پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

خواص سبزی های نارنجی رنگ


خواص سبزی های نارنجی رنگ

اسید رتینویک(Retinoic) که از ویتامین A به دست می آید به فراوانی در هویج موجود است.

اسید رتینویک(Retinoic) که از ویتامین A به دست می آید به فراوانی در هویج موجود است . به نقل از سایت «هلث نیوز» ، بتاکاروتن به سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

بتاکاروتن نوعی آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مقابله می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد میزان بالای این ترکیب خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد. کدوحلوایی منبع عالی آلفا و بتاکاروتن است. کدو حلوایی و هویج سرشار از لوتئین و زراتین است که هر دو از بروز آب مروارید پیشگیری می کند.

این ماده مغذی حاوی بتاکاروتن است و در صورتی که در کمی روغن تفت داده و مصرف شود میزان بتاکاروتن آن افزایش می یابد.