جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

آموزش کیک تولد، دورنگ


مواد لازم كيك دو رنگ
  • كره نرم                         125 گرم
  • وانیل                            یك دوم قاشق چایخوری
  • شكر ریز                        130 گرم
  • تخم مرغ                        2 عدد
  • آرد                                225 گرم
  • بیكینگ پودر                   یك و یك دوم قاشق چایخوری
  • شیر                             125 میلی لیتر
 
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
  • كره نرم                          125 گرم
  • پودر شكر نرم و الك كرده   240 گرم
  • شیر                              1 قاشق سوپخوری
  • رنگ آبی خوراكی             چند قطره
  • پودر كاكائو                      2 قاشق سوپخوری
 

آموزش کیک تولد، دورنگ
 

روش تهیه كيك دو رنگ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب كمربندی به قطر 20 سانتیمتر و عمق 9 سانتیمتر را  چرب كنید. كف ودیواره‌‌اش را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدست شود.  حالا مخلوط آرد و بیكینگ پودر و شیر را یك در میان به مایه قبل بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مایه كیك را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی یك ساعت و ربع در فر بپزید. پس از 5 دقیقه كیك را از قالب در‌آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. كیك را به تكه‌های مثلثی بزرگ ببرید، روی هم بگذارید و مانند عكس، لایه به لایه با آیسینگ آبی و شكلاتی بیارائید.
یادآوری:
برای تهیه آیسینگ؛ كره را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. آن‌گاه پودر شكر را كم كم به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون شیر را اضافه نمائید و مخلوط كنید. حالا آیسینگ را دو قسمت كنید. یكی را به رنگ آبی و دیگری را به رنگ شكلاتی درآورید.