دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا
کیک برای کودک، شکلات با سس کارامل
کیک شکلاتی با سس کارامل، مناسب جشن و مهمانی های کودکانه
شما می توانید در صورت نیاز مقدار مواد لازم جهت تهیه کیک را دو یا سه برابر کنید. تا کیک بزرگتری داشته باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی با سس کارامل:
آرد 225 گرم
شکر دانه ریز 450
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ سودا یک و یک دوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو 90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یک دوم پیمانه
خامه صبحانه 225 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
قهوه فوری حل کرده در آب 250 میلی لیتر
شما می توانید در صورت نیاز مقدار مواد لازم جهت تهیه کیک را دو یا سه برابر کنید. تا کیک بزرگتری داشته باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی با سس کارامل:
آرد 225 گرم
شکر دانه ریز 450
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ سودا یک و یک دوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو 90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یک دوم پیمانه
خامه صبحانه 225 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
قهوه فوری حل کرده در آب 250 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه سس کارامل:
شکر دانه ریز 225 گرم
آب یک چهارم پیمانه
خامه صبحانه یک سوم پیمانه
کره 70 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب یک چهارم پیمانه
خامه صبحانه یک سوم پیمانه
کره 70 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه کیک شکلاتی با سس کارامل:
آرد، شکر، بیکینگپودر، بیکینگسودا و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه تخممرغها، روغن، خامه، وانیل و قهوه را بیفزائید و دو دقیقه با همزن برقی بزنید. حالا مایه کیک را در دو قالب به قطر 20 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید.
کیکها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت 30-35 دقیقه بپزید.
صبر کنید تا کیکها کاملا خنک شوند. سپس نیمی از سس کارامل را روی یکی از کیکها بریزید و کیک دوم را رویش قرار دهید.
اکنون رو و اطراف کیک را با خامه شکلاتی بپوشانید. کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبائی بگذارید و با ترافل و شکلات رنگی بیارائید.
روش تهیه سس کارامل:
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه حرارت را کمی زیاد کنید تا شربت بجوشد و به رنگ طلائی درآید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و خامه را بیفزائید و سریع هم بزنید.
اکنون کره و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کره آب شود. سس را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
آنگاه تخممرغها، روغن، خامه، وانیل و قهوه را بیفزائید و دو دقیقه با همزن برقی بزنید. حالا مایه کیک را در دو قالب به قطر 20 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید.
کیکها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت 30-35 دقیقه بپزید.
صبر کنید تا کیکها کاملا خنک شوند. سپس نیمی از سس کارامل را روی یکی از کیکها بریزید و کیک دوم را رویش قرار دهید.
اکنون رو و اطراف کیک را با خامه شکلاتی بپوشانید. کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبائی بگذارید و با ترافل و شکلات رنگی بیارائید.
روش تهیه سس کارامل:
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه حرارت را کمی زیاد کنید تا شربت بجوشد و به رنگ طلائی درآید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و خامه را بیفزائید و سریع هم بزنید.
اکنون کره و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کره آب شود. سس را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست