یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ ترخینه


همشهری آنلاین:ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

 


طرز تهیه سوپ ترخینه

 

مواد لازم:

 

ترخینه : 2 گلوله

آب مرغ:  3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس: نیم پیمانه

اسفناج خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

پیاز درشت: یک عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.

لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.

سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

 

 

نکته:

 اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.