پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

دکترم می گوید یک ماه بعد سقط باردار شوم!


سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دو هفته پیش سقط  داشتم (بارداری اول) در هفته هفتم بارداری.هشت روز خونریزی داشتم ولی زیاد نبود. چیزی که نشانه سقط باشه ندیدند. اما دکتر گفت سقط شده. سه تا سرم با یک آمپول زد اما اسماش رو نفهمیدم و گفت بعد از یک پریود می تونی باردار بشی مجددا. یعنی لازم نیست 6 ماه بگذره؟


دکترم می گوید یک ماه بعد سقط باردار شوم!


پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:

دوست عزیز شما باید برای بارداری مجددا بعد از سقط صبر کنید اما اساسا بارداری فعلی شما زیر سوال است. در پرسش تان اصلا نگفته اید که تست تبا دادید یا نه؟ تیتر بتای شما چند بوده است و بتا پایین آمده است یا نه. دفع جنین داشته اید یا خیر و... . اول باید تکلیف این بارداری مشخص شود و سپس بعد سه ماه اقدام به بارداری مجدد کنید. 

نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.