یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا
رژیم غذایی بعد از سقط جنین (8)
نی نی بان، مستانه تابش: هشتمین مطلب از بسته سقط جنین به شما می گوید بعد از سقط چه غذاهایی نخورید تا سریع تر به شرایط باروری برگردید.

سقط جنین حدود 15 درصد از حاملگی را در سه ماهه اول تحت تاثیر قرار می دهد و معمولا به دلیل اختلالات ژنتیکی در جنین ایجاد می شود. پایان ناگهانی حاملگی اغلب باعث تغییرات عاطفی و جسمی در زنان شده و با درد، خونریزی و سرگیجه همراه است. علاوه بر استراحت کافی، باید نکاتی را در برنامه غذایی روزانه خود لحاظ کنید تا زودتر بتوانید بهبود پیدا کرده و به شرایط باروری برگردید.
محدود کردن کربوهیدرات های کم فیبر
کربوهیدرات ها سوخت اصلی بدن محسوب می شوند. منابع کربوهیدراتی یا نشاسته ای غنی از فیبر به کنترل قند خون کمک کرده و برای حفظ سطح انرژی و جلوگیری از سردرد، اضطراب و سرگیجه لازم است. در حالیکه غلات تصفیه شده، مانند آرد سفید، قند خون را بالا می برد که در نتیجه مصرف این قبیل مواد غذایی انسولین زیادی در بدن ترشح شده و قند به سرعت افت می کند. بنابراین توصیه می شود که کربوهیدرات های پیچیده، مانند بلغور و جو دوسر، برنج قهوه ای و سیب زمینی شیرین را در برنامه غذایی روزانه افزایش داده و در مقابل مصرف نان و برنج سفید، رشته فرنگی، بیسکوئیت، چوب شور و... را به حداقل برسانید.
محدود کردن قند و شکر
همچون غلات تصفیه شده، قند و شکر سفید و محصولاتی که با استفاده از قند سفید تهیه می شود، از جمله انواع و اقسام شیرینی ها، آبنبات ها و...، تاثیر چشمگیری روی افزایش قند خون دارند. علاوه بر این خوردن این مواد غذایی باعث می شود که جای کمتری برای خوردن میوه و سبزیجات و سایر مواد غذایی مغذی در معده تان باقی بماند. در حالیکه میوه ها و سبزی ها به عنوان نخستین منابع آنتی اکسیدانی، به کاهش التهاب و تقویت توانایی بدن شما برای مقاومت در برابر عفونت که ممکن است بعد از سقط جنین رخ دهد کمک می کند. به جای آبنبات یا شیرینی، بهتر است از انواع میوه تازه، خشک شده و یا پخته شده استفاده کنید.
شیر و گوشت پرچرب
بخش عمده ای از چربی گوشت و فراورده های لبنی پرچرب از نوع اشباع است که التهاب را افزایش می دهد. پس برای سالم ماندن و در صورت تمایل برای آماده کردن بدن خود جهت بارداری بعدی، توصیه می شود که از گوشت های کم چرب گوشت بدون چربی، ماهی آب های سرد و حبوبات به عنوان منبع پروتئین استفاده کنید. اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی های روغنی مانند ماهی آزاد، می تواند خطر ابتلا به زایمان زودرس در آینده کاهش دهد. در ضمن برای آماده کردن یک منبع پروتئین بدون چربی، مانند ماهی، از تکنیک های پخت کم چرب مانند گریل یا بخار پز استفاده کنید.
اسید چرب ترانس
چربی های ترانس از طریق یک فرایند شیمیایی با اضافه کردن هیدروژن به روغن نباتی افزوده می شوند تا ماندگاری روغن بیشتر شود، اما در عوض این نوع روغن التهاب را در بدن شما بیشتر می کند. انواع شیرینی ها، بیسکوئیت ها، غذاهای سرخ شده و آماده حاوی این نوع روغن هستند که برای رفع التهاب و بهبودی سریعتر بعد از سقط باید مصرف آنها را کاهش دهید.
اگر می خواهید درباره سقط جنین بیشتر بدانید ادامه مطالب این بسته را در این صفحه ببینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست