پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

خوردن‌ هندوانه‌ و پایین‌ آمدن‌ فشار خون‌


هندوانه‌ دارای‌ اسید آمینه‌ای‌ به‌ نام‌ سیترولین‌و موادی‌ به‌ نام‌ كاروتن‌ و لیكوپن‌ و نوعی‌ قند به‌ نام‌مانیتول‌ می‌باشد. خوردن‌ هندوانه‌ به‌ پایین‌آوردن‌ فشار خون‌ …

هندوانه‌ دارای‌ اسید آمینه‌ای‌ به‌ نام‌ سیترولین‌و موادی‌ به‌ نام‌ كاروتن‌ و لیكوپن‌ و نوعی‌ قند به‌ نام‌مانیتول‌ می‌باشد. خوردن‌ هندوانه‌ به‌ پایین‌آوردن‌ فشار خون‌ كمك‌ می‌كند.

خوردن‌ هندوانه‌ معده‌ را تقویت‌می‌كند. پوست‌ سفید داخل‌ هندوانه‌ برای‌ زخم‌گلو و دهان‌ بسیار موثر است‌. همچنین‌ گفتنی‌است‌، هندوانه‌ را باید همیشه‌ بین‌ دو غذا خورد،یعنی‌ تقریبا سه‌ ساعت‌ بعد از غذا و یك‌ ساعت‌ قبل‌از غذا، زیرا اگر بلافاصله‌ بعد از غذا خورده‌ شوددر هضم‌ غذا اختلال‌ ایجاد می‌كند همچنین‌ نبایدآن‌ را با میوه‌های‌ دیگر مخلوط كرد زیرا تولید نفخ‌شكم‌ می‌كند.