سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

بز قرمه


●مواد لازم :
▪گوشت بدون استخوان (راسته) :: ۱ کیلو
▪کشک :: نیم کیلو
▪پیاز :: ۲ عدد
▪سیر :: ۵ الی۶ حبه له شده
▪زعفران آب کرده :: ۱ قاشق سوپخوری
▪ادویه، نمک و فلفل :: به مقدار لازم
●طرز تهیه :
ابتدا …

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان (راسته) :

: ۱ کیلو

کشک :

: نیم کیلو

پیاز :

: ۲ عدد

سیر :

: ۵ الی۶ حبه له شده

زعفران آب کرده :

: ۱ قاشق سوپخوری

ادویه، نمک و فلفل :

: به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را قطعه های بزرگ ریز کرده و در قابلمه که کمی روغن ریخته ایم می ریزیم . این غذا چون فقط از گوشت و کشک درست می شود باید گوشت فراوان داشته باشد. وقتی مقداری رنگ گوشت عوض شد ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پیاز می ریزیم و در آخر سیرهای کوبیده شده را می ریزیم هر چه مقدار سیر بیشتر باشد خوشمزه تر می شود سپس آب در آن ریخته و می گذاریم تا یک ساعتی گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه می کنیم. بعد که گوشت پخت آنرا از روی شعله برداشته و با گوشت کوب می کوبیم و دوباره روی شعله گذاشته و کشک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب جا بیفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده و روغن بیاندازد. این غذا را می توان با پلو یا با نون سرو کرد.