شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مرغ ترش و شیرین


مرغ ترش و شیرین

● مواد لازم :
▪ یک عدد مرغ خرد شده با پوست
▪ ۲ قاشق غذاخوری سر پُر عسل
▪ یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل
▪ نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
▪ ۳ قاشق غذاخوری سرکه
▪ ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ …

مواد لازم :

یک عدد مرغ خرد شده با پوست

۲ قاشق غذاخوری سر پُر عسل

یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل

نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

۳ قاشق غذاخوری سرکه

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو

۱ استکان آب مرغ

۱ عدد پیاز

به مقدار لازم روغن

طرز تهیه :

- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت ۷ دقیقه بجوشانید.

- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.

- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.

- مرغ را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.

- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را ۶ یا ۷ بار انجام دهید.

- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.



همچنین مشاهده کنید