جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
آشپزی برای نوپا، نان خوشمزه و مقوی
نان ذرت، مناسب 2 تا 3 سال
آرد گندم، اسفناج و فلفل سبز را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید. در صورت نیاز كمی آب به آن بیفزائید آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.
مواد لازم نان ذرت:
آرد گندم كامل یكدوم پیمانه
ذرت شیرین یكچهارم پیمانه
اسفناج خرد كرده یكچهارم پیمانه
فلفل سبز خرد كرده یكچهارم قاشق چایخوری
روغن برای خمیر یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 5 قاشق چایخوری
روغن برای پخت 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان ذرت:
آرد گندم، اسفناج و فلفل سبز را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید. در صورت نیاز كمی آب به آن بیفزائید آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.
با استفاده از روغن، دوباره خمیر را مالش دهید آنگاه خمیر را زیر یك پارچه مرطوب گذاشته و آن را كنار بگذارید.
حالا خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به كمك كمی آرد با وردنه صاف نمایید.
اكنون آنها را روی سطح صافی قرار دهید 1 قاشق چایخوری پنیر بپاشید و روی هر كدام یك نان دیگر قرار داده و كمی فشار دهید.
تابهای را گرم كنید و هر نان را با كمی روغن بپزید تا لكههای قهوه بر روی هر دو طرف ظاهر شود.
این كار را با بقیه مواد لازم انجام دهید تا 4 نان به دست آید.
آرد گندم، اسفناج و فلفل سبز را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید. در صورت نیاز كمی آب به آن بیفزائید آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.
مواد لازم نان ذرت:
آرد گندم كامل یكدوم پیمانه
ذرت شیرین یكچهارم پیمانه
اسفناج خرد كرده یكچهارم پیمانه
فلفل سبز خرد كرده یكچهارم قاشق چایخوری
روغن برای خمیر یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 5 قاشق چایخوری
روغن برای پخت 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان ذرت:
آرد گندم، اسفناج و فلفل سبز را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید. در صورت نیاز كمی آب به آن بیفزائید آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.
با استفاده از روغن، دوباره خمیر را مالش دهید آنگاه خمیر را زیر یك پارچه مرطوب گذاشته و آن را كنار بگذارید.
حالا خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به كمك كمی آرد با وردنه صاف نمایید.
اكنون آنها را روی سطح صافی قرار دهید 1 قاشق چایخوری پنیر بپاشید و روی هر كدام یك نان دیگر قرار داده و كمی فشار دهید.
تابهای را گرم كنید و هر نان را با كمی روغن بپزید تا لكههای قهوه بر روی هر دو طرف ظاهر شود.
این كار را با بقیه مواد لازم انجام دهید تا 4 نان به دست آید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه قتل
خودرو چین قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو بانک مرکزی دلار تعطیلی شنبه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل اینترنت سونی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن چای دیابت پوکی استخوان سرماخوردگی