه سبز
۱۴۰۴/۰۲/۱۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آموزش طعم دار کردن بال کبابی به ۴ روش
امروز قصد داریم مرینیت کردن بال کبابی را به ۴ روش برای همه سلیقه ها به شما آموزش دهیم که از خوردن آن لذت خواهید برد.
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۴/۰۲/۱۴
/ خبرگزاری ایسکانیوز
۲ روش عالی برای طعم دار کردن جوجه برای کباب
هوای بهار فرصت مناسبی برای رفتن به طبیعت است و چه چیزی عالی تر از اینکه در این هوا بساط منقل و زغال و کباب راه بیندازید. امروز قصد داریم روش مرینیت کردن جوجه را به دو روش به شما آموزش دهیم تا از خوردن جوجه کباب در طبیعت لذت ببرید.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۴/۰۲/۱۳
/ خبرگزاری ایلنا
۲ روش طعم دار کردن جوجه که طعم کباب را بی نظیر می کند
هوای بهار فرصت مناسبی برای رفتن به طبیعت است و چه چیزی عالی تر از اینکه در این هوا بساط منقل و زغال و کباب راه بیندازید. امروز قصد داریم روش مرینیت کردن جوجه را به دو روش به شما آموزش دهیم تا از خوردن جوجه کباب در طبیعت لذت ببرید.
برنج
روغن زیتون
برنج
روغن زیتون
زعفران
طبیعت
۱۴۰۴/۰۲/۱۱
/ سایت شادمگ
گرفتن تلخی زیتون با چند ترفند ساده خانگی | این مواد طعم زیتون رو متفاوت میکنه
گرفتن تلخی زیتون با شستشوی چند باره آن با آب انجام می شود ولی راه های دیگری هم برای گرفتن تلخی زیتون و طعم دار کردن آن وجود دارد.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۱ - ۰۳:۰۱:۴۹
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی