شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
سوپ قارچ، اسفناج و برنج
مواد لازم:
قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده: نصف پیمانه
سیر رنده شده: ۲قاشق مرباخوری
سس سویا: ۲قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق مرباخوری
آب مرغ: ۲ پیمانه
اسفناج: نیم کیلوگرم
برنج: نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید. قارچ خرد شده و پیاز را به مدت ۵دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آب مرغ و برنج را اضافه کنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا برنج نرم شود.
اسفناج خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید سوپ ۲تا۳ دقیقه بیشتر بپزد.
اسفناج، سس سویا، فلفل و در صورت نیاز نمک نیز اضافه کنید.
قبل از سرو کردن، جعفری را به سوپ اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست