پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کیک موز برگردان


جام‌جم آنلاین: کیک‌ها معمولا یک لایه موز را دارند، اما اگر شما عاشق طعم موز هستید. این کیک را امتحان کنید. 

 


کیک موز برگردان

 

مواد لازم:

 

شکر:۲۲۰ گرم

آب: یک پیمانه

موز متوسط :۲ عدد

تخم مرغ زده شده: ۲ عدد

روغن مایع: ۱۶۰ میلی لیتر

شکر قهوه‌ای: ۱۶۵ گرم

وانیل: کمی

آرد: ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین: یک قاشق چایخوری

موز له شده: یک پیمانه.

 

 

طرز پخت:

 

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ۲۲ سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید. شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد. مواد کاراملی را کف قالب ریخته موز‌های اسلایس شده را روی آن بچینید.

 

تخم مرغ، روغن، شکر قهوه‌ای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. در ‌‌نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده بعد از ۵ دقیقه کیک را برگردانید.

 

 

نکته:

 

این کیک را تا ۲ روز می‌توانید نگه دارید.