سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه دوم
نی نی: این سوپ منبعی خوب از ویتامین C ، A ، فیبر، اسید فولیک و پتاسیم است.
سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم
پیاز متوسط: یک عدد خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد، خرد شده
سیر: 2 حبه، خرد شده
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
برنج: 1/4 پیمانه
سرکه: 1/2 تا 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
شکر (اختیاری)
نان تست با پنیر تست شده برای سرو
روش تهیه
کره و روغن زیتون را در قابلمه ای مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا کره ذوب شود. سپس پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، سیر و نمک را اضافه کرده و تفت دهید، مخلوط را هم بزنید، درب ظرف را گذاشته و پخت را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید یا تا زمانی که سبزیجات کاملاً نرم شوند.
گوجه فرنگی ها را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده و داخل مخلوط کن قرار داده و به خوبی مخلوط کنید. رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه حرارت دهید سپس گوجه فرنگی پوره شده و 1/4 پیمانه آب را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید تا سوپ به جوش آید و گهگاهی مخلوط را هم بزنید و به مدت 10 دقیقه پخت را ادامه دهید.
برنج را اضافه کرده و پخت را به مدت 25 دقیقه ادامه داده تا برنج کاملاً پخته شود. سپس سوپ را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا ترکیبی به شکل پوره، نرم و یکنواخت به دست آید. سوپ را با سرکه، فلفل و نمک و در صورت تمایل شکر را اضافه کرده و سرو کنید. این سوپ با نان تست و پنیر (تست شده) بسیار خوشمزه می شود.
سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم
پیاز متوسط: یک عدد خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد، خرد شده
سیر: 2 حبه، خرد شده
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
برنج: 1/4 پیمانه
سرکه: 1/2 تا 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
شکر (اختیاری)
نان تست با پنیر تست شده برای سرو
روش تهیه
کره و روغن زیتون را در قابلمه ای مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا کره ذوب شود. سپس پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، سیر و نمک را اضافه کرده و تفت دهید، مخلوط را هم بزنید، درب ظرف را گذاشته و پخت را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید یا تا زمانی که سبزیجات کاملاً نرم شوند.
گوجه فرنگی ها را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده و داخل مخلوط کن قرار داده و به خوبی مخلوط کنید. رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه حرارت دهید سپس گوجه فرنگی پوره شده و 1/4 پیمانه آب را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید تا سوپ به جوش آید و گهگاهی مخلوط را هم بزنید و به مدت 10 دقیقه پخت را ادامه دهید.
برنج را اضافه کرده و پخت را به مدت 25 دقیقه ادامه داده تا برنج کاملاً پخته شود. سپس سوپ را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا ترکیبی به شکل پوره، نرم و یکنواخت به دست آید. سوپ را با سرکه، فلفل و نمک و در صورت تمایل شکر را اضافه کرده و سرو کنید. این سوپ با نان تست و پنیر (تست شده) بسیار خوشمزه می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست