شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

این تارت توت فرنگی را از دست ندهید


نی نی بان:  هیچ مهمانی چای بعدازظهری بدون تارت کامل نخواهد شد. برای تهیه آن به روش زیر عمل کنید.

 


این تارت توت فرنگی را از دست ندهید

 

مواد لازم برای خمیر: 

 

·        175 گرم آرد ساده به علاوه کمی برای پاشیدن زیر خمیر

·        125 گرم کره بدون نمک

·        40 گرم شکر کاستور

·        1 عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر:

 

·        60 گرم شکر کاستور

·        2 عدد زرده تخم مرغ

·        25 گرم آرد ذرت

·        250 میلی گرم شیر نیمه چرب

·        1 عدد پوست وانیل، از طول نصف شده

·        150 میلی لیتر خامه

 

مواد لازم برای روی کرم:

 

·        حدود 400 گرم توت فرنگی (ترجیحا به یک اندازه)

·        75 گرم مربای توت فرنگی

 

طرز تهیه:

 

1.      آرد و کره را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید یا حتی می‌توانید با دست کره را به آن بمالید و ورز دهید تا جذب شود. ابتدا شکر، سپس زرده تخم مرغ و 3 قاشق چای خوری آب سرد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری یک دست به دست آید طوری که اگر چاقویی را در آن فرو برید، خمیر دوباره جمع و به حالت اول خود باز می‌گردد. آن را در نایلونی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

2.      شکر، زرده تخم مرغ و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. شیر را گرم کنید و وانیل را به آن اضافه کنید تا جوش بیاید. به تدریج شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک دست شود. پوست‌های وانیل را از آن خارج کرده و بگذارید سرد شود.

 

3.      روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. با خمیر دایره‌ای درست کنید. دقت کنیدکه اندازه دایره از ظرف شما بزرگتر باشد تا هنگامی که آن را در ظرف می‌گذارید، دیواره‌های داخلی آن را نیز بپوشاند. خمیر را در ظرف گردی که روغن زده‌اید به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از آن ته ظرف را با چنگال سوراخ کنید.

 

4.      کرم پاتیسیر را با هم زن بزنید تا زمانی که نرم شود. خامه را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا پف کند، سپس آن را به کرم اضافه کنید. مخلوط را روی خمیر بریزید و حدود 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا سفت شود.

 

5.      برای سرو کردن، توت فرنگی‌ها و مربا را روی کرم بریزید.