قیمت طلا امروز




 صنایع دفاعی وزارت دفاع

 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا

سردار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در تقابل با فشارهای نظامی و تحریمی، شکست راهبردی را به متجاوزان تحمیل کرده است، اعلام کرد که ارتقای توان بازدارندگی و استقرار نظم امنیتی جدید در منطقه تنها از مسیر تکیه بر صنایع دفاعی بومی و همگرایی کشورهای همسایه محقق می‌شود.
 هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا
سردار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در تقابل با فشارهای نظامی و تحریمی، شکست راهبردی را به متجاوزان تحمیل کرده است، اعلام کرد که ارتقای توان بازدارندگی و استقرار نظم امنیتی جدید در منطقه تنها از مسیر تکیه بر صنایع دفاعی بومی و همگرایی کشورهای همسایه محقق می‌شود. به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، سردار سیدمجید ابن‌الرضاروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ در دیدار با جمعی از وابستگان نظامی کشورهای خارجی مقیم تهران که به مناسبت روز صنعت دفاعی در تهران انجام شد، با بیان اینکه شهید «نصیرزاده» پنجمین وزیر دفاع شهید بعد از شهید «چمران»، شهید «نامجوی»، شهید «فکوری» و شهید «شمخانی» هستند، اظهار داشت: از کشورهایی که در طول مدت اخیر ضمن محکوم‌کردن تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل

سردار ابن‌الرضا در ادامه گفت: ۲۲ آگوست (۳۱ مرداد) در ایران «روز ملی صنعت دفاعی» نام‌گذاری شده است. نام‌گذاری و اختصاص یک روز به نام «صنعت دفاعی» در تقویم ملی ایران، تنها برگزاری یک مراسم نمادین نیست، بلکه تلاشی است برای قدردانی از ابتکارات و مجاهدت‌های دانشمندان و متخصصین صنعت دفاعی که با تکیه بر توان بومی و داخلی در راستای تولید قدرت ملی، ارتقاء سطح بازدارندگی و حمایت از نیروهای مسلح، اقدامات بی‌نظیری انجام داده‌اند.

سرپرست وزارت دفاع افزود: این روز همچنین یادآور عزم ملتی است که با وجود ده‌ها ماه تحریم و فشارهای خارجی، توان دفاعی بومی خود را بر پایه خوداتکایی و ظرفیت‌های دانشی و پیشرفت ملی بنا کرده است. صنعت دفاعی ایران حاصل ده‌ها سال تلاش، خودباوری و ایستادگی در برابر محدودیت‌ها و تحریم‌ها برای پشتیبانی از اصول دکترین دفاعی و تحقق اصل بازدارندگی دفاعی بنا شده و اساساً هدف اصلی آن حفظ صلح، ثبات و استقلال ملی و تلاش برای افزایش توان ملی برای تحمیل هزینه‌های پشیمان‌کننده به متجاوزین است.

الحاق سامانه‌های جدید آفندی و پدافندی در شرایط جنگی

وی گفت: امروز صنعت دفاعی در ایران با وجود مشکلات و تحریم‌ها توانسته است، دستان بلند نیروهای مسلح را قوی و با اقتدار کند و با وجود ادعای دشمن مبنی بر نابودی آن در خلال جنگ‌های اخیر، با تدبیر و دوراندیشی‌های لازم، خطوط تولید تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز نیروهای مسلح را فعال نگه داشته و فراتر از آن موفق شده است سامانه‌های جدید آفندی و پدافندی را در شرایط جنگی وارد میدان رزم کند و این روند همچنان با قدرت ادامه دارد.

سردار ابن‌الرضا اضافه کرد: در این راستا وظیفه خود می‌دانم که از همه متخصصان و کارکنان عرصه صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران تشکر و برای آن‌ها آرزوی موفقیت کنم؛ همچنین برای وزرای دفاع شهید و دانشمندان و کارکنان شهیدِ وزارت دفاع، علو درجات را از درگاه خداوند بزرگ خواستارم.

سرپرست وزارت دفاع سپس عنوان کرد: جهان امروز بیش از هر زمان دیگری با بی‌ثباتی، پیچیدگی، عدم قطعیت، تهدیدهای چندلایه، رقابت‌های ژئوپولیتیکی، تحولات فناورانه شتابان و چالش‌های نوظهور امنیتی مواجه شده است. در چنین جهانی، همکاری سازنده میان کشورها بیش از هر زمان دیگری ضروری است.

وی افزود: ایران همواره در طول تاریخ به دلیل جایگاه و اهمیت راهبردی و وزن ژئوپولیتیک خود در منطقه و نظام بین‌الملل، همواره مورد توجه و طمع‌ورزی قدرت‌های جهانی قرار داشته و دو جنگ اخیر نیز این موضوع به اثبات رسیده است. ایران یک کشور تمدن‌ساز با اصالت و با عمق تاریخی، فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌رود که مردم آن هیچ‌گاه در طول تاریخ کهن خود در برابر تجاوزات خارجی در دفاع از کیان، حیثیت و هویت خود کوتاه نیامده‌اند.

سردار ابن‌الرضا خطاب به وابستگان نظامی خارجی مقیم ایران گفت: به واسطه مسئولیت‌هایی که بر عهده دارید، قطعاً تحولات مربوط به تجاوزات و جنایات دشمن آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت ایران را از نزدیک رصد کرده‌اید. جمهوری اسلامی ایران در طول یک سال، طی دو نوبت و در میانه مذاکرات، مورد تهاجم و تجاوز نظامی غیرقانونی و نامشروع آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

سرپرست وزارت دفاع ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد که با ترور رهبری عالی سیاسی و نظامی و برخی فرماندهان و در نتیجه ایجاد ریزش فروپاشی، ساختار تصمیم‌گیری ایران را حداکثر ظرف دو هفته وادار به تسلیم کند؛ لیکن ملت ایران به پشتوانه ایمان، رهبری قاطع و هوشمند، انسجام و مقاومت ملی توانست با وجود نابرابری در تجهیزات، اعتبار و حیثیت دشمنان را به گونه‌ای غیرقابل جبران به چالش بکشاند.

وی یادآور شد: با آغاز جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، دشمن در کمال ناباوری و با مشاهده قدرت دفاعی عظیم نیروهای مسلح ایران، به تخلیه پایگاه‌های خود در منطقه اقدام کرد و ضمن ورود به فاز جدید و حمله به زیرساخت‌های اقتصادی، تلاش کرد تا جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکره و تسلیم در برابر خواسته‌های خود کند. با وجود بی‌اعتمادی مطلق به آمریکا، اما به سبب احترام به درخواست بسیاری از کشورها و اعتقاد به ضرورت حل و فصل مسائل از طریق گفت‌وگو، حاضر به امضای سند یادداشت تفاهم با دشمنی شدیم که معتقد به حمله پیشگیرانه و استفاده از زور و فشار در مسائل بین‌المللی است.

سردار ابن‌الرضا بیان کرد: از همان ابتدا دولت ایالات متحده آمریکا تلاش کرد که با نقض مکرر آتش‌بس، خواسته‌های خود را به جمهوری اسلامی ایران تحمیل کند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها برقراری محاصره دریایی و تلاش برای ایجاد ترتیبات جدید تردد در تنگه هرمز برخلاف بند پنجم تفاهم‌نامه بود. ایالات متحده آمریکا تصور می‌کند که با اعمال فشار به کشورها جهت تردد در مسیر مورد نظر خود و در واقع اختلال در مسیر تردد کشتیرانی و ادامه جنگ با روش‌های دیگر، می‌تواند اراده ملت ما را تضعیف کند.

ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد و نتیجه این مقاومت تاکنون منجر به شکست بن‌بست راهبردی و سردرگمی برای دولت ترامپ شده است، گفت: امروز برخی محافل فکری و اندیشکده‌های بین‌المللی به دنبال پاسخ به پرسش‌های زیادی در مورد این جنگ هستند. یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها، دلایل تاب‌آوری و مقاومت ملت و نیروهای مسلح ایران و نیز این سوال اساسی است که چرا سیاست‌ها و برنامه‌های نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی با وجود برخورداری از ماشین جنگی و حمایت‌های برخی متحدین منطقه‌ای و بین‌المللی، متحمل شکست راهبردی شده است؟

سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی شود

وی افزود: در پاسخ به این سوال، علاوه بر یادآوری محاسبه غلط دشمنان در خصوص تحولات داخلی قبل از جنگ و میزان تاب‌آوری اجتماعی سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، باید تأکید کنم که قدرت بازدارندگی و دفاعی ایران در این جنگ مبتنی بر مؤلفه‌های عملکردی بود که بسیاری از آن‌ها پیش از آن در محاسبات آمریکایی و صهیونیست‌ها، قرار نداشت. در واقع عملکرد نیروهای مسلح در این جنگ را باید نقطه عطفی در تاریخ جنگ‌های نوین قلمداد کرد.

سردار ابن‌الرضا تأکید کرد: اقدامات دفاعی ایران در این جنگ مبتنی بر به‌کارگیری الگوهای ترکیبی تهاجمی و استفاده از مدل‌های عملیاتی و تاکتیکی در سیستم فرماندهی در شرایط بحرانی و توزیع مسئولیت به واحدهای پایین‌تر در صورت قطع زنجیره فرماندهی، متکی بر توانمندی‌های تسلیحاتی بومی بود. در عین حال، تدابیر و هدایت هوشمندانه رهبری نظامی-سیاسی موجب شد که نیروهای مسلح ایران از مدت‌ها قبل برای این جنگ، سناریوها و طرح‌های آفندی و پدافندی قابل توجهی آماده کنند.

بازدارندگی واقعی در گرو بهره‌گیری از فناوری‌های داخلی است

سرپرست وزارت دفاع درباره رابطه صنایع دفاعی و دکترین نظامی ایران، گفت: در اصول دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران این اعتقاد راسخ وجود دارد که ارتقای قدرت بازدارندگی مبتنی بر تضمین دفاع مشروع و پرهیز از ورود به عرصه مسابقه تسلیحاتی برای نیروهای مسلح ایران دارای اولویت است و البته نکته حائز اهمیت اینکه بازدارندگی واقعی نه از طریق وابستگی به تأمین‌کنندگان خارجی، بلکه از طریق فناوری‌های داخلی و با ظرفیت صنعتی مقاوم و قابل انعطاف و همچنین اراده ملتی متعهد به دفاع از حاکمیت خود حاصل می‌شود.

وی اظهار داشت: ما بر این باوریم که بازدارندگی مؤثر نه از طریق تهاجم، بلکه از طریق ایجاد هزینه‌های غیرقابل تحمل برای متجاوز و تضمین پاسخ قاطع و عدم تکرار آن بنا شده است و ما این مفهوم را در این جنگ به کار گرفتیم.

سردار ابن‌الرضا در خصوص علل و عوامل شکل‌گیری بحران و جنگ در منطقه غرب آسیا، به ماهیت نژادپرستانه، تروریستی و خوی توسعه‌طلبی و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکا و غرب از این رژیم به‌عنوان بازیگر نیابتی اشاره کرد و افزود: این رژیم در طول حیات منحوس خود همواره منشأ خشونت، ترور و فتنه بوده و با اعتقاد راسخ معتقدیم تا زمان وجود این رژیم، منطقه هیچ‌گاه به آرامش نخواهد رسید.

ورود جهان به مسیر تصاعد بحران‌ها و تهدیدات

سرپرست وزارت دفاع در ادامه ضمن اشاره به برخی درس‌آموخته‌های جنگ‌های تحمیلی اخیر علیه ایران، به بیان مواردی در مورد ویژگی روند کنونی و آتی جنگ و تنش در منطقه غرب آسیا و دیگر مناطق جهان پرداخت و تصریح کرد: جامعه جهانی به دلیل بازگشت انگیزه‌های قدرت‌های استعماری گذشته به جنگ‌های ژئوپلیتیک‌محور در مرحله حساسی از حیات خود به سر می‌برد. قطعاً چنین روندی با توسعه مسابقه تسلیحاتی، دنیای امروز را به مسیر تصاعد بحران‌ها و تهدیدات می‌کشانَد.

وی ادامه داد: بدون تردید، حمله آمریکا به ایران یکی از آشکارترین نشانه‌ها در تمایل ایالات متحده به گسترش این ادراک امنیتی جدید است. بر همین اساس، قدرت‌های غربی و ناتو به سرعت در حال شکل‌دادن به آرایش‌های جدید نظامی در جهان هستند که نتیجه آن ایجاد و توسعه کانون‌های جدید بحران و پایدارسازی ناامنی و آشوب در محیط‌های ژئوپولیتیکی است.

سردار ابن‌الرضا با بیان اینکه تجاوزات اخیر نشان داد که متأسفانه منطق زور و قدرت، حتی وجه نامشروع آن، به عنصر کلیدی در روابط بین‌الملل تبدیل شده است، گفت: به‌طور قطع نظم و ثبات منطقه‌ای نمی‌تواند بر پایه استفاده یک‌جانبه از زور و فشار بنا شود. ثبات و امنیت بر اساس مفاهمه همگرایی و احترام به حقوق و حاکمیت ملت‌ها، عدم مداخله در امور داخلی و پای‌بندی به اصول بنیادی حقوق بین‌الملل ایجاد شده است.

سرپرست وزارت دفاع افزود: جنایات جنگی، نسل‌کشی، قتل عام بیش از ۷۰ هزار نفر در غزه، افتخار به ربایش رئیس‌جمهور قانونی یک کشور به بهانه خودساخته، نام‌گذاری مناطق جهان، تهدید به تصرف مناطق مختلفی در جهان از جمله گرینلند، کوبا، کانادا و همچنین سرقت منابع مادی کشورهای دیگر، به یک رویه خلاف عرف و حقوق بین‌المللی مبدل شده که تبعاتی نظیر مشروعیت‌بخشی به تجاوزات، بی‌ثباتی در اخلاق و نظم جهانی را به دنبال دارد.

وی یادآور شد: دو جنگ اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران و زیر پا گذاشتن تمامیت قواعد و اصول اخلاقی، انسانی و حقوق بشردوستانه، حکایت از فروپاشی و ناکارآمدی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی دارد. این اتفاقات به وضوح بی‌خاصیتی و ناکارآمدی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشر را برجسته کرد. بی‌تردید چنین وضعیتی زنگ خطر جدی برای جامعه جهانی به شمار می‌رود.

سردار ابن‌الرضا با تأکید بر اینکه تکیه به صنایع دفاعی بومی یکی دیگر از بزرگ‌ترین درس‌آموخته‌های جنگ اخیر است، اظهار داشت: امروز بدون اتکا به صنعت دفاعی ملی نمی‌توان در مقابل تهدیدات ایستادگی کرد.

سرپرست وزارت دفاع تأکید کرد: دولت‌ها و ملت‌ها بایستی روند تشریک مساعی، همکاری سازنده منطقه‌ای و شکل‌دادن به روندهای امنیتی جمعی سازنده را با قدرت بیشتری در دستور کار خود قرار دهند. در این راستا، جمهوری اسلامی ایران در شرایطی که تحت شدیدترین رژیم تحریم‌ها و تهدیدات اعم از سخت، نیمه‌سخت و نرم، از دو جنگ اخیر سربلند و پیروزمندانه خارج شد، بر اصول و رویکردهای خود تأکید می‌کند.

لزوم تحقق منافع ملت ایران و رفع کامل تهدیدات

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متکی بر ایمان به خدا و در سایه رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و با بهره‌گیری از انسجام ملی، هویت تاریخی و اقتدار نیروهای مسلح، در روند مقابله با هرگونه تهدید با قاطعیت تمام از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی خود دفاع می‌کند و این مسیر پرافتخار و تاریخ‌ساز را تا زمان رفع کامل تهدیدات و تحقق منافع و حقوق ملت با قدرت ادامه خواهد داد.

سردار ابن‌الرضا یادآور شد: ملت ایران در طول تاریخ نشان داده است که در برابر تهدیدات متجاوزان به سرعت منسجم می‌شود و فارغ از هرگونه اختلاف دیدگاه، از هویت، تاریخ، تمدن، فرهنگ و ایدئولوژی و سرزمین خود دفاع خواهد کرد.

سرپرست وزارت دفاع بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران تشریک مساعی و همکاری سازنده برخی کشورهای همسایه و شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی خود را قدر شناخته و آن‌ها را فراموش نخواهد کرد و به‌منظور نشان‌دادن حسن نیت خود، از هرگونه هماهنگی و تعامل مثبت برای پایان‌دادن به جنگ و ایجاد صلح و ثبات در منطقه دریغ نخواهد ورزید.

وی گفت: اکنون وقت آن رسیده که ترتیبات جدید در منطقه خلیج فارس توسط کشورهای منطقه شکل بگیرد. جمهوری اسلامی ایران ضمن آمادگی برای همکاری نزدیک با کشورهای منطقه، تمایل خود را برای به اشتراک‌گذاشتن ایده‌ها و طرح‌های سازنده برای دستیابی به چارچوب مطمئن امنیت جمعی اعلام می‌دارد.

سردار ابن‌الرضا خاطرنشان کرد: امیدوارم در روند همکاری‌های آتی فی‌مابین، شاهد نیل به اهداف و منافع مشترکمان باشیم. به امید آرزوی صلح، رفاه، پیشرفت و توسعه برای همه کشورهای جهان.

جمعی از وابستگان نظامی کشورهای خارجی مقیم تهران به مناسبت روز صنعت دفاعی صبح امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ با سردار «سیدمجید ابن‌الرضا» سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دیدار کردند. این نشست در راستای تعاملات مستمر وزارت دفاع با وابستگان نظامی کشورهای خارجی و با هدف تبیین رویکردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اولین تصویر از متهمان کودک‌ربایی در تهران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مجری صداوسیما کمبود دارو را گردن مردم انداخت

سایت عصرایران

جریان نوزاد ربوده‌شده تهرانی

در ضرورت  امر رفاه
سایت عصرایران

در ضرورت امر رفاه

وقتی رفاه عمومی برقرار است، استرس و اضطرابهای ناشی از نگرانی برای حال و آینده کاهش می‌یابد و این وضعیت متعادل و پایدار، سلامت روان خانواده را به دنبال دارد.
سایت رکنا

کشف جسد سوخته مرد جوان در حوالی اتوبان امام علی

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد
سایت فرارو

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد

آسفالت بستر رودخانه الیگودرز با این استدلال انجام شده که رودخانه جریان دائمی ندارد و بستر آن مشکلاتی برای شهر ایجاد می‌کرده اما آیا تنها راه ساماندهی همین بوده است؟ اگر باران شدید و سیلاب بیاید تکلیف مردم چیست؟
سایت فرارو

زنان موتور سوار در تصادفات حمایت بیمه‌ای ندارند/ دختران ۱۶ ساله موتور سواری می کنند

سایت فرارو

تصاویر؛ آموزش تیراندازی به دختران جوان در تهران

سایت فرارو

اظهارات عجیب متهم دزدی نوزاد دو ماهه/ علت کودک ربایی اختلاف پدر و مادرش بود

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ حمله با تبر و قمه به سالن ورزشی در نسیم‌شهر!

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!
خبرگزاری ایلنا

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!

در شرایط انقباض شدید سفرۀ کارگران و بازنشستگان، طرح «فروش سانتی‌متری مسکن» به‌جای اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی، پس‌اندازهای خرد فرودستان را به عنوان سوخت تازه، به کورۀ بورس‌بازی مستغلات تزریق می‌کند و احتمالاً به بازار بی‌رونق بسازو بفروش‌ها رونق می‌بخشد.
سایت عصرایران

فیلم پربازدید از پرتاب شد موتور خودروی پژو پارس در تصادف!

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بنویسید نون ببر کباب بیار، بخوانید زنگ هشدار برای ساترا

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید
سایت تابناک

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید

کنکور سراسری ۱۴۰۵ در حالی روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد که کشور هنوز تحت تأثیر شرایط امنیتی و فضای ناشی از جنگ قرار داشت؛ با این حال، آزمون در فضایی آرام و...
دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟

جدال تازه رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر «سیسمونی‌گیت» از یک کنایه در فضای مجازی فراتر رفته و به تقابل دو روایت درباره سبک زندگی مسئولان، ساده‌زیستی و ریاکاری سیاسی تبدیل شده است؛ تقابلی که در آن، پرونده‌های قدیمی و اختلافات جناحی بار دیگر به سطح آمده‌اند.
مسیر دولت جامعه‌سالار
سایت ایران آنلاین

مسیر دولت جامعه‌سالار

مطالعه نسبتاً جامع پیرامون عوامل ناکامی دولت‌های مختلف در همراه‌سازی مردم با پروژه‌ها و برنامه‌ها، نشان می‌دهد به میزان توجه به وجوه اجتماعی برنامه‌ها و به میزان احساس اعتماد و دیده‌شدن طرح‌ها از سوی جامعه، خوانش از دولت‌ها در افکار عمومی هم شکل گرفته است.
حساس‌تر از دوران اشغال
سایت روزنامه سازندگی

حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است
تقابل روایت‌ها
سایت روزنامه سازندگی

تقابل روایت‌ها

انتشار میزگرد جنجالی؛ چرا پرونده پژمان جمشیدی دوباره به افکار عمومی بازگشت؟
سایت هم میهن

مگر کسی گفته بود....؟

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم
سایت سلامت نیوز

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم

رئیس بخش تحقیقات آبخیزداری و بهره‌وری منابع آب و خاک مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش راهبردی تالاب‌ها در کنترل سیلاب، حفظ تنوع زیستی و تعدیل اقلیم، هشدار داد که تداوم خشک شدن تالاب‌ها، به‌ویژه تالاب بندعلیخان، می‌تواند به شکل‌گیری کانون‌های جدید گرد و غبار در استان …
    
سایت رکنا

فیلم لحظه آتش زدن عمدی یک خانه در ورامین توسط 2 مرد / آتش افروزها دستگیر شدند

سایت تابناک

خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟
سایت آفتاب نیوز

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟

یک استاد دانشگاه با اشاره به تجربه کشور‌های دیگر در مدیریت مسائل خانوادگی، گفت: مهریه‌های سنگین و تمرکز مطلق بر حق طلاق در ایران، به جای ایجاد تعادل و امنیت...
چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟
خبرگزاری ایسنا

چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟

دکتر خسرو کنعانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در یادداشتی که در اختیار ایسنا گذاشت، به طرح این پرسش پرداخت که «چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟»
خبرگزاری ایرنا

چهره به چهره با چالش معیشت

خبرگزاری ایرنا

اسطوره استوار استان‌های ایران

سایت رویداد‌ ۲۴

پاسخ المیرا شریفی مقدم به پزشکیان درباره قیمت بنزین

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات
روزنامه هفت صبح

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات

‌مهم‌ترین رسالت صداوسیما تقویت منافع و امنیت ملی و وحدت است
سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز | گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

سایت رکنا

کشف جسد زن 40 ساله در سقز/ پلیس در حال بررسی ابعاد مرگ مشکوک این جنایت است

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان
سایت هم میهن

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان

از منظر جامعه‌شناختی، پویایی جامعه و شکل‌گیری مشارکت موثر، بیش از هر چیز از مسیر نهادسازی می‌گذرد.
شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر
روزنامه تعادل

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر

با وجود تأکیدات مسوولان وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ممنوعیت دریافت شهریه در مدارس هیات امنایی، همزمان با آغاز فرآیند ثبت‌نام سال تحصیلی جدید، برخی خانواده‌ها...
         
اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود
روزنامه عصر اقتصاد

اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود

مهدی باقری، کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی در هر اقتصادی، سرمایه فقط پول، کارخانه و تجهیزات نیست. یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر جامعه، اعتماد عمومی است؛ اعتمادی که به‌سادگی به دست نمی‌آید و با تصمیم‌های متناقض، وعده‌های بی‌پشتوانه و بی‌توجهی به مطالبات مردم می‌تواند به‌تدریج کاهش پیدا کند. اقتصاد …
سایت عصرایران

بفرمایید جنوب ؛ پیاده‌روی در حمام داغ و تخم‌مرغ با طعم آسفالت

سایت عصرایران

فرونشست متروی پرند بازهم به مرحلۀ هشدار رسید

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها
روزنامه عصر اقتصاد

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها

راضیه حسینی بالاخره کنکور امسال هم برگزار شد. کنکوری که شاید بتواند لقب عجیب‌ترین دوره را از آن خود کند. به نظرمان داوطلبان امسال همگی به‌نوعی آسیب‌دیده هستند. اصلاً همین که توانستند در شرایط جنگی، آتش‌بسی که بود ولی نبود و پساجنگ خود را به آزمون برسانند نشان می‌دهد یک خاورمیانه‌ای تمام‌عیار هستند. یک …
         
دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین

دادرسی عادلانه، صرفا مجموعه ای از تشریفات اداری برای رسیدگی به اختلاف ها و جرایم نیست؛ بلکه ...
سایت تابناک

لحظه تصادف وحشتناک موتورسوار زن

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد
سایت آوش

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد

تعویق 50‌روزه برگزاری کنکور و امتحانات نهایی، پس از چند ماه‌ ابهام درباره زمان دقیق برگزاری آن، برنامه و ریتم زندگی بسیاری از داوطلبان و خانواده‌ها را برای مدتی طولانی تحت‌ تأثیر قرار داد.
سال سخت کنکوری‌ها
روزنامه شرق

سال سخت کنکوری‌ها

دانش‌آموزان کنکوری سرانجام 29 و 30 مردادماه پس از ماه‌ها درگیری با فشارهای جنگ، اعتراضات، فشارهای اقتصادی، خبرهای ناامیدکننده و خانواده‌های دل‌نگران توانستند در جلسه آزمون شرکت کنند و کنکور دهند. کنکور امتحانی پرحاشیه است؛
روایتی از چهار کودکی که به خانه برنگشتند
سایت تابناک

روایتی از چهار کودکی که به خانه برنگشتند

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آن‌ها معنای همیشگی خود را از د...
         
شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است
جهل و حماقت چگونه بر ستم دیدگان حاکم می شود؟/ ارزش‌گذاری بر آسیب‌های جنگ، مخالفان سوریه را دچار انشقاق کرد
سایت خبرآنلاین

جهل و حماقت چگونه بر ستم دیدگان حاکم می شود؟/ ارزش‌گذاری بر آسیب‌های جنگ، مخالفان سوریه را دچار انشقاق کرد

العظمه تأکید می‌کند اعتبارِ سرمایه‌ی ناشی از ستم‌دیدگی از تصدیق جمعی سرچشمه می‌گیرد؛ و گاه فراتر از دیگر ملاک‌هایی اعتباربخشی قرار می‌گیرد. چنان‌که حتی دانشگاهیان سوریِ تبعیدی نیز، اگر سابقه‌ای از ستم‌دیدگی داشته باشند، آن را در کنار موقعیت دانشگاهی خود ذکر می‌کنند و می‌نویسند «استاد دانشگاه و زندانی …
ایران چگونه ایران ماند؟ / گسست از گذشته باستانی یا پیوستگی تاریخی / اندیشه ایرانشهری بدون عنصر اسلامی قابل فهم است؟
سایت خبرآنلاین

ایران چگونه ایران ماند؟ / گسست از گذشته باستانی یا پیوستگی تاریخی / اندیشه ایرانشهری بدون عنصر اسلامی قابل فهم است؟

اینکه چگونه این اندیشه تداوم پیدا کرده، بدون فهم نحوه امتزاج اندیشه ایرانشهری با اندیشه اسلامی، ممکن نیست، و تنها با اتکا بر مواردی چون توأمان بودن دین و ملک قابل‌توضیح نیست. آن دسته از اندیشمندان ایرانشهری که هم عمیقاً مسلمان بودند و هم درک درستی از اسلام و مبانی کلامی و فقهی آن داشتند و هم دل در گرو …
سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

چرا گرمای امسال نمی‌خواهد تمام شود؛ ما خودمان عامل تداوم تابستان هستیم؟
سایت دیدبان ایران

چرا گرمای امسال نمی‌خواهد تمام شود؛ ما خودمان عامل تداوم تابستان هستیم؟

معمولاً حتی در گرم‌ترین روزهای سال، به هنگام شب در روستاها یا مناطق ییلاقی، شاهد کاهش محسوس دما هستیم و هوا به‌مراتب مطبوع‌تر و دل‌نشین‌تر می‌شود ولی در کلان‌شهرها این اتفاق نمی‌افتد.
افکار عمومی چگونه ماجرای قتل مداح تهرانی را روایت کرد؟
روزنامه توسعه ایرانی

افکار عمومی چگونه ماجرای قتل مداح تهرانی را روایت کرد؟

محمد تقی زاده فضای شبکه های اجتماعی، به ویژه توییتر فارسی، در سال های اخیر به یکی از دقیق ترین آینه های سنجش افکار عمومی
رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری
سایت جوان آنلاین

رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با تمام حاشیه‌هایش به دلیل شرایط جنگی، سرانجام در ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه با شرکت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاض...
         
روزنامه شرق

حال و هوای کنکوری ها پس از یک ماراتن نفسگیر+ ویدئو

دانش آموزان موسیان دسته جمعی ترک تحصیل کردند؟
روزنامه شرق

دانش آموزان موسیان دسته جمعی ترک تحصیل کردند؟

در استان مرزی ایلام که برخی مناطق با محرومیت‌های تاریخی روبه‌رو هستند، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ساخت مدارس مجهز، ضرورت انکارناپذیر است تا استعدادهای نهفته در روستاها و بخش‌های دورافتاده شکوفا شود.
بازگشت به مدرسه یا ماندن پشت صفحه موبایل؟
سایت جوان آنلاین

بازگشت به مدرسه یا ماندن پشت صفحه موبایل؟

برای خانواده‌ای که این روزها، کم‌کم خودش را برای بازگشایی مدارس مهیا می‌کند، هیچ خبری به اندازه نحوه برگزاری کلاس‌ها اهمیت ندارد